Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Leuke traktaties om je gasten te bedanken.

Originele traktaties

Verpakking

Vulling

Afwerking

Stickers

Droogbloemen

Presentatie

Hoeveel snoep moet je voorzien. 

Je gasten na de het feestje bedanken met een zoete traktatie is megaleuk. Uiteraard denk je vooraf beter ook al even na over de opvulling van je doosjes of zakjes. Maar hoeveel snoepjes of suikerbonen passen er nu exact in die verschillende leuke verpakkingen? Wij geven je alle info die je nodig hebt!

De meest originele kindertraktaties voor jouw feest.

Behalve de allerleukste uitnodigingen voor een bruiloft, verjaardag, communie of een ander leuk feestje, vind je bij Tadaaz ook de allerleukste kindertraktaties om de kleine gasten in het zonnetje te zetten. Een tastbare herinnering om iedereen te bedanken voor hun komst en om van jouw feest een topfeest te maken natuurlijk.

De leukste kindertraktaties.

De verjaardag van je kind mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Een traktatie op school, de sportclub en natuurlijk het kinderfeestje horen er gewoon bij. Op zoek naar leuk bedankje dus.  Een kindertraktatie moet origineel en vrolijk zijn, daar is iedereen het wel over eens. Neem snel een kijkje in ons ruim assortiment traktaties voor kinderen en laat je inspireren.

Vrolijke snoepzakjes.

Bijna alle kinderen houden van snoep. Leuke snoepzakjes gevuld met lekkers is dus altijd een hit. Extra leuk als het snoepzakje past bij de uitnodiging die is verstuurd aan alle feestvierders. Alle trendy thema's kun je terugvinden op onze site. Denk aan dino's, astronauten, zeemeerminnen of een unicorn traktatie. Succes verzekerd.

Liever een gezonde traktatie? Vul de snoepzakjes dan met rozijntjes, popcorn of leuke uitdeelcadeautjes zoals stuiterballen of badeendjes. Er is voor elke kind wel iets leuks te bedenken.

Leuke kindertraktaties: buttons en magneten.

Een origineel en blijvend bedankje: buttons of magneten in hetzelfde thema als het kinderfeestje. Bovendien kun je de naam en/of foto van jouw kleine ster uploaden. Jullie verjaardagsfeestje zal niet snel vergeten worden.

Tip: Buttons en magneten zijn niet alleen leuk als traktatie na een kinderfeestje. Ze zijn voor allerlei gelegenheden te bestellen: bedankjes bruiloft, bedankjes babyshower of communiebedankjes. Waarvoor ga jij ze gebruiken?

Bedankjes verjaardag in de leukste vormen en kleuren.

Je gasten zijn allemaal uitgenodigd met een leuke persoonlijke uitnodiging. Het feest is tot in de puntjes verzorgd en helemaal geslaagd. Zo'n topfeest wil je natuurlijk ook op een originele manier afsluiten. Maak indruk op al jouw gasten met een leuk bedankje. Een bedankje dat past bij jouw feest en waaraan je een persoonlijke twist kunt geven door een mooie foto, een lief woordje van dank of een leuke quote toe te voegen. 

Kleine bedankjes afscheid.

Je stage is afgelopen, je hebt een andere baan of misschien ga je met pensioen? Bedank je collega's voor de leuke tijd die jullie op de werkvloer hebben gehad. Een mini-bloempotje voorzien van persoonlijke wikkel of sticker bijvoorbeeld. Gevuld met een klein plantje of bloemzaad zullen ze jou niet snel vergeten. Een glazen snoeppotje, blikken doosjes of stoffen zakjes gevuld met iets lekkers zal ook zeker in de smaak vallen. 

Bedankjes om iemand extra in het zonnetje te zetten.

Je wil je ouders, zus of beste vriendin extra bedanken voor al hun hulp? Neem dan een kijkje bij onze cadeaus waarmee je die ene speciale persoon extra blij zult maken. Een leuke koffiemok, een koekblik of een mooie fotolijst zijn slechts een greep uit ons aanbod. Maak je lievelingsproduct helemaal persoonlijk met je eigen foto, een lief woordje van dank of een leuke quote. Met dit onvergetelijke cadeau tover jij een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bedankjes online maken en bestellen.

Gebruik de handige filters om jouw perfecte bedankje snel te vinden. Nu kun je beginnen met personaliseren. Als je alles naar wens hebt aangepast zet je alles in je winkelmandje, bestellen en klaar. Wij zorgen ervoor dat je bestelling zorgvuldig wordt ingepakt en verzonden.