Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

home


Vier de geboorte van je kindje met droogbloemen

Krijg je een zoon of dochtertje? Dan willen wij je alvast feliciteren met de geboorte van jullie kindje. Tadaaz wil ervoor zorgen dat de geboorte van jullie kleine spruit een een onvergetelijk moment wordt. Bij ons kan je alles vinden van geboortekaartjes tot geboorte traktaties en ook de decoratie. 

Wij zorgen voor jouw Happy Moment. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment en wie weet vind jij het perfecte thema voor de geboorte van jouw zoon of dochter. De geboorte van jouw kindje moet speciaal worden. Verras vrienden en familie de leukste geboortekaartjes en geboorte traktaties

Bij de geboorte van een kindje komt heel wat kijken. Gelukkig heb je alle tijd om ervoor te zorgen dat dit een uniek moment wordt, wij wensen je veel plezier met alle voorbereidingen. 

 

Droogbloemen als versiering voor de gender reveal party

Tegenwoordig is een gender reveal party helemaal in. De naam zegt het zelf al een feestje waar je het het geslacht van je kindje bekend maakt. Je kan het op zoveel verschillende manieren doen zoals met het aansnijden van een taart of met ballonnen. Er zijn talloze manieren om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. 

Natuurlijk wil je ook zorgen voor de mooiste versiering voor de gender reveal party. Tadaaz heeft de leukste en origineelste decoratie zoals droogbloemen. Dat is eens wat anders. Kies tussen verschillende kleurtjes zoals de ietwat lichtere kleuren voor een meisjes en de wat stoerdere kleuren voor een jongen. 

Neem daarnaast zeker ook nog eens kijkje tussen al onze andere versiering voor de gender reveal party. Bij Tadaaz vind je de ideale babyshower versiering. 

Het is dan eindelijk zover: het bekendmaken van het geslacht van jouw kindje, waarbij je dan als supertrotse ouders kan zeggen ‘It’s a girl’ of ‘It’s a boy’. Wat het ook wordt, iedereen zal blij zijn voor jullie.  

 

Droogbloemen als decoratie voor bij de geboorte

Wil je echt originele geboorte versiering? Dan hebben voor jou de ideale decoratie! Gedroogde bloemen. Dit zorgt voor de ideale geboorte versiering, waarvan iedereen onder de indruk zal zijn. 

Je vindt bij Tadaaz verschillende kleuren droogbloemen. Er zit ongetwijfeld een kleur of soort bij die helemaal past bij de stijl die jullie hebt gekozen voor de geboorte van jullie kindje! Het zorgt voor een extra stijlvolle look! 

 

Droogbloemen om je tafel te versieren

Natuurlijk wil je de geboorte van je zoontje of dochtertje vieren met familie en vrienden. Iedereen wil toch wel eens jouw schattig pasgeboren baby’tje zien. Organiseer daarom een babyborrel met de leukste decoratie. Zo kan iedereen meteen kennismaken met jullie kindje. 

Droogbloemen zorgen voor een extra uitstraling van jouw tafel. Er zijn daarnaast ook tal van mogelijkheden om je tafel mee te decoreren. Steek enkele boeketjes droogbloemen in een lege vaas. Dat is tegenwoordig helemaal in het zorgt voor een luxe uitstraling.

Daarnaast kun je ook op elk bord enkele droogbloempjes of een steeltje leggen. Zo hebben je gasten meteen ook een aandenken aan deze leuke dag. Je kan kan de boeketten ook op tafel verspreiden. Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar er zijn nog zoveel manieren om droogbloemen te gebruiken als decoratie. Gebruik je creativiteit en wie weet vind jij iets dat helemaal past bij de geboorte van je kindje. 

 

Bijpassende decoratie voor bij de doopsuiker

Tadaaz biedt niet alleen droogbloemen aan als decoratie, maar ook als geboorte traktaties. Hoe leuk zou het zijn als je versiering helemaal past bij je geboortekaartje en traktaties? Laat overal de gedroogde bloemen terugkomen zoals bij de gender reveal party, bij de geboortekaarten en bij de traktaties. Bovendien zijn droogbloemen helemaal terug van weggeweest, dus het is ook nog eens super hip!

 

Bestel vandaag nog je decoratie

Ben je helemaal fan van de droogbloemen? Neem dan maar snel een kijkje naar de rest van onze geboorte versiering en wie weet vind jij wel iets dat helemaal bij past bij de geboorte van jullie kindje. 

Bestel je favoriete decoratie en wij zorgen voor een perfecte levering en kwaliteit van jouw bestelling! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.