Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboorteversiering.

Geboorteborden

Geboorteposters

Kinderkamerdecoratie

Memorybox

Droogbloemen

Tegeltje, tegeltje aan de wand.

Een geboortetegel is altijd een leuk kraamcadeau. Stal het uit in de woonkamer of gebruik het om de kinderkamer mee te versieren. Kies een ontwerp dat bij je geboortekaartje past of ga zelf aan de slag met een eigen ontwerp. 

De mooiste geboorteversiering, een warm welkom voor jullie baby.

Jullie baby is geboren! En dat moet gevierd worden. Hang de slingers op, bestel online een leuk geboortebord!

Unieke geboorteborden voor op het raam.

De geboorte van jullie kindje wil je aan iedereen laten weten! Met een uniek geboortebord laat je aan iedereen zien dat je trotse ouder bent geworden. Wat ontzettend leuk dat je dit in dezelfde stijl als je geboortekaartjes kunt bestellen bij Tadaaz.

Prachtige versiering voor de babyborrel.

Jullie prachtige baby is geboren en dat mag gevierd worden! Dit kun je natuurlijk op traditionele wijze doen, thuis tijdens de kraamdagen onder het genot van koffie of thee en beschuit met muisjes. Heerlijk ontspannen quality time met jouw gasten. Maar je kunt er ook voor kiezen jullie vrienden en familie allemaal op hetzelfde moment uit te nodigen. Zo kies je zelf het meest perfecte moment om jullie kindje aan iedereen voor te stellen! Voor deze gelegenheid hebben wij bij Tadaaz gedacht aan tafeldecoratie.

Tafeldecoratie met foto: een persoonlijk tintje.

De tafeldecoratie van Tadaaz kun je helemaal naar wens aanpassen. Je kunt je eigen foto’s afdrukken en de teksten aanpassen. Druk er interessante wist-je-datjes op over baby’s, of grappige feiten over de zwangerschap of over kersverse moeders. Zo maak je het nog persoonlijker; menukaartjes, servetringen en placemats kun je stylen. Geen zin in de standaard of staat er niets leuks tussen naar jullie zin? Dan pas je deze items om de tafel aan te kleden gewoon zonder problemen aan. 

Een aangeklede tafel voor de babyborrel.

Wil je het groots vieren en iedereen tegelijk uitnodigen? Nodig iedereen uit met een passend babyborrelkaartje, kies mooie geboorteversiering met een foto en de naam van jullie wondertje en baby’s eerste feest kan niet meer stuk! Bekijk ons ruime assortiment en kies je favoriete decoratie voor het kraamfeest.

Een leuke herinnering aan het kraamfeest.

Wil je een perfecte afsluiting van het allereerste feestje van jullie kindje? Geef jouw gasten dan een geboortetrakaties mee naar huis als herinnering aan het geboortefeest van jullie zoon of dochter. We hebben geboorte traktaties in allerlei vormen en maten en helemaal passend bij ons assortiment geboortekaartjes! Vul je doosje, snoepzakje of blikje met heerlijk geboortesnoep voor een vrolijk resultaat. Wat een originele afsluiting van jullie babyborrel!