Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Pensioen cadeaus

84 Producten
logo

Een leuk pensioen cadeau.

Gaat die ene leuke collega met pensioen? Dat is net even anders dan een collega die een nieuwe baan vindt: dit is een hele nieuwe levensfase! Dan is dit het moment om je meest creatieve zelf boven te halen. En dan is een gepersonaliseerd cadeau wat je nodig hebt!

Het perfecte cadeau pensioen voor je collega.

Een cadeau om te geven tijdens de afscheidsreceptie is niet eenvoudig om te kiezen. Allereerst moet je je afvragen of je alleen een cadeautje gaat geven of namens al jouw collega’s. Waarschijnlijk zal dat het laatste zijn. Natuurlijk zou je voor een favoriete collega zelf nog iets extra’s kunnen doen wat je een op een aan hem of haar geeft. Een leuk idee: naast een tof gepersonaliseerd geschenk kan dit ook een bon zijn om samen iets te gaan doen!

Een afscheidscadeau voor je collega namens alle collega’s.

Bekijk eerst even hoeveel budget jullie ter beschikking hebben. Deelt het bedrijf mee in de kosten of moeten jullie onderling het bedrag ophoesten? Hoeveel budget leggen jullie meestal samen voor dergelijke gelegenheden? Probeer dat eerst in te schatten, of verzamel eerst voordat je aan de invulling van het pensioen cadeau begint. Stem misschien ook even af bij collega’s wat zij een leuk cadeau zouden vinden voor de vertrekkende collega.

Een cadeau dat bij de pensionado past. 

Wat typeert jullie collega? En wat gaat hij/zij straks allemaal met zijn vrije tijd doen? Met een origineel cadeau pensioen kun je hier al rekening mee houden.

Vraag eens na wat je collega gaat doen.

Meer tijd voor de kleinkinderen? Vaker strandwandelingen maken met de hond? Hobby’s als schilderen, rondtrekken met de camper, vaker op cafe? Dit zegt al veel over hun vrije tijd en geeft jou een goede richting voor een mooi afscheidscadeau. Denk bijvoorbeeld aan een tof lederen schort om mee te koken of een gegraveerde snijplank voor een blijvende herinnering aan de liefste collega’s in de keuken!

Afscheid van je collega die je niet wil missen.

Betekent de collega die weggaat eigenlijk super veel voor jou? Misschien voelt ze na al die jaren wel als een tweede moeder, of heeft ze je privé ook bijgestaan in moeilijke situaties? Besef dan dat een zakelijk afscheid niet hoeft te betekenen dat jullie wegen ook privé scheiden. Je kunt elkaar gewoon blijven zien, en misschien wel op leukere plekken dan bij de koffieautomaat! Geef een blijvende herinnering, bijvoorbeeld een fotostandaard met die leuke foto’s van de nieuwjaarsreceptie. Volgende week trekken jullie gewoon bij jou thuis samen een fles wijn open en kun jij haar bijpraten met alle roddels van het werk!

Afscheidscadeau voor een collega zelf maken.

Dat kan zeker, maar houd er rekening mee dat het er niet te geknutseld uit mag zien. Voor een pensioen wordt als blijk van waardering toch ook wel gewoon een leuk cadeau verwacht. Afscheid nemen is niet simpel, maar gedag zeggen terwijl het afscheid en het geschenk tegenvalt, is toch wat genant. Een origineel afscheidscadeau dat toch wat uitstraling heeft is bijvoorbeeld een gepersonaliseerd cadeau. Laat een fotopaneel maken met de leukste teamfoto en zet alle namen erbij.

(schoon)vader met pensioen.

Deze bijzondere gelegenheid vraagt om een origineel pensioen cadeau vader. Je weet natuurlijk precies wat je vader als favoriete hobby’s heeft, dus speel hier slim op in. Weet je wat ook leuk is? Je weet niet zeker of ze op het werk iets organiseren, dus zo zorg je er zeker voor dat het onvergetelijk wordt. Je moeder kan mee in het complot stappen om hem te verrassen.

Bonustip: organiseer een feestje.

Niets is te dol als je leukste collega met pensioen gaat. Vraag wat extra budget aan je manager en organiseer een feestje waar jullie nog jaren over kunnen napraten! Kleed de ruimte leuk aan met foto’s van de prille jaren dat je collega bij jullie werkte en andere leuke versiering.

Pensioenfeestje met het hele bedrijf.

Zorg dat de 'party-animals' van het bedrijf op de hoogte zijn, en nog leuker: verzeker jezelf ervan dat de pensionado het niet te weten komt! Zo maak je er een echte surprise party van. Het is niet omdat je met pensioen gaat dat je niet weet hoe je moet feesten natuurlijk. In al het feestgedruis is er ongetwijfeld ruimte voor een afscheidsspeech en het overhandigen van je gepersonaliseerde cadeau.

 

Populaire categorieën.