Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Een proefdruk van je favoriete kaart of uitnodiging!

Ons leven zit vol Happy Moments! En dat willen we samen met jullie vieren. Een baby'tje op komst? Volop jullie bruiloft aan het plannen? Een verjaardag, communie, nieuwe woning of een jubileum? Of misschien ben je wel bezig met je warme kerstwensen? Er is vaak een reden voor een feestje en voor die Happy Moments zit je hier helemaal goed. Ontdek ons ruime aanbod kaarten en uitnodigingen en bestel een proefdruk om zo de kwaliteit en afwerking te ontdekken. 

 

Al vanaf €1,- én zonder verzendkosten

We doen regelmatig acties omtrent gratis proefdrukken! Indien we geen actie voor gratis proefdrukken hebben lopen, bestel je bij Tadaaz een proefdruk vanaf €1 én zonder verzendkosten

 

Maak je favoriete kaartje en bestel een échte proefdruk. Afhankelijk van de afwerking varieert de prijs van €1,- tot €2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen? Dat kan! De eerste twee bestel je aan de kennismakingsprijs, daarna betaal je €5,- per stuk. Het proefdrukpakketje wordt gratis via brievenbuspost verzonden. 

 

Liever een gratis proefdruk (geboorte)kaartje of uitnodiging? 

Blijf op de hoogte! Hou onze site en social media in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief. Leuk, want je krijgt dan gelijk 5% welkomstkorting die je op alle onze producten kunt gebruiken 😉

Wat vinden klanten van onze service & kwaliteit?

Klanten waarderen ons regelmatig door middel van een sterrenwaardering. We gebruiken hiervoor één van de meest betrouwbare systemen én alle waarderingen zijn openbaar! Lees de klantwaarderingen.

Bestel een proefdruk voor jouw Happy moment

Hoe een proefdruk bestellen?

1.       Kies je favoriete kaart

2.       Klik op ‘personaliseer’

3.       Maak er je eigen creatie van

4.       Bestel een (gratis) proefkaart

5.       Laat je verrassen door het resultaat 🎁

Een te gek assortiment voor elk Happy Moment!

Wist je dat je bij Tadaaz jouw hele assortiment kunt shoppen? Ontdek behalve kaartjes ook de leukste geboorte traktaties, bedankjes bruiloft, tafeldecoratie én meer! Eigenlijk alles om jouw Happy Moment in stijl te vieren. Handig toch!

Leuk om te weten: ook van de meeste personaliseerbare labels, traktaties en menukaarten bestel je eenvoudig een proefdruk aan de gunstige kennismakingsprijs. Vragen? Altijd happy to help!

Een proefdruk van de mooiste kaartjes en uitnodigingen

Welk Happy Moment staat er bij jullie op de planning? Ga op zoek naar hippe geboortekaartjes en originele trouwuitnodigingen. Een communiefeest voor jullie zoon/dochter? Ontdek originele thema's en bijzondere vormen! Ook voor andere feestjes kan je bij Tadaaz de leukste uitnodigingen vinden! Bijzondere ontwerpen, originele thema's en kwalitatieve afwerkingen zijn onze specialiteit! Zo vind je heel wat ontwerpen met de mooiste goudfolie, zilverfolie of roséfolie. Dat geeft met een een schitterend effect aan je kaartjes. Bestel je proefdruk en laat je verrassen door de kwaliteit!

 

Proefdruk voor jouw Happy Moment

Ben jij een echte creatieveling en heb je jouw kaart helemaal zelf ontworpen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een partner om jouw prachtige design te printen. Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Bestel een proefdruk van je eigen ontwerp en ontdek hoe helder de kleuren afgedrukt zijn op het papier. En omdat elk Happy Moment belangrijk is, kun je natuurlijk van de overige uitnodigingen zoals verjaardag, jubileum, etc. ook een een proefdruk bestellen.

 

Bij Tadaaz bestel je een proefdruk vanaf €1,-

We doen regelmatig acties omtrent gratis proefdrukken! Een gratis proefdruk geboortekaartje of trouwkaart? Hou onze site en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van deze acties! Indien we geen actie voor gratis proefdrukken hebben lopen, bestel je bij Tadaaz een proefdruk vanaf € 1! Maak je favoriete kaartje en bestel een échte proefdruk. Afhankelijk van de afwerking varieert de prijs van €1,- tot €2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen? Dat kan! De eerste twee bestel je aan de kennismakingsprijs, daarna betaal je €5,- per stuk. Het proefdrukpakketje wordt gratis via brievenbuspost verzonden.

 

Verzendservice geboortekaarten

Wist je trouwens dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Neem contact met ons op voor meer info over onze handige verzendservice!

 

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over je proefdruk? Neem dan contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder.