{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Alles voor de geboorte van je zoon of dochter

Zelf online geboortekaartjes maken

De tijd dat een babykaartje ‘gewoon’ een aankondiging was is al lang verleden tijd. Wij volgen de laatste trends op de voet en ontwerpen hip en trendy geboortekaartjes. Grote kans dat jouw favoriete kaartje ertussen zit!
Er is ongetwijfeld een bepaalde stijl die je erg mooi vindt. Het is super leuk om geboortekaartjes te maken die helemaal in jouw stijl passen. Misschien heb je een bepaalde kleur of thema in de babykamer die je ook terug wil zien in de geboortekaarten. Of wil je graag de eerste foto van je newborn in het babykaartje plaatsen? Er zijn zoveel mogelijkheden!

Geboortekaartje meisje

Je krijgt een meisje, gefeliciteerd! Nog even en je kunt je kleine meid in de armen sluiten. De geboorte van je dochter is een bijzonder moment, natuurlijk wil je dit snel wereldkundig maken. Stuur een uniek geboortekaartje en laat iedereen weten dat jouw lieve meisje is geboren. Geboortekaartjes voor meisjes zijn er in allerlei stijlen! Geboortekaartjes met blinkende folie, roze geboortekaartjes, Bohemian babykaarten en nog veel meer!

Geboortekaartje jongen

It’s a boy! Dat betekent beschuit met blauwe muisjes smeren. Zodra de kleine man is geboren wil je dit met de wereld delen. De geboorte van jouw zoon is tenslotte een speciaal moment in je leven. Stuur een originele geboortekaart om iedereen op de hoogte te brengen van de geboorte van jouw zoon. De geboortekaartjes voor jongens zijn stoer, maar ook lieve babykaartjes zijn zeker te vinden voor jouw zoon. Kaartjes met blinkende folie, een babykaart met een houten vormpje en meer!

Geboortekaartje broer en zus

Natuurlijk ben je in de wolken dat er een tweede kindje op komst is. Spannend want jullie kleinste telg wordt grote broer of zus. Wat een eer! Nu op zoek naar hippe geboortekaartjes die helemaal passen in de nieuwe gezinssamenstelling. Neem zeker ook een kijkje bij onze Buromac geboortekaarten. Zowel de collectie Baby Folly als Pirouette kun je bij Tadaaz terugvinden. Veel plezier in jullie zoektocht voor jullie tweede of derde kindje!

Geboortekaartje met foto

Voor de geboorte van je kindje wil je originele geboortekaartjes maken. Kies dan voor een geboortekaartje met een foto van je zoon of dochter. Een foto van je kindje geeft de kaart een unieke look! Bovendien kun je gelijk laten zien wat een mooie baby jouw kleintje is. Een win-win situatie dus. Heb jij een favoriet kaartje gevonden waar standaard geen foto op staat? Voeg dan eenvoudig zelf een fotovlak toe via de editor.

Geboortekaartjes maken en versturen

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden? Maak dan eenvoudig via onze online editor jouw eigen unieke babykaart. Overtuig jezelf van de kwaliteit door een proefdruk te bestellen. Tevreden over je creatie? Je kunt dan eventueel de envelopjes al vooraf bestellen en schrijven. Want als aanstaande ouders wil je alles geregeld hebben voor de komst van de baby. Denk ook aan leuke extraatjes zoals sluitstickers en adresetiketten. Nog niet helemaal tevreden over je creatie? Ga dan naar onze website, log eenvoudig weer in en zoek je ontwerp op. Vervolgens pas je het kaartje naar wens aan en jouw geboortekaartje staat klaar in je account. Het wachten is nu op de geboorte van je zoon of dochter. Als het langverwachte moment is aangebroken hoef je alleen de laatste gegevens nog te wijzigen. Je bestelt eenvoudig het geboortekaartje voor jouw kleintje. Wij zorgen ervoor dat jullie kaartjes met liefde gedrukt en snel bij jouw thuis bezorgd worden.

Kraamfeest of babyborrel

De eerste weken na de geboorte komen er ongetwijfeld dierbaren langs om beschuit met muisjes te eten. Wil je alleen naaste familie en vrienden thuis op bezoek ontvangen, dan kun je kiezen voor een kraamfeest of babyborrel. Een leuke locatie versiert met roze en blauwe ballonnen, meer is eigenlijk niet nodig. Bij veel kaartjes in ons assortiment hebben we passende uitnodigingen voor jouw kraamfeest, leuke kraambedankjes en bedankkaartjes ontworpen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat je de geboorte van je kleintje uitgebreid wilt vieren. Samen met familie en vrienden die jullie kleintje graag komen bewonderen. Bedank je gasten met een leuke traktatie zoals een snoepzakje of kubusdoosje gevuld met hemelse zoetigheden. Wil je echt uitpakken? Plaats je bedankjes dan op een mooi display in combinatie met een matching geboorteposter. Succes gegarandeerd!

Cadeaus voor geboorte

Behalve alles om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen vind je bij Tadaaz ook de mooiste geboorte cadeaus. Om zelf te geven aan de kersverse opa en oma bijvoorbeeld. Of misschien zoek je een mooi kraamcadeau voor je zus die pas moeder is geworden. We hebben heel wat leuke cadeaus online: een geboortetegel, een koekjestrommel of een set onderzetters bijvoorbeeld. Er zit vast een geboorte cadeau bij dat je leuk vindt!

Klantenservice Tadaaz

Wij bij Tadaaz zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom zijn wij je graag van dienst bij vragen over je proefdrukje of verzoekjes om jouw kaart tot in de puntjes te verzorgen. Want de geboorte van een wondertje aankondigen doe je maar één keer en dat moet perfect zijn.