Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Over ons.

Tadaaz. Meer dan 60 jaar ervaring in drukwerk. 

Grote mijlpalen en kleine gelukjes in het leven zijn er om gevierd te worden. Ons team helpt je dan ook graag met gepast drukwerk bij het vieren van deze belangrijke momenten in jouw leven. Tadaaz is een uniek, jong en dynamisch merk. Hoewel Tadaaz pas in 2013 opgericht werd, hebben we wel meer dan 60 jaar ervaring. Hoe deze bijzondere mix ontstaan is lees je hier. 

 

100% Belgisch familiebedrijf.

Het verhaal van Buromac startte meer dan 60 jaar geleden. Het familiebedrijf is al sinds 1961 actief in de sector. Wat startte als een B2B groothandel aan drukkerijen en doopsuikerwinkels, kreeg met de komst van het online merk Tadaaz in 2013 ook een nieuwe B2C dimensie. Van thuis uit op zoek gaan naar dat perfecte geboortekaartje om de komst van je kindje aan te kondigen of naar die prachtige trouwkaarten die al je gasten warm zal maken voor jullie huwelijksfeest… Dat is waar Tadaaz sterk in is. 

 

Kwaliteitsdrukwerk maken, dat zit in ons DNA. Al meer dan 60 jaar volgen we alle trends en zetten deze om in de mooiste kaarten. 

 

Tadaaz is geen grote multinational, maar een familiebedrijf dat service hoog in het vaandel draagt. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland timmeren we aardig aan de weg in Europa…

 

Top ontwerpen.

Waar het om draait is wat jullie willen als koppel dat gaat trouwen, als jarige die een feestje plant, als ouders die een kindje verwachten of een communicant in huis hebben, als echtpaar dat een huwelijksverjaardag wil vieren… Welk ontwerp zoek jij? Die vraag houdt ons ontwerpteam elke dag bezig en is hun motivatie om steeds nieuwe, originele en prachtig afgewerkte kaarten en accessoires te maken.

 

Every moment of life. Celebrate it.

Welk moment, groot of klein, je ook wil vieren, Tadaaz heeft alles om het extra mooi te maken. Behalve de leukste geboortekaarten bieden we een totaalpakket van babyborrelkaartjes, kraambedankjes,  bedankkaartjes en de mooiste kraamcadeaus. Bij trouwkaarten bieden we passende receptiekaartjes, bedankjes en bedankkaarten. Heb je een ander feestje in het vooruitzicht zoals een communie, een kinderfeestje, jubileum of heb je pas een nieuwe woning? Ook dan vind je bij ons de passende kaart. Kerstmis laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Elk jaar ontwerpen we de mooiste kerstkaarten en bijbehorende tafeldecoratie voor jouw ultieme kerstfeest. Bovendien kun je er bij de kerstkaarten voor kiezen om Stichting KiKa te steunen.

 

Als bedrijf op zoek naar de perfecte manier om relaties en medewerkers fijne feestdagen te wensen? Neem dan een kijkje bij onze zakelijke kerstkaarten, uiteraard ook met de mogelijkheid het goede doel te steunen. Ook voor zakelijke kalenders en relatiegeschenken kan je bij ons terecht. 

 

Oog voor detail.

Bij elke stap van het productieproces die jouw bestelling doorloopt, gaan we na of alles er perfect uitziet. Een tekst een millimeter te veel naar links of rechts kan namelijk een wereld van verschil maken. Om kaartjes af te werken met folie werken we met traditionele Heidelberg machines: échte oude beestjes. Een ambachtelijk en zeer uniek proces dat jouw kaartjes net dat tikkeltje extra geeft.

 

Met liefde verpakt.

Behalve het ontwerpen en produceren van mooie producten denken we natuurlijk ook aan de verzending van je pakketje. Het is onze missie jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen, maar dit moet natuurlijk ook zorgvuldig gebeuren. Daarom wordt extra aandacht besteed aan de verzending. We checken altijd of de bestelling compleet is met lintjes of andere bijbehorende producten voor de doos dicht gaat. Als alles klopt wordt er nog een leuk felicitatiekaartje toegevoegd aan de Tadaazdoos voordat hij dichtgevouwen wordt. Vaak kun jij de volgende dag de bestelling al thuis verwachten.

 

Klantenservice at your service.

Dankzij heel wat jaren ervaring weet ons klantendienst-team perfect wat jij wil. 

Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om vragen snel en efficiënt te beantwoorden. Ook voor eventuele opmerkingen of tips kun je ons altijd bereiken via mail, telefoon of chat. 

 

De toekomst

Tadaaz is nu al één van de grootste aanbieders van gelegenheidsdrukwerk in Nederland. Maar het einde is nog niet in zicht. Volg ons voor nieuwe projecten en producten.  #Tadaaz