Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Originele fotocadeaus

409 Producten
glazen stolpje met droogbloemen en eigen tekst TA14921-2300004-15 1
glazen stolpje met droogbloemen en eigen tekst TA14921-2300004-15 2

11,62

24,99

...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.

Fotocadeaus voor elke gelegenheid. 

Fotocadeaus zijn de perfecte manier om een speciale gelegenheid te vieren of om iemand te verrassen met een persoonlijk cadeau. Bij Tadaaz vind je een uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde cadeautjes met foto’s. Van fotomokken en koekjestrommels met foto tot geurkaarsen met foto en kinderkoffertjes met foto en nog zoveel meer.

Cadeau met foto voor iedereen. 

Een cadeau met een foto is een zeer dankbaar cadeau dat je aan zowat iedereen cadeau kunt doen. Alles wat je nodig hebt is een foto van het feestvarken of van jezelf. Kids houden ervan om hun eigen gezicht te zien op een mok of op een kinderkoffertje en opa en oma houden dan weer van een leuk cadeau gepersonaliseerd met een foto van de kleinkinderen. 

Cadeau met foto of met meerdere foto’s. 

Alle cadeaus kan je personaliseren met één of meerdere foto’s. Dus kan je niet kiezen uit de vele foto’s op je mobieltje? Maak dan gewoon een fotocollage. Onze designs omvatten zowel designs met één foto als met meerdere foto’s. Vind je echt je ding niet? Maak dan een fotocadeau met eigen ontwerp. 

Een origineel fotocadeau met persoonlijke touch. 

Fotocadeaus winnen alsmaar aan populariteit. Dat is niet zo gek, want het geven van een gepersonaliseerd cadeau met foto’s heeft vele voordelen. Ten eerste is het een origineel cadeau waar je echt mee kunt laten zien dat je moeite gedaan hebt om iets bijzonders te geven. Het cadeau is persoonlijk en heeft daardoor ook een emotionele waarde.

Daarnaast is het geven van een fotocadeau een manier om herinneringen vast te leggen en te delen met anderen. 

Een gepersonaliseerd fotocadeau maken.

Een cadeau met jouw eigen foto maken is absoluut niet moeilijk. Zo doe je het: 

  • Kies het soort cadeau dat je leuk vindt. 
  • Kies een leuk design. 
  • Personaliseer met foto’s en tekst.
  • Bestel. 
  • Geniet van de leuke herinneringen die je cadeau geeft. 

 

Regelmatig brengen we nieuwe producten uit. Zo kom jij steeds op de proppen met originele fotocadeaus en hoef je zeker nooit twee keer hetzelfde cadeau te geven. Tussen onze fotocadeaus vind je vast en zeker iets wat je bevalt. 

Een koekendoos met foto voor oma en opa. 

Een perfect cadeau voor koekjesfans is een gepersonaliseerde koekendoos met foto. Kies een leuk design en pas het aan met leuke foto’s en tekst. Dit gepersonaliseerde fotocadeau is bijvoorbeeld erg leuk als cadeau voor oma en opa. Personaliseer met foto’s van de kleinkinderen en maak hun dag helemaal goed. 

Een geurkaars met foto voor mama.

Verwen je mama op moederdag of op haar verjaardag met een gepersonaliseerde geurkaars. Een heerlijk geurende kaars met daarop een foto van haar kroost. Leuk toch? 

Een muismat met foto voor papa. 

Heeft papa een kantoorjob? Doe hem dan een muismat met foto’s van zijn kroost cadeau. Bij het zien van die lachende gezichtjes wordt een saaie werkdag onmiddellijk opgefleurd. 

Een kinderkoffertje met foto voor de allerkleinsten. 

Gaan logeren bij een vriendje? Of op vakantie bij oma en opa? Met een kinderkoffertje met foto wordt het nog leuker. Personaliseer een kinderkoffertje in de favoriete kleur van je kleintje en zet er een foto van de kiddo in kwestie op. Niets leuker dan gaan logeren met een koffertje met hun eigen foto op. 

Je zwangerschap aankondigen met een fotocadeau. 

Een fotocadeau is ook een leuke manier om je zwangerschap aan te kondigen aan vrienden en familie. Zeker om het grote nieuws aan jullie ouders te vertellen is een cadeau een leuk idee. Neem een grappige foto van jouw (en je partner) die impliceert dat je zwanger bent. Wijs bijvoorbeeld naar je buik of doe iets leuks met babyschoentjes. Het internet staat bomvol met leuke foto-ideeën. Gebruik deze foto of foto’s dan op een leuk fotocadeau en doe het cadeau aan je ouders, de toekomstige oom of tante, peetoom of -tante… 

Tip: film hun reactie en maak er achteraf een mooie compilatie van. Dit wordt een herinnering om te koesteren.

Een fotocadeau met herinneringen aan een mooie dag. 

Onlangs getrouwd? Of hebben jullie een ander mooi feest gevierd? Gebruik dan een fotocadeau om de foto’s van dit feest een mooi plekje te geven in jullie interieur. Met een fotocadeau kan echter ook jezelf verrassen, niet? 

Happy to help.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van je fotocadeau of heb je vragen over je bestelling? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantendienst. Ze helpen je met veel plezier verder. 

Populaire categorieën.