Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Snoepzakjes geboorte

172 producten

Snoepzakjes als geboorte traktaties voor jullie kleintje

 

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Van harte gefeliciteerd! Als aandenken aan de geboorte van jullie wondertje, wil je natuurlijk de mooiste geboorte traktatie! Verwen familie en vrienden naast beschuit met muisjes met een origineel snoepzakje met suikerbonen of ander lekkers. 

 

Ontdek ons assortiment zakjes voor doopsuiker in verschillende formaten, kleuren en designs. Van trendy over romantisch tot klassiek en retro! Zo vind je zeker eentje dat bij je geboortekaartje past. 

 

Ga voor elegante hoge doosjes, snoepzakjes of stoffen zakjes. Overweeg daarbij verschillende opties te combineren voor een verrassend effect. 

 

Om jouw doopsuikerzakjes extra bijzonder te maken, kun je ze versieren met een mooi label of een button. Personaliseer de buttons en labeltjes heel eenvoudig met de naam en/of mooiste foto van jullie kleintje via de online editor. 

 

Vul de snoepzakjes thuis eenvoudig zelf naar wens met suikerbonen of andere lekkernijen. Mix en match met andere bedankjes zoals glazen beugelflesjes, weckpotjes en blikken doosjes, voor een bijzonder geheel.

 

Snoepzakje als traktatie geboorte in school of kinderopvang 

Heeft jouw kleintje al een broertje of een zusje? Laat hem/haar dan snoepzakjes meenemen naar school als traktatie geboorte van zusje of als traktatie broertje geboren. De snoepzakjes zullen zeker in de smaak vallen bij zijn/haar vriendjes in school of de kinderopvang. 

 

Ga voor kant en klare snoepjes of bak zelf de heerlijkste koekjes. Je kan de zakjes ook vullen met iets gezonders zoals rozijnen en nootjes. Je kunt ze zelf vullen met heerlijke druifjes, maar zorg er dan wel voor dat ze niet gaan bederven. 

 

Snoepzakjes met de leukste designs

Alle snoepzakjes matchen telkens met een leuk geboortekaartje. Hoe leuk is het als je geboorte traktaties dezelfde stijl hebben als het geboortekaartje? Combineer daarnaast nog met andere leuke bedankjes in dezelfde stijl en stel zo een mooi assortiment samen. 

 

Snoepzakjes zijn er in verschillende vormen en stijlen. Zo zijn er gewone rechthoekige snoepzakjes, maar ook heel originele afgeronde snoepzakjes of stolpvormige snoepzakjes. Ook stoffen traktatiezakjes zijn superhip. 

 

Graag een snoepzakje met dieren? Of toch liever een minimalistisch design met enkel de naam en de geboortedatum van jullie kleintje? We got you!

 

Stoffen traktatiezakjes met doopsuiker voor de geboorte van jullie kleintje

 

Wanneer straks jullie kleintje in het middelpunt van de belangstelling staat, wil je vast je familie en vrienden bedanken voor hun fijne bezoekjes en attenties. Schenk hen daarom een doopsuikerzakje met suikerbonen of ander lekkers als aandenken aan dit bijzondere moment!

 

Ontdek ons assortiment stoffen zakjes voor doopsuiker in verschillende kleuren. Zo vind je zeker eentje dat bij je geboortekaartje past. 

 

Om jouw doopsuiker extra persoonlijk en bijzonder te maken, kun je jouw doopsuikerzakjes versieren met een mooi label of button. Personaliseer ze heel eenvoudig via de online editor met de naam en/of mooiste foto van jullie kleintje. Vul de stoffen doopsuikerzakjes thuis zelf naar wens met suikerbonen of andere lekkernijen.

 

Mix en match met andere bedankjes zoals glazen beugelflesjes, doosjes of een andere originele traktatie. En verbaas jullie dierbaren met een verrassend geheel!