Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

De leukste geboorte traktaties om je kraamvisite te bedanken!

Personaliseer snoepzakjes, geboortelabels en leuke uitdeel cadeautjes om de geboorte van je kindje in stijl te vieren.

Leukste traktatie grote broer of zus: snoepzakjes!

De leukste traktaties in de picture!

logo
logo
logo
logo

Steel de show met gepersonaliseerde traktaties van topkwaliteit


Geboorte traktaties: de leukste bedankjes voor jouw gasten!

Een prachtig aandenken aan de geboorte

De geboorte van jullie baby is een bijzondere gebeurtenis! Veel vrienden en familie kunnen niet wachten om op kraambezoek te komen. Uiteraard worden er beschuitjes gesmeerd en worden deze rijkelijk bestrooid met roze of blauwe muisjes. Tradities zijn er tenslotte om in ere te houden. Bovendien is zo’n beschuitje heerlijk bij een bakje koffie of kopje thee. Wil je een leuk extraatje voor je gasten? Geef ze dan als afsluiter een origineel geboortebedankje mee. Dat zal zeker in de smaak vallen! Bovendien is het voor jezelf ook een heel leuk aandenken om samen met jouw hippe geboortekaartjes te bewaren.

Originele geboorte traktaties maken

Wil je een leuk totaalplaatje om de geboorte van jouw kindje te vieren. Geef je gasten dan een lief geboorte bedankje mee naar huis. Maak online jouw unieke traktaties voor geboorte die bovendien helemaal matchen met de geboortekaartjes. Wat een prachtige attentie voor jouw gasten.

Ruim aanbod geboortebedankjes

Bij Tadaaz ben je aan het juiste adres voor de leukste attenties. Maak gebruik van de handige filters om jouw perfecte bedankje snel en makkelijk te vinden. Je kunt kraambedankjes met bijpassend label bestellen, lieve snoepzakjes, kubusdoosjes in allerlei kleuren of een blikken doosje met een leuke sticker. Bovendien is het bij veel bedankjes mogelijk een mooie foto van jouw kindje toe te voegen. Duik dus snel in het aanbod en laat je verrassen door de originele designs. Met de geboortetraktaties van Tadaaz ben je ongetwijfeld origineel en geef je jouw baby een zoete start!

Bedankjes babyborrel

Wil je de kraamtijd in alle rust thuis doorbrengen, zonder veel bezoek? Ga dan voor een babyborrel of kraamfeest. Kies een leuk borrelkaartje dat helemaal matcht met je geboortekaartjes voor een leuk geheel bij het versturen van de babykaartjes. Wat zullen jouw gasten blij zijn om jullie kleintje te mogen bewonderen op zijn of haar allereerste feestje! Bedank ze voor hun komst en voor alle cadeautjes met een leuk geboorte bedankje. Natuurlijk doe je dit ook in dezelfde stijl als je geboortekaartjes voor een perfecte match. Succes verzekerd met deze leuke herinnering aan jullie kraamborrel.

Bedankjes doopfeest

Wordt jouw kindje gedoopt? Naast de mooiste uitnodigingen voor het doopsel van jouw wondertje wil je jouw gasten ook verwennen met een leuke attentie. De geboorte traktaties op onze website zijn hiervoor perfect te gebruiken. Je maakt online heel eenvoudig de mooiste bedankjes die je zelf kunt vullen met lekkere snoepjes of èchte doopsuiker. Aan jou de keus!

Traktatie broertje of zusje

Heb je een kindje dat al naar school of naar de kinderopvang gaat? Dan wil grote broer of zus natuurlijk trakteren als de baby er eindelijk is. Beschuit met muisjes is leuk, maar niet zo handig bij 4-jarigen… Verwen de vriendjes en vriendinnetjes daarom met een leuke geboorte traktatie. Vul met snoepjes of rozijntjes als je voor de gezonde variant gaat. Ook deze traktatie maak je heel eenvoudig online bij Tadaaz.

Bedankjes babyshower

Helemaal hip: de babyshower! Het is superleuk om het bijna-moederschap te vieren met vriendinnen. Vaak wordt de mama-to-be verrast door haar zus of beste vriendin die het feest organiseert. En dat moet tot in de puntjes voorbereid worden natuurlijk. Behalve iedereen hiervoor uitnodigen moet je ook aan de decoratie denken. En hoe leuk is het om voor iedereen een leuk presentje te maken. Is het al bekend of het een jongetje of een meisje wordt? Pak dan uit met bedankjes in de kleur roze of blauw en je hebt een leuke traktatie als aandenken aan de babyshower. Een leuke afsluiter van een geslaagd feestje!

Geboorte traktaties leuk gepresenteerd

Attenties voor het kraambezoek, voor de kraamborrel of voor het doopsel van jouw kindje. De geboorte bedankjes op onze website zijn echt voor elke gelegenheid te gebruiken. Vul de bedankjes met kleurrijke snoepjes, traditionele doopsuikers of lekkere chocolaatjes. Wat een verwennerij!

Natuurlijk wil je dat alles er leuk uitziet. Presenteer de bedankjes daarom op een display gecombineerd met een mooie geboorteposter. Wat zal jij leuke reacties krijgen dat alles helemaal in hetzelfde thema als de geboortekaartjes gestyled is.

Tip: Gebruik het display na het feest als opbergdoos voor die eerste sokjes, het geboortebandje en al die andere babyspulletjes die je voor altijd wilt bewaren.

Geboorte traktaties zelf maken

Wil je geboortebedankjes zelf maken, dan zit je helemaal goed bij Tadaaz! Ons assortiment is veelzijdig. Bovendien is in elke prijscategorie wel een leuke attentie te vinden. Zijn er mensen die je extra wilt verwennen? Neem dan ook een kijkje bij onze leuke fotocadeaus voor geboorte. Opa en oma zullen in de wolken zijn met een leuke koekjestrommel of koffiemok met de mooiste foto van hun kleinkind.

Voor nog meer inspiratie, neem je een kijkje op onze blog vol artikelen over geboorte. Je leest er alles over het kiezen van het perfecte geboortekaartje, leuke verhalen en de laatste trends natuurlijk!