Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

home

Geboorte traktaties.

De geboorte van jullie baby is een bijzondere gebeurtenis! Veel vrienden en familie kunnen niet wachten om op kraambezoek te komen. Uiteraard worden er beschuitjes gesmeerd en worden deze rijkelijk bestrooid met roze of blauwe muisjes. Tradities zijn er tenslotte om in ere te houden. Wil je een leuk extraatje voor je gasten? Geef ze dan als afsluiter een origineel geboortebedankje mee. Dat zal zeker in de smaak vallen! Bovendien is het voor jezelf ook een heel leuk aandenken om samen met jouw hippe geboortekaartjes te bewaren.

Verpakking

Vulling

Afwerking

Originele traktaties

Traktatiesets

Stickers

Droogbloemen

Presentatie traktaties

Hoeveel geboortesnoep moet je voorzien.

Een van de leuke voorbereidingen bij de komst van je kleintje is het klaarmaken van de traktaties. Uiteraard denk je best vooraf ook al even na over de opvulling van je doosjes of zakjes. Maar hoeveel snoepjes of suikerbonen passen er nu exact in die verschillende leuke verpakkingen? Wij geven je alle info die je nodig hebt!

De leukste traktaties in de picture.

Veelgestelde vragen over geboortetraktaties.

De geboorte van een kind is een bijzondere gelegenheid die vaak wordt gevierd met vrienden en familie. Het uitdelen van een traktatie is dan ook een leuke manier om deze mijlpaal te vieren. Traditioneel trakteer je bij het kraambezoek op beschuit met muisjes. Roze bij een meisje, blauw bij de geboorte van een jongen.

Pak je het liever wat origineler aan? Ga dan voor een snoepzakje dat je personaliseerd met de naam en de geboortedatum van je kindje. Kies voor een ontwerp dat past bij je geboortekaartje om het plaatje helemaal compleet te maken. De snoepzakjes kan je vullen met lekker snoep, chocolaatjes, geboortesuiker of een andere leuke attentie.

Naast snoep zijn er nog tal van leuke opties om te geven als geboortetraktatie. Denk maar aan een leuke bellenblaas met een gepersonaliseerde wikkel. Zeepjes, kaarsjes en geurstokjes zijn ook populaire keuzes. Deze kan je telkens personaliseren met een geboortelabel of sticker. Ook zelfgemaakte traktaties kan je makkelijk persoonlijk maken door een label of sticker of door ze te verpakken in een snoepzakje. Denk maar aan heerlijke jam of lekkere koekjes.

 

Het aantal geboortetraktaties dat je moet voorzien hangt af van een aantal factoren. Ten eerste moet je rekening houden met het aantal gasten dat je verwacht. Hou rekening met zowel kraambezoek, gasten op het eventuele kraamfeest of doopfeest, kindjes uit de klas of kinderdagverblijf van broer of zus, collega's...

Daarnaast is het belangrijk om na te denken over het budget dat je hebt en hoeveel je bereid bent uit te geven aan de traktaties. Ook moet je bedenken of je de traktaties zelf wilt maken of je ze kant-en-klaar koopt.

Over het algemeen is het verstandig om iets meer traktaties te voorzien dan je denkt nodig te hebben, zodat je niet zonder komt te zitten. Het is beter om wat over te houden dan dat er mensen teleurgesteld achterblijven omdat er niet genoeg traktaties zijn. Denk na of je een traktatie voorziet per persoon of per gezin. Kies je ervoor om per gezin een traktatie te voorzien, denk dan ook aan de kindjes en voorzie per kindje een extra traktatie. Zo ben je niet verantwoordelijk voor ruzies na het kraambezoek of kraamfeest. 

Originele geboorte traktaties maken.

Wil je een leuk totaalplaatje om de geboorte van jouw kindje te vieren. Geef je gasten dan een lief geboorte bedankje mee naar huis. Maak online jouw unieke traktaties voor geboorte die bovendien helemaal matchen met de geboortekaartjes. Wat een prachtige attentie voor jouw gasten.

Ruim aanbod geboortebedankjes.

Bij Tadaaz ben je aan het juiste adres voor de leukste attenties. Maak gebruik van de handige filters om jouw perfecte bedankje snel en makkelijk te vinden. Je kunt kraambedankjes met bijpassend label bestellen, lieve snoepzakjes, kubusdoosjes in allerlei kleuren of een blikken doosje met een leuke sticker. Bovendien is het bij veel bedankjes mogelijk een mooie foto van jouw kindje toe te voegen. Duik dus snel in het aanbod en laat je verrassen door de originele designs. Met de geboortetraktaties van Tadaaz ben je ongetwijfeld origineel en geef je jouw baby een zoete start!

Bedankjes babyborrel.

Wil je de kraamtijd in alle rust thuis doorbrengen, zonder veel bezoek? Ga dan voor een babyborrel of kraamfeest. Kies een leuk borrelkaartje dat helemaal matcht met je geboortekaartjes voor een leuk geheel bij het versturen van de babykaartjes. Wat zullen jouw gasten blij zijn om jullie kleintje te mogen bewonderen op zijn of haar allereerste feestje! Bedank ze voor hun komst en voor alle cadeautjes met een leuk geboorte bedankje. Natuurlijk doe je dit ook in dezelfde stijl als je geboortekaartjes voor een perfecte match. Succes verzekerd met deze leuke herinnering aan jullie kraamborrel.

Bedankjes doopfeest.

Wordt jouw kindje gedoopt? Naast de mooiste uitnodigingen voor het doopsel van jouw wondertje wil je jouw gasten ook verwennen met een leuke attentie. De geboorte traktaties op onze website zijn hiervoor perfect te gebruiken. Je maakt online heel eenvoudig de mooiste bedankjes die je zelf kunt vullen met lekkere snoepjes of èchte doopsuiker. Aan jou de keus!

Traktatie geboorte broertje of zusje.

Heb je een kindje dat al naar school of naar de kinderopvang gaat? Dan wil grote broer of zus natuurlijk trakteren als de baby er eindelijk is. Beschuit met muisjes is leuk, maar niet zo handig bij 4-jarigen… Verwen de vriendjes en vriendinnetjes daarom met een leuke geboorte traktatie. Vul met snoepjes of rozijntjes als je voor de gezonde variant gaat. Ook deze traktatie maak je heel eenvoudig online bij Tadaaz.

Bedankjes babyshower.

Helemaal hip: de babyshower! Het is superleuk om het bijna-moederschap te vieren met vriendinnen. Vaak wordt de mama-to-be verrast door haar zus of beste vriendin die het feest organiseert. En dat moet tot in de puntjes voorbereid worden natuurlijk. Behalve iedereen hiervoor uitnodigen moet je ook aan de decoratie denken. En hoe leuk is het om voor iedereen een leuk presentje te maken. Is het al bekend of het een jongetje of een meisje wordt? Pak dan uit met bedankjes in de kleur roze of blauw en je hebt een leuke traktatie als aandenken aan de babyshower. Een leuke afsluiter van een geslaagd feestje!

Geboorte bedankjes leuk gepresenteerd.

Attenties voor het kraambezoek, voor de kraamborrel of voor het doopsel van jouw kindje. De geboorte bedankjes op onze website zijn echt voor elke gelegenheid te gebruiken. Vul de bedankjes met kleurrijke snoepjes, traditionele doopsuikers of lekkere chocolaatjes. Wat een verwennerij!

Natuurlijk wil je dat alles er leuk uitziet. Presenteer de bedankjes daarom op een display gecombineerd met een mooie geboorteposter. Wat zal jij leuke reacties krijgen dat alles helemaal in hetzelfde thema als de geboortekaartjes gestyled is.

Tip: Gebruik het display na het feest als opbergdoos voor die eerste sokjes, het geboortebandje en al die andere babyspulletjes die je voor altijd wilt bewaren.

Geboorte traktaties zelf maken.

Wil je geboortebedankjes zelf maken, dan zit je helemaal goed bij Tadaaz! Ons assortiment is veelzijdig. Bovendien is in elke prijscategorie wel een leuke attentie te vinden. Zijn er mensen die je extra wilt verwennen? Neem dan ook een kijkje bij onze leuke fotocadeaus voor geboorte. Opa en oma zullen in de wolken zijn met een leuke koekjestrommel of koffiemok met de mooiste foto van hun kleinkind.

Voor nog meer inspiratie, neem je een kijkje op onze blog vol artikelen over geboorte. Je leest er alles over het kiezen van het perfecte geboortekaartje, leuke verhalen en de laatste trends natuurlijk!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.