Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Snoepzakjes als geboorte traktaties voor jullie kleintje.

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Van harte gefeliciteerd! Als aandenken aan de geboorte van jullie wondertje, wil je natuurlijk een origineel geboortebedankje! Verwen familie en vrienden naast beschuit met muisjes met een origineel snoepzakje met suikerbonen of ander lekkers. 

Snoepzakjes zijn leuke bedankjes voor heel wat gelegenheden. Ze zijn dus ook perfect om de geboorte van jullie kleintje te vieren. Deel ze uit aan het kraambezoek of aan de klas van grote broer/zus.  

Snoepzakje als geboortetraktatie in school of kinderopvang. 

Onze bedrukte snoepzakjes met verschillende vormen en afwerkingen zijn super leuke bedankjes voor jong en oud. Je kan het ontwerp zo aanpassen dat ze perfect bij je geboortekaartjes passen. 

Heeft jouw kleintje al een broertje of een zusje? Laat hem/haar dan snoepzakjes meenemen naar school als traktatie geboorte van zusje of als traktatie broertje geboren. De snoepzakjes zullen zeker in de smaak vallen bij zijn/haar vriendjes in school of de kinderopvang. 

Ga voor kant en klare snoepjes of bak zelf de heerlijkste koekjes. Je kan de zakjes ook vullen met iets gezonders zoals rozijnen en nootjes. Je kunt ze zelf vullen met heerlijke druifjes, maar zorg er dan wel voor dat ze niet gaan bederven. 

Stoffen snoepzakje met geboortelabel als geboortebedankje. 

Ook onze stoffen snoepzakjes zijn super leuk als kraambedankje. Maak een keuze uit onze hippe tetrazakjes of onze katoenen doopsuikerzakjes in verschillende kleuren. Deze zakjes ogen heel stijlvol en kan je makkelijk personaliseren met een geboortelabel dat past bij de stijl van het geboortekaartje. 

Wanneer straks jullie kleintje in het middelpunt van de belangstelling staat, wil je vast je familie en vrienden bedanken voor hun fijne bezoekjes en attenties. Schenk hen daarom een doopsuikerzakje met suikerbonen of ander lekkers als aandenken aan dit bijzondere moment!

Ontdek ons assortiment stoffen zakjes voor doopsuiker in verschillende kleuren. Zo vind je zeker eentje dat bij je geboortekaartje past. 

Om jouw doopsuiker extra persoonlijk en bijzonder te maken, kun je jouw doopsuikerzakjes versieren met een mooi label of button. Personaliseer ze heel eenvoudig via de online editor met de naam en/of mooiste foto van jullie kleintje. Vul de stoffen doopsuikerzakjes thuis zelf naar wens met suikerbonen of andere lekkernijen.