Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortetegels

730 producten
...

Doe een geboortetegel cadeau

We hebben leuke geboortetegeltjes die je kunt voorzien van eigen tekst en een foto. Bovendien zijn de geboortetegels helemaal in dezelfde stijl als de geboortekaartjes, een superleuk kraamcadeau dus!

De geboortegel: een traditioneel kraamcadeautje

De geboorte van een baby is één van de meest bijzondere momenten in het leven. Voor de ouders en grootouders, maar ook voor andere familie en vrienden. Iedereen loopt over van liefde voor zo’n newborn. Nu op zoek naar een mooi en origineel kraamcadeautje, maar welk cadeau? Een origineel cadeautje is een geboortetegel. Nog leuker is het als de tegel hetzelfde printje heeft als de geboortekaartjes. Dat krijgt ongetwijfeld een ereplaatsje in de babykamer!

Unieke geboortetegels van Tadaaz

De keramieken tegels zijn 15x15 cm en worden geleverd inclusief ophanghaakje. Ze zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek zonder dat de opdruk vervaagd. Voor altijd mooi dus! Op onze site vind je geboortetegels voor jongens, voor meisjes of een neutrale tegel waar je een prachtige foto van de baby op kunt laten printen. Voeg de naam, geboortedatum, de tijd en eventueel lengte en gewicht toe voor een super persoonlijk kraamcadeau. 

Meer inspiratie nodig?

Op zoek naar nog meer leuke ideeën? Ontdek ook de leukste kinderkoffertjes, baby's eerste toilettasje, een geboortekussen of gepersonaliseerde slabbetjes. En dit is nog maar een greep uit ons ruime aanbod kraamcadeaus. Jouw cadeau zal zeker met een grote glimlach in ontvangst genomen worden!