Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


De mooiste geboorteversiering, een warm welkom voor jullie baby

Jullie baby is geboren! En dat moet gevierd worden. Hang de geboorteslingers op, bestel online de leukste geboorteposters en niet te vergeten: een leuk geboortebord!

Unieke geboorteslingers en -posters 

Als jullie baby eindelijk geboren is, wil je dit natuurlijk vieren. En bij een feestje horen slingers! Heb je geen zin in de standaard blauw/witte of roze/witte slingers? Bestel dan online gepersonaliseerde vlaggenlijnen. Upload foto's van je baby en natuurlijk de naam en eventueel andere leuke tekst voor de meest originele slingers. Ook geboorteposters kun je in ons assortiment terugvinden. Dat wordt een prachtig versierde woonkamer of locatie van de babyborrel.

Unieke geboorteborden voor op het raam

De geboorte van jullie kindje wil je aan iedereen laten weten! Met een uniek geboortebord laat je aan iedereen zien dat je trotse ouder bent geworden. Wat ontzettend leuk dat je dit in dezelfde stijl als je geboortekaartjes kunt bestellen bij Tadaaz.

Prachtige versiering voor de babyborrel

Jullie prachtige baby is geboren en dat mag gevierd worden! Dit kun je natuurlijk op traditionele wijze doen, thuis tijdens de kraamdagen onder het genot van koffie of thee en beschuit met muisjes. Heerlijk ontspannen quality time met jouw gasten. Maar je kunt er ook voor kiezen jullie vrienden en familie allemaal op hetzelfde moment uit te nodigen. Zo kies je zelf het meest perfecte moment om jullie kindje aan iedereen voor te stellen! Voor deze gelegenheid hebben wij bij Tadaaz gedacht aan tafeldecoratie.

Tafeldecoratie met foto: een persoonlijk tintje

De tafeldecoratie van Tadaaz kun je helemaal naar wens aanpassen. Je kunt je eigen foto’s afdrukken en de teksten aanpassen. Druk er interessante wist-je-datjes op over baby’s, of grappige feiten over de zwangerschap of over kersverse moeders. Zo maak je het nog persoonlijker; menukaartjes, servetringen en placemats kun je stylen. Geen zin in de standaard of staat er niets leuks tussen naar jullie zin? Dan pas je deze items om de tafel aan te kleden gewoon zonder problemen aan. 

Een aangeklede tafel voor de babyborrel

Wil je het groots vieren en iedereen tegelijk uitnodigen? Nodig iedereen uit met een passend babyborrelkaartje, kies mooie geboorteversiering met een foto en de naam van jullie wondertje en baby’s eerste feest kan niet meer stuk! Bekijk ons ruime assortiment en kies je favoriete decoratie voor het kraamfeest.

Een leuke herinnering aan het kraamfeest

Wil je een perfecte afsluiting van het allereerste feestje van jullie kindje? Geef jouw gasten dan een geboortetrakaties mee naar huis als herinnering aan het geboortefeest van jullie zoon of dochter. We hebben geboorte traktaties in allerlei vormen en maten en helemaal passend bij ons assortiment geboortekaartjes! Vul je doosje, snoepzakje of blikje met heerlijk geboortesnoep voor een vrolijk resultaat. Wat een originele afsluiting van jullie babyborrel!

Unieke versiering voor het doopfeest

Jullie kindje wordt gedoopt? Dat wordt natuurlijk gevierd met een mooi doopfeest. Versier de feesttafels met mooie tafeldecoratie waarop de foto van jullie zoon of dochter prijkt. Geniet van een mooi doopfeest en geef jullie gasten aan het einde van het feest een passend bedankje mee naar huis. Over dit doopfeest zal nog lang nagepraat worden!

Kortom; Succes verzekerd met de tafeldecoratie van Tadaaz!