Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Geboortetegels

Op zoek naar een top kraamcadeau? Met onze geboortetegeltjes zul je zeker en vast scoren. Kies uit onze ontwerpen die gebaseerd zijn op onze populairste geboortekaartjes en maak een geboortetegel van een geboortekaartje of maak je eigen ontwerp. 

We hebben leuke geboortetegeltjes die je kunt voorzien van eigen tekst en een foto. Bovendien zijn de geboortetegels helemaal in dezelfde stijl als de geboortekaartjes, een superleuk kraamcadeau dus!

 

De geboortegel: een traditioneel kraamcadeautje

De geboorte van een baby is één van de meest bijzondere momenten in het leven. Voor de ouders en grootouders, maar ook voor andere familie en vrienden. Iedereen loopt over van liefde voor zo’n newborn. Nu op zoek naar een mooi en origineel kraamcadeautje, maar welk cadeau? Een origineel cadeautje is een geboortetegel. Nog leuker is het als de tegel hetzelfde printje heeft als de geboortekaartjes. Dat krijgt ongetwijfeld een ereplaatsje in de babykamer!

 

Unieke geboortetegels van Tadaaz

De keramieken tegels zijn 15x15 cm en worden geleverd inclusief ophanghaakje. Ze zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek zonder dat de opdruk vervaagd. Voor altijd mooi dus! Op onze site vind je geboortetegels voor jongens, voor meisjes of een neutrale tegel waar je een prachtige foto van de baby op kunt laten printen. Voeg de naam, geboortedatum, de tijd en eventueel lengte en gewicht toe voor een super persoonlijk kraamcadeau. 

Geboortetegel met dieren

In ons aanbod geboortetegels vind je een heleboel tegels in dieren thema. Denk maar aan een leuk ontwerp met een hertje of met een giraf of een hele dierenstapel. 

Geboortetegel met foto

Heb je een foto van de newborn? Maak dan een tegeltje met zijn/haar foto. Kies een leuk lettertype voor de naam en geboortedatum en maak er een prachtig ontwerp van. 

Geboortetegel met luchtballon

Bij de geboorte start de baby aan de mooiste ontdekkingsreis van zijn/haar leven. Kies daarom een geboortetegel met luchtballon of in reisthema en vlieg mee met de baby op ontdekkingsreis doorheen het leven. 

 

Zelf creatief? Maak een geboortetegel met eigen ontwerp

Vind je in ons assortiment geboortetegels toch geen ontwerp die past bij jouw geboortekaartje? Of wil je een cadeautje dat helemaal uniek is? Maak dan een eigen ontwerp. Start van een blanco geboortetegel en voeg tekst, foto’s en symbolen toe in de editor of maak een ontwerp in een ontwerptool naar keuze en laadt het op als foto. Super simpel! 

Meer inspiratie nodig?

Op zoek naar nog meer leuke ideeën? Ontdek ook de leukste kinderkoffertjes, baby's eerste toilettasje, een geboortekussen of gepersonaliseerde slabbetjes. En dit is nog maar een greep uit ons ruime aanbod kraamcadeaus. Jouw cadeau zal zeker met een grote glimlach in ontvangst genomen worden!

 

Populaire categorieën.