Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

home


Een unieke gepersonaliseerde pot badzout

Heb jij nog een leuk cadeautje nodig voor vrienden of familie? Ontdek leuke gepersonaliseerde cadeaus die geschikt zijn voor elk moment.

Ben jij iemand die graag een bad neemt of is degene waar jij een cadeautje aan wil geven een relaxed persoon. We hebben voor u een glazen pot met heerlijk geurend badzout! Het houten dekseltje kan je personaliseren met een leuke quote en of naam.

Zalige geuren en kleuren voor een zalig bad

We hebben 2 verschillende geurtjes en kleurtjes. We hebben een pot die gevuld is met roze badzout, deze geurt heerlijk naar hibiscus. Daarnaast ook groen gekleurd badzout met de geur Thé chai. Het zijn unieke geuren die jouw relaxed bad momentje zeker een boost zullen geven. Het perfecte cadeau toch voor een bijzonder moment?

Een persoonlijke touch aan je pot badzout

Persoonlijke cadeautjes zijn moeilijk te vinden maar wij hebben het allemaal! Een glazen pot met heerlijk ruikend badzout is het perfecte cadeau. Met een mooie boodschap bovenop het houten deksel gelaserd heb je een origineel geschenk!

Heeft jouw beste vriend of opa een relax momentje nodig? Geef dan deze pot badzout waarmee hij of zij zich helemaal terug kan opladen. Dit glazen potje kunnen ze hergebruiken, het houten dekseltje met jouw persoonlijke boodschap erop zal ongetwijfeld niet snel weggegooid worden.

Een uniek cadeau? Dit badzout in een glazen pot met een persoonlijke boodschap op het deksel is perfect. Hiermee maak je toch iedere vrouw gelukkig? Dus verras je moeder, oma, zus of vriendin en bestel eenvoudig online bij Tadaaz.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.