Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Cadeaus peettante vragen

87 Producten
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-15 1
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-15 2

12,68


Op een originele manier peettante vragen?

De peettante vragen van je kindje doe je natuurlijk het liefst op een persoonlijke en originele manier. Dan hebben we goed nieuws! Bij Tadaaz ontdek je de allerleukste cadeaus die je hierbij kunnen helpen. De peetoom en -tante zullen enorm belangrijke personen worden in de wereld van je zoon of dochter en dat verdient het om gevierd te worden!

Wie vraag je als peettante van je kindje?

Kijk eens in je omgeving welke vrouwen iets bijzonders voor jou betekenen, of voor je partner natuurlijk. Dat kan heel traditioneel je moeder of schoonmoeder zijn, of een zus of schoonzus, maar het kan natuurlijk ook een hele lieve vriendin zijn of die goeie schoolvriendin die jou al sinds je twaalfde kent. Belangrijk is dat de band warm is, en dat je ook verwacht dat de band de komende jaren onbreekbaar zal blijven. Idealiter is het ook iemand die je als een goed voorbeeld ziet voor je kindje, om hoe deze vrouw met de wereld omgaat, met andere mensen, omdat je hoopt dat je kindje veel steun aan haar zal hebben… Voor je het peetouderschap gaat vragen, is het belangrijk dat je 100% overtuigd bent van je keuze!

Hoe kun je de peettante op een originele manier vragen?

Een totale verrassing is een hele leuke manier natuurlijk! Het is ideaal als de peettante in kwestie een cadeautje verwacht, maar niet zo’n cadeautje... Bijvoorbeeld bij een verjaardag of rond de feestdagen. Zo houd je de schijn op en valt ze compleet uit de lucht als ze het originele cadeau openmaakt! Een origineel cadeautje is eigenlijk wel een must. Op die manier maak je het niet alleen ontzettend persoonlijk, maar geef je ook meteen een blijvende herinnering aan dit speciale moment.

Hoe vind ik een cadeau om de peettante te vragen?

Een gepersonaliseerd cadeau met een eigen tekst of een fotocadeau met een foto van de echo is natuurlijk het leukste! Zo kun je de peetouders vragen met een toffe verrassing. Denk eens goed na over de toekomstige peetoom of -tante en denk goed na wat hun hobby's of wensen in het leven zijn. Blinken ze uit in gezelligheid en gaat hun hart sneller kloppen van handgemaakte spulletjes? Denk dan eens aan een gepersonaliseerde geurkaars en zet op het houten dekseltje de vraag der vragen! Of hebben jullie samen al veel geborreld ? Dan is een gepersonaliseerde wijnset of wijnkistje een enorm leuke en persoonlijke manier om de vraag te stellen! Of ga de peettante vragen met een cadeau als een set geurstokjes! Op het glazen flesje kun je jouw belangrijke vraag kwijt en ze zal het niet meteen gezien hebben. Bovendien zal ze nog dagenlang herinnerd worden aan dit leuke moment door de heerlijke geur in haar woonkamer!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.