Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Cadeaus voor peettante

274 Producten
logo
...

Het mooiste cadeau peettante om haar te verwennen!

Feit: Niemand zal je moeder overtreffen - maar je peettante is waarschijnlijk een goede tweede. Tenslotte is ze er niet alleen altijd geweest om je te begeleiden en te steunen, maar ze heeft je waarschijnlijk ook vanaf je doop bijgestaan.

Het is dus niet meer dan normaal dat je je peettante op een mooi cadeau wil trakteren bij gelegenheden zoals Kerstmis en natuurlijk haar verjaardag. Toch kan het moeilijk zijn om een cadeau te vinden waarmee je je peettante echt kunt bedanken.

Uniek cadeau peettante

Daarom hebben we een assortiment samengesteld met attente cadeaus waarmee je haar kunt laten zien hoeveel je om haar geeft. Denk maar aan een verwenkussen om haar te helpen ontspannen, een heerlijk geurende kaars of een mooie fotolijst.

Ontdek de allerbeste cadeaus die peetdochters en -zonen hun peettante kunnen geven - van gevulde koekjestrommels voor de zoetekauw tot badzout om haar wat rust te geven - alles om haar te laten zien hoeveel ze voor jou en je gezin betekent.

Cadeau peettante vragen

We hebben ook cadeaus voor ouders in spé die zich voorbereiden om een goede vriend of familielid de grote vraag te stellen: 'Wil jij de peettante van onze baby zijn?'. Vraag dit op een originele manier om dit bijzondere moment nog mooier te maken!