Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Traktatiedoosjes geboorte

89 Producten

Traktatiedoosjes voor suikerbonen. 

Zijn jullie in blijde verwachting van een mini? Gefeliciteerd! Jullie familie en vrienden zijn vast benieuwd om jullie kleine wonder te ontmoeten. Bedank hen na het kraambezoek met een origineel geboortebedankje. Vul de mooiste traktatiedoosjes met geboortesuiker of heerlijke zelfgemaakte baksels. 

Blikken doopsuikerdoosjes.

Een blikken traktatiedoosje is stijlvol en makkelijk te personaliseren. Kleef een ronde naamsticker op het deksel of op de zijkant om het doosje te matchen met het geboortekaartje. 

Het leuke aan deze doosjes is dat je ze ook met een magneet kan personaliseren. De doosjes zijn namelijk magnetisch en je kan dus gemakkelijk een magneet op het deksel hangen. 

Transparante traktatiedoosjes voor snoep of suikerbonen. 

Heb je een kleurrijk geboortekaartje? Dan kan je als bedankje een transparant traktatie doosje vullen met even kleurrijk snoep. Nu nog een ronde sticker erop en klaar zijn je kraambedankjes. Je kunt deze doosjes trouwens ook afwerken met een label. Steek eventueel nog wat droogbloemen tussen het touwtje om het helemaal af te maken. 

Hoge doosjes, blanco of bedrukt. 

Onze hoge doosjes zijn echte klassiekers. Hun elegante design is echt tijdloos en stijlvol. Deze doosjes zijn verkrijgbaar in een blanco versie in verschillende kleurtjes of in een bedrukte versie met de naam van jullie kleintje. De doosjes worden dichtgemaakt met een bijpassend lintje dat er bijgeleverd wordt, maar je kunt ze zeker ook afwerken met een leuk label of tasseltje. 

Kubusdoosjes met foto’s en tekst. 

Een ander soort doosje waar je ook heel leuke dingen mee kunt doen is een kubusdoosje. Kies één van onze leuke ontwerpen en vul je kubusdoosje met heerlijk geboortesnoep. Onze kubusvormige doopsuikerdoosjes zijn helemaal personaliseerbaar met jouw eigen tekst en foto’s. Kies uit onze designs of maak er helemaal je eigen ding van met een eigen ontwerp

Gepersonaliseerde traktatiedoosjes bestellen.

Onze gepersonaliseerde traktatiedoosjes zijn heel makkelijk te bestellen. 

Stap 1: Kies je favoriete doosje. 

Stap 2: Klik op personaliseren en voeg je eigen tekst en foto’s toe. 

Stap 3: Kies de juiste hoeveelheid en bestel. 

Als het een niet personaliseerbaar doosje is, kies je gewoon de juiste hoeveelheid en ga je verder naar de afwerking