Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Cadeaus met één of meerdere foto's

371 producten
...

Een cadeau met foto voor elke gelegenheid. 

 

Fotocadeaus zijn de perfecte manier om een speciale gelegenheid te vieren of om iemand te verrassen met een persoonlijk cadeau. Bij Tadaaz vind je een uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde cadeautjes met foto’s. Van fotomokken en koekjestrommels met foto tot geurkaarsen met foto en kinderkoffertjes met foto en nog zoveel meer. 

 

Fotocadeau voor iedereen. 

Een cadeau met een foto is een zeer dankbaar cadeau dat je aan zowat iedereen cadeau kunt doen. Alles wat je nodig hebt is een foto van het feestvarken of van jezelf. Kids houden ervan om hun eigen gezicht te zien op een mok of op een kinderkoffertje en opa en oma houden dan weer van een leuk cadeau gepersonaliseerd met een foto van de kleinkinderen. 

 

Cadeau met foto of met meerdere foto’s. 

Alle cadeaus kan je personaliseren met één of meerdere foto’s. Dus kan je niet kiezen uit de vele foto’s op je mobieltje? Maak dan gewoon een fotocollage. Onze designs omvatten zowel designs met één foto als met meerdere foto’s. Vind je echt je ding niet? Maak dan een fotocadeau met eigen ontwerp. 

 

Een origineel fotocadeau met persoonlijke touch. 

Fotocadeaus winnen alsmaar aan populariteit. Dat is niet zo gek, want het geven van een gepersonaliseerd cadeau met foto’s heeft vele voordelen. Ten eerste is het een origineel cadeau waar je echt mee kunt laten zien dat je moeite gedaan hebt om iets bijzonders te geven. Het cadeau is persoonlijk en heeft daardoor ook een emotionele waarde.

Daarnaast is het geven van een fotocadeau een manier om herinneringen vast te leggen en te delen met anderen. 

 

Een gepersonaliseerd fotocadeau maken.

Een cadeau met jouw eigen foto maken is absoluut niet moeilijk. Zo doe je het: 

  • Kies het soort cadeau dat je leuk vindt. 
  • Kies een leuk design. 
  • Personaliseer met foto’s en tekst.
  • Bestel. 
  • Geniet van de leuke herinneringen die je cadeau geeft. 

 

Regelmatig brengen we nieuwe producten uit. Zo kom jij steeds op de proppen met originele fotocadeaus en hoef je zeker nooit twee keer hetzelfde cadeau te geven. Tussen onze fotocadeaus vind je vast en zeker iets wat je bevalt. 

Een koekendoos met foto voor oma en opa. 

Een perfect cadeau voor koekjesfans is een gepersonaliseerde koekendoos met foto. Kies een leuk design en pas het aan met leuke foto’s en tekst. Dit gepersonaliseerde fotocadeau is bijvoorbeeld erg leuk als cadeau voor oma en opa. Personaliseer met foto’s van de kleinkinderen en maak hun dag helemaal goed. 

 

Een geurkaars met foto voor mama.

Verwen je mama op moederdag of op haar verjaardag met een gepersonaliseerde geurkaars. Een heerlijk geurende kaars met daarop een foto van haar kroost. Leuk toch? 

 

Een muismat met foto voor papa. 

Heeft papa een kantoorjob? Doe hem dan een muismat met foto’s van zijn kroost cadeau. Bij het zien van die lachende gezichtjes wordt een saaie werkdag onmiddellijk opgefleurd. 

 

Een kinderkoffertje met foto voor de allerkleinsten. 

Gaan logeren bij een vriendje? Of op vakantie bij oma en opa? Met een kinderkoffertje met foto wordt het nog leuker. Personaliseer een kinderkoffertje in de favoriete kleur van je kleintje en zet er een foto van de kiddo in kwestie op. Niets leuker dan gaan logeren met een koffertje met hun eigen foto op.