Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Broodtrommels

14 Producten
zwarte bamboe brooddoos met eigen tekst TA14805-2200002-15 1
zwarte bamboe brooddoos met eigen tekst TA14805-2200002-15 2

24,87


Een broodtrommel met naam als uniek cadeau

Onze broodtrommels met naam zijn een super tof cadeau voor iemand die je wil verrassen. Brooddozen met naam zijn niet alleen hip maar ook mega handig! Een gepersonaliseerde lunchtrommel is een cadeau waar je elke dag genot van hebt. Ideaal om mee te nemen naar het werk, of geef het met de kinderen mee naar school.

Brooddozen met naam

Zo’n handige broodtrommel met eigen naam of foto en tekst erop, dat is toch super handig! Deze leuke bamboe brooddoos is in twee kleuren verkrijgbaar. Kies een zwarte of witte lunchbox met naam die je er extra groot kunt opzetten.

De lunchbox bedrukken is heel eenvoudig via onze online editor. En dankzij onze snelle levering heb je die eigen broodtrommel heel snel in huis.

Originele broodtrommels met toffe ontwerpen

We bieden heel wat toffe ontwerpen van die mooie broodtrommels aan. Zo kan je zelf kiezen welk ontwerp het best bij jou of de persoon die je wil verrassen past. Kies je voor een simpel design met naam of tekst in een mooi lettertype? Of ga je eerder voor een kleurrijk ontwerp met kersjes, citroenen of een leuke regenboog…

Eén ding is zeker! Iedereen zal jaloers zijn op jouw hippe gepersonaliseerde broodtrommel met naam. Bovendien zul je deze brooddoos niet zo snel kwijt raken. Dankzij jouw naam erop weet iedereen dat dit jouw broodtrommel is.

Tevreden met jouw gepersonaliseerde cadeau? Je kan het resultaat altijd delen op social media. Zo maak je maandelijks kans op een Tadaaz waardebon van €50!

Witte of zwarte bamboe broodtrommels

Onze ontwerpen zijn beschikbaar als witte of als zwarte brooddozen. Beide opties zijn een tijdloze keuze en passen perfect bij het ontwerp dat jij in je hoofd hebt! Misschien wil je dat de broodtrommel past bij een bijpassende mok of drinkfles voor op het werk.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.