Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Make business fun.

Verras medewerkers en klanten met de mooiste relatiegeschenken met jouw logo, een teamfoto of een persoonlijke boodschap.

Zakelijke uitnodigingen, kaarten of kalenders bestellen.

Eigen ontwerp kaarten

Relatiegeschenken

Wenskaarten voor collega's

Promotiemateriaal

Uitnodiging pensioen of receptie

Enveloppen

Zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kalenders

In de kijker.

logo

16,41

logo

15,77

logo

32,25

logo

23,69

Bedank je zakenrelaties. 

Je waardering uitspreken naar je klanten, relaties of medewerkers? Op Tadaaz.nl vind je de meest uitgebreide collectie zakelijke kerstkaarten, kalenders en relatiegeschenken. Je favoriete ontwerp in het echt bewonderen? Bestel vooraf een proefdruk. 

Waarom Tadaaz.

  • Nieuwsgierig? Bestel een proefdruk (€1,00)
  • Offerte? Mail naar zakelijk@tadaaz.nl
  • Wij kunnen de kaarten voor jou versturen
  • Eenvoudig betalen via overschrijving
  • Gedrukt op duurzaam materiaal
  • Happy customers since 1961

Happy to help.

Een offerte op maat, vraag of opmerking?

Mail naar zakelijk@tadaaz.nl

Zakelijk drukwerk voor elk moment.

Jullie bedrijf of organisatie heeft iets te vieren? Dat betekent niet alleen feest voor jezelf en je familie, maar ook voor alle personeelsleden en relaties. Ook onze zakelijke klanten maken we het graag makkelijk bij het bestellen van uitnodigingen en ander drukwerk. We helpen je graag vlot verder zodat je elke nieuwe stap gepast kunt vieren. Zo is je bedrijf in no-time ready to celebrate.

Verras je klanten en zakelijke contacten.

Uiteraard is het leuk om als bedrijf mijlpalen te vieren met collega’s, klanten en zakelijke relaties. Presenteer een nieuw product tijdens een gezellige receptie of vier de opening van een nieuwe vestiging met een zakelijk diner. Bij Tadaaz vind je zakelijke uitnodigingen, maar ook de decoratie van je receptie of zakelijk feest kun je bij ons terugvinden. Denk aan gepersonaliseerde placemats, menukaarten en servetringen. Je kunt zowel de uitnodigingen  als de decoratie eenvoudig zelf personaliseren met eigen tekst en eigen foto of logo. 

Na het feest een leuk gastenbedankje meegeven? Ook dat kunnen wij voor je regelen met bedankkaartjes of bedankjes die bovendien passen bij ons assortiment kaarten.

Kerstkaarten voor bedrijven.

Veel bedrijven en organisaties sturen zakelijke kerstkaarten om relaties te bedanken voor de prettige samenwerking en om hen fijne feestdagen te wensen. Ook alle medewerkers verdienen een mooie kerstkaart als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een mooie traditie waarbij het bedrijf zijn waardering uitspreekt voor personeel en de perfecte gelegenheid om zakenrelaties te bedanken. 

Je kunt je zakelijke kerstkaarten maken in onze eenvoudige online editor. Heb je het te druk met deadlines zo rond de kerstdagen? Kijk dan met je organisatie alvast vooruit naar het nieuwe jaar door zakelijke nieuwjaarskaarten te bestellen. Laat bovendien je hart spreken en bestel zakelijke kerstkaarten ten gunste van KiKa. Op deze manier weten relaties dat je hart op de juiste plaats zit, een mooi gebaar dus.

Verzendservice voor je zakelijke kerstgroet. 

Bij Tadaaz bieden we ook een verzendservice aan. Daarvoor hoef je enkel je kaarten te ontwerpen en ons een lijst te bezorgen met adressen van je relaties. Wij drukken je kaarten, steken ze zorgvuldig in een envelop en versturen daarna alle kerstkaarten naar de door jou gekozen adressen. 

Unieke relatiegeschenken bedrukken. 

Behalve de allermooiste kerstkaarten voor medewerkers en relaties, vind je bij Tadaaz ook unieke relatiegeschenken. Dus, is het kiezen van een origineel kerstpakket elk jaar weer een uitdaging? Neem dan een kijkje bij het leuke assortiment zakelijke cadeaus. Leuk opgedeeld in thema's en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Voor ieder budget is er een leuk geschenk te vinden én elk cadeau is te personaliseren. 

Wij helpen je graag verder met het zoeken naar het ideale relatiegeschenk, het hele jaar door. Want ook voor opendeurdagen of een werkjubileum is een bedrukt geschenk een leuke attentie. 

Kalender met logo en foto’s

Een topper onder de relatiegeschenken met logo is een kalender. Er zijn verschillende soorten kalenders. Zo kan je gaan voor een exemplaar met je logo, maar ook voor een variant met foto's van je teambuilding of bedrijfsfeest. Een bedrukte kalender zet jouw bedrijf dagelijks in de kijker bij klanten. Dankzij de personalisatie met je eigen logo blijft je bedrijf top of mind bij je relaties. 

Kalenders bedrukken als cadeau is meest voorkomend rond Kerstmis en Nieuwjaar. Bestellen kan echter het hele jaar door. Dus wees de kerstdrukte voor en bestel net na de zomer al jouw relatiegeschenken voor kerst. 

Van onboarding tot pensioen, verras medewerkers met relatiegeschenken.

Een geschenkje voor een nieuwe medewerker kan een leuke extra zijn in je onboarding strategie. Wat is leuker dan hen op de eerste werkdag te verwelkomen met een gepersonaliseerde koffiemok met je logo, een drinkfles, een muismat, notitieboekje of een leuke kalender met jouw branding. Ze voelen zich meteen welkom en zijn helemaal ready om aan de slag te gaan in jouw organisatie. 

Een trouwe medewerker gaat op pensioen? Een bos bloemen of een restaurantbon zijn leuke cadeaus, maar een persoonlijk geschenk is leuker toch? Verras de pensionado met een setje onderzetters met je logo en leuke foto’s, een set handverzorging met een leuke quote, een koekjestrommel met een teamfoto…  

Verras je medewerkers.

Je wil alle medewerkers verrassen met een leuk feest? Jullie vieren het 25-jarig bestaan van het bedrijf waarin iedereen zo hard werkt, of die ene collega gaat met pensioen en wordt daarom in het zonnetje gezet. Er zijn legio redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. Denk aan een gezellige kerstborrel, een nieuwjaarsreceptie, een teambuilding feestje, of een barbecue voor je topteam! De keuze is reuze…

Uitnodigingen voor bedrijfsfeestjes kun je uiteraard ook bestellen bij Tadaaz. Via de online editor voeg je eenvoudig je eigen tekst en eigen foto toe aan je favoriete kaart. Op deze manier maak je in 1-2-3 persoonlijke uitnodigingen voor alle medewerkers en collega’s. Voeg eventueel het bedrijfslogo of misschien een leuke teamfoto toe voor een super leuk resultaat. Voor een compleet geheel bestel je behalve zakelijke uitnodigingen ook bedankkaartjes, vlaggenlijnen, stickers, placemats, menukaarten en servetringen in dezelfde stijl. En dit alles eenvoudig en snel online. 

Cadeau voor secretaressedag.

Wil je op secretaressedag graag je medewerkers in de bloemetjes zetten met een gepersonaliseerd cadeau? Tadaaz helpt je graag bij het zoeken van het perfecte cadeau voor secretaressedag.

Verzendservice voor uitnodigingen.

Het organiseren van een feest kan voor heel wat stress zorgen. Beperk de zorgen door gebruik te maken van onze verzendservice. Je hoeft dan enkel je uitnodiging te ontwerpen en ons een lijst te bezorgen met adressen. Wij drukken alle uitnodigingen, steken die in enveloppen en sturen ze naar hun bestemming. Dat is alweer een zorg minder voor je partyplanner.  

Kaarten of uitnodigingen met een eigen ontwerp.

Heb je een uniek design in gedachten voor je zakelijke uitnodigingen, stickers of traktaties? Dan bieden wij je de mogelijkheid om dit eigen ontwerp op te laden op een product uit ons assortiment ‘Eigen Ontwerp’. Je kunt kiezen uit verschillende kaartformaten, mat of glanzend papier, afgeronde of vierkante hoeken… Laat je eigen ontwerp stralen.

Een grote oplage.

Neem vanaf 1.000 stuks contact met ons op voor de allerbeste prijs. Natuurlijk kun je ook voor allerlei andere vragen terecht bij onze klantenservice. 

At your service.

Tadaaz is een Belgisch familiebedrijf. Al drie generaties lang staan onze klanten centraal en verzorgen we voor hen het mooiste drukwerk. Alles wordt in onze eigen drukkerij in Brugge bedrukt en rechtstreeks naar de klant verstuurd. Ons team zorgt voor de nodige kwaliteitscontroles en samen zorgen we voor het beste resultaat. Is er toch iets fout gegaan? Contacteer dan onze klantendienst en we zorgen samen voor een gepaste oplossing en eventueel een herdruk.