Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


Gepersonaliseerde notitieboekjes met persoonlijke boodschap

Effen notitieboekjes zijn misschien een klein beetje saai? Wil jij dat je notitieboekjes iets uniek en origineel hebben? Zou toch wel leuk zijn! 

Bedrukte notitieboekjes zijn zeer geschikt als uniek cadeau dat je kan geven aan iemand bijzonder. Misschien voor je neef/nicht voor hun communiefeest? Of een origineel cadeau voor vaderdag of moederdag? Wat een leuk idee! 

Onze notitieboekjes zijn heel origineel en van hoge kwaliteit. Ze hebben een compacte afmeting van 14,5 cm x 21,2 cm, waardoor ze heel handig zijn voor in je rugzak of handtas! Daarnaast hebben ze gelinieerd offwhite papier, een elastiekje en een lintje dat je als bladwijzer kan gebruiken! Een topper om al je notities te kunnen bijhouden! 

We bevinden ons wel in een digitaal tijdperk vol e-mails en social media maar soms kan het toch handig zijn om bepaalde gedachten neer te schrijven.

 

Notitieboeken bedrukken met naam of quote

Laat jouw notitieboekjes bedrukken met een prachtige naam, een leuke quote of initialen! Dit kan je zonder zorgen doen op onze website met de handige online editor. Een gepersonaliseerd notitieboekje is een ideaal geschenk om weg te geven aan iemand bijzonder.

 

Vooral voor de beste meester of de beste juf op het einde van het schooljaar is het misschien een leuk cadeau? Bedankt hen op die manier voor het zalige schooljaar.

 

Je notitieboekjes personaliseren met de leukste symbolen 

Aangezien onze notitieboekjes een zwarte kleur hebben, kun je ze opfleuren met de leukste symbolen in verschillende kleuren! Toffe symbolen kan je ook terugvinden in onze eigen online editor en ze zo op je boekjes personaliseren. 

 

Je notitieboek gepersonaliseerd met foto

Gepersonaliseerde notitieboekjes kunnen een heel praktisch een mooi geschenk zijn voor meter en peter of mama en papa! Zo kan je een zalige foto van jullie samen personaliseren op jouw favoriete notitieboekje.

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.