Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Afscheidscadeaus collega

86 Producten

Personaliseer een origineel afscheidscadeau collega

Is het einde van de samenwerking met jouw favoriete collega in zicht? Hij of zij heeft misschien een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging of gaat afscheid nemen vanwege pensioen? Personaliseer een leuk afscheidscadeau collega voor hem/haar zodat ze jullie niet vergeten.

Origineel afscheidscadeautje collega

Bij een afscheid collega wil jij origineel uit de hoek komen. Dat kan met een persoonlijk cadeautje! Ga voor een gepersonaliseerd geschenk met foto’s en een leuke quote of bijzondere boodschap voor die ene toffe collega.

We geven je graag wat leuke cadeautips om het afscheidscadeau collega tot een groot succes te maken! Wat dacht je van een heerlijke geurkaars met toffe foto van jullie erop? Een keukenschort of een mok met een eigen tekst 'Bedankt collega'? Er is voor ieder wat wils! 

Afscheid van een vrouwelijke collega

Gaat je favoriete vrouwelijke collega het bedrijf verlaten? Verras haar met een leuke geurkaars, toffe geurstokjes of een unieke lederen keukenschort met persoonlijke boodschap. Ook een gevulde koekjestrommel met foto, mok of drinkfles met persoonlijke touch is een tof idee voor haar.

Afscheid van een mannelijke collega

Neem je afscheid van een toffe mannelijke collega? Personaliseer een stoere houten wijnkist met een mooie boodschap. Ook voor hem is een keukenschort een leuk idee. Een origineel cadeau is een herinnering aan jullie bedrijf en aan jullie als toffe collega’s. De ideale manier om jullie nooit te vergeten is zo’n blijvende herinnering in de vorm van een mooi afscheidscadeau.

Je collega's bedanken bij vertrek

Als vertrekkende collega zul je in de spotlight staan. Je ontvangt normaal gezien een leuk cadeau als dank voor de samenwerking en misschien krijg je wel een afscheidsborrel. Natuurlijk wil jij je collega's ook bedanken. Ontdek de allerleukste bedankjes die je kunt personaliseren en aan die lieve collega's kunt trakteren. Zo start je met een extra goed gevoel met je nieuwe uitdaging!

Populaire categorieën.