Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Cadeautip: een gepersonaliseerde houten kist met naam

Een prachtig en persoonlijk cadeau voor elk bijzonder moment is een stijlvolle houten kist met naam! De memory box hout krijgt bij iedereen een prachtig plekje in huis. Het is een persoonlijk cadeau dat ze altijd zullen bewaren. De ideale manier om mooie herinneringen op te bergen.

Gepersonaliseerde houten kist als houten memory box

Iedereen heeft wel enkele bijzondere spullen die een bijzondere betekenis hebben. Een geluksbrenger, een herinnering aan iets of iemand, een bijzonder cadeautje dat je ooit van iemand kreeg...

Dit kun je allemaal bewaren in de houten memory box. Bovendien is de houten kist met naam gepersonaliseerd dus iedereen weet tot wie de bijzondere houten kist behoort. Een prachtig geschenk voor een bijzonder iemand? Zeer zeker! De gepersonaliseerde houten kist met naam zal ongetwijfeld een bijzondere plek krijgen.

Gepersonaliseerd houten kistje om nooit meer te vergeten

Met een memorybox geef je een thuis aan al die dierbare bezittingen waar je maar geen afstand van wilt doen. Zoals die bioscoopkaartjes van je allereerste afspraakje of de liefste kaartjes van oma waar je zo van opkikkerde... Kortom, iedereen heeft een plekje nodig voor die speciale herinneringen!

Een memory box voor elke gelegenheid!

De opties van het houten kistje zijn eindeloos. De doos kan worden omgetoverd in een bruiloft aandenken doos of een geboorte herinneringsdoos. Of misschien wil je oma & opa wel een mooi kistje geven om hun allermooiste foto’s in te kunnen bewaren.

Geboortekist met naam, het perfecte kraamcadeau!

Wil je uitblinken met het ultieme kraamcadeau? Met onze memorybox is succes verzekerd! De kersverse ouders zullen ongetwijfeld dolgelukkig zijn met zo’n mooi gepersonaliseerde houten geboortekist. Ze kunnen er de allereerste herinneringen van hun kindje in bewaren, zoals:

  • Echo
  • Eerste sokjes
  • Eerste fopspeen
  • Baby’s haarborstel
  • Geboortekaartje
  • En nog veel meer...

Een gepersonaliseerde huwelijkskist

Iedereen wil een huwelijkscadeau geven dat zal worden gewaardeerd, maar aan dat ene speciale  bruidspaar wil je net iets meer geven - iets dat echt uniek en betekenisvol is. Doe dan een gepersonaliseerde huwelijkskist cadeau aan de bruid en bruidegom. Personaliseer met hun namen en trouwdatum of initialen. Ook erg leuk als verpakking van je ‘envelopje’.

Het allerleukste om te geven is een cadeautje waar je zelf ook helemaal gelukkig van wordt. En zeg nou zelf, van deze gepersonaliseerde houten doos wordt iedereen toch blij!