Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Een originele presentatie van je geboorte traktaties

 

Je hebt het mooiste geboortekaartje uitgekozen om de geboorte van je wondermooi kleintje aan te kondigen. Met veel aandacht is ook het geboorte traktaties uitgezocht. Onze presentatiebox is een geweldige keuze voor je doopsuiker presentatie om extra uit te pakken met je doopsuiker! Zo zorg je voor een echt wauw-effect bij vrienden en familie, waar nog lang over gepraat zal worden. 

 

Jullie dierbaren staan natuurlijk te popelen om dat kleine jongetje of meisje te komen bewonderen. Bedank hen voor alle lieve bezoekjes en attenties met een persoonlijk geschenkje zoals een kubusdoosje, snoepzakje of blikken doosje gevuld met lekkers. Combineer verschillende soorten en formaten met hetzelfde motief voor een leuk effect! 

 

Presenteer je doopsuiker vervolgens in een unieke presentatiedoos in dezelfde stijl als jouw geboortekaartjes en bedankjes. Personaliseer met de naam en/of foto van jullie kleintje, want jullie mogen terecht fier zijn!

 

Je ontwerpt heel eenvoudig je presentatiedoos in dezelfde stijl als je geboortekaartje en doopsuikers met de online editor. Met zo’n prachtig geheel wordt jullie kleintje ongetwijfeld de ster van de kraamafdeling. Proficiat aan de kersverse ouders!