Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Over ons

Tadaaz!! 60 jaar ervaring in drukwerk voor 'Happy Moments' 

Tadaaaaa! Wat is het toch heerlijk om zo elke dag de telefoon op te mogen nemen... Een happy feeling, dat is wat wij kregen toen het startschot viel voor Tadaaz in 2013. Bij ons vind je uniek drukwerk voor al jouw Happy Moments! Tadaaz is een uniek, jong en dynamisch merk, maar wel met 60 jaar ervaring! Hoe deze bijzondere mix ontstaan is lees je hier:

The story

Wij zijn het online merk van Buromac. Een gerenommeerde uitgeverij voor familiedrukwerk die al sinds 1961 actief is in de grafische sector. Van origine is Buromac een uitgeverij die uitsluitend werkte met drukkerijen om de mooiste ontwerpen in geboorte-, trouw- en jubileumkaarten aan de man en vrouw te brengen. Met de komst van Tadaaz wordt ook de online wereld veroverd! Je kunt thuis - vanuit je luie stoel - op zoek naar het perfecte geboortekaartje voor jullie wondertje of de mooiste uitnodiging voor jullie bruiloft. Tadaaz is geen grote multinational, maar een familiebedrijf dat service hoog in het vaandel draagt. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland timmeren we aardig aan de weg in Europa...

Het Tadaaz-team

Team Tadaaz Nederland is gevestigd in het Zeeuws-Vlaamse Terneuzen. Alles begint natuurlijk bij het ontwerpen van de designs. Ons ontwerpteam creëert unieke designs speciaal voor  jullie Happy Moments. Trendy, hip, retro of klassiek, we hebben voor ieder wat wils. Ons productieteam zorgt ervoor dat je bestelling snel geproduceerd en verstuurd kan worden. Heb je vragen over je ontwerp, je bestelling of de verzending van je pakketje? Dan staat onze vriendelijke klantenservice voor je klaar. Want wij zijn pas tevreden als jij het ook bent! 

Specialist in Happy Moments

Wat je mijlpaal ook is, Tadaaz is jouw partner om de perfecte kaart te versturen. Behalve de leukste geboortekaarten bieden we een totaal pakket van babyborrelkaartjes, kraambedankjes,  bedankkaartjes en de mooiste cadeaus zoals een geboortetegeltje. Bij de trouwkaarten bieden we passende receptiekaartjes, bedankjes en bedankkaarten. Heb je een ander feestje in het vooruitzicht zoals een communie, een kinderfeestje, jubileum of heb je pas een nieuwe woning? Ook dan vind je bij ons de passende kaart. Kerstmis laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Elk jaar ontwerpen we de mooiste kerstkaarten en bijbehorende tafeldecoratie voor jouw ultieme kerstfeest. Bovendien kun je er bij de kerstkaarten voor kiezen om Stichting KiKa te steunen.

Als bedrijf op zoek naar de perfecte manier om relaties en medewerkers fijne feestdagen te wensen? Neem dan een kijkje bij onze zakelijke kerstkaarten, uiteraard ook met de mogelijkheid het goede doel te steunen. Bekijk voor een nog uitgebreider aanbod ook onze vernieuwde site kaartenvoorkerst, hier vind je behalve de traditionele kerstkaarten ook een aanbod digitale kerstkaarten. 

Oog voor detail

Wat is het perfecte geboortekaartje voor je wondertje? Heb je een thema op jullie bruiloft? Hoe moet jullie 25-jarig huwelijksfeest eruit zien? Dat zijn allemaal superbelangrijke dingen voor jullie als aanstaande ouders, aanstaand bruidspaar of welk ander belangrijk moment dan ook in het leven. Tadaaz werkt graag mee om je Happy Moment op de perfecte manier te vieren. Dit doen we in de eerste plaats door de mooiste producten te ontwerpen en produceren. Door het gebruik van ambachtelijke technieken, zoals foliedruk,  krijgen de kaarten net dat tikkeltje extra. 

Met liefde verpakt

Behalve het ontwerpen en produceren van mooie producten denken we natuurlijk ook aan de verzending van je pakketje. Het is onze missie jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen, maar dit moet natuurlijk ook zorgvuldig gebeuren! Daarom wordt extra aandacht besteed aan de verzending. Is de bestelling compleet met lintjes of andere bijbehorende producten? Dan wordt er een leuk felicitiatiekaartje toegevoegd aan de Tadaaz-groene doos voordat hij dichtgevouwen wordt. Vaak kun jij de volgende dag de bestelling al thuis verwachten!

Happy klantenservice

Zoals al gezegd zijn wij pas tevreden als jij het ook bent! Lastige vragen? Die kennen wij niet! Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om vragen snel en efficiënt te beantwoorden. Ook voor eventuele opmerkingen of tips kun je ons altijd bereiken via mail, telefoon of chat. 

De toekomst

Tadaaz is nu al één van de grootste aanbieders van gelegenheidsdrukwerk in Nederland. Maar het einde is nog niet in zicht.. Volg ons voor nieuwe projecten en producten ! #Tadaaz