Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


De mooiste afwerking voor je geboortebedankjes. 

Je hebt er 9 maanden vol spanning op gewacht en nu is je kleintje er eindelijk! De geboorte van jullie baby Bedank het kraambezoek daarom met leuke kraambedankjes. 

Een kraambedankje kan heel wat vormen aannemen. Zo kan je bijvoorbeeld een snoepzakje geven, maar ook een potje zelfgemaakte jam is super leuk. Om deze cadeautjes persoonlijk te maken kan je de bedankjes personaliseren met een mooie afwerking in de stijl van het geboortekaartje. Leuk toch?! 

Geboortestickers in allerlei vormen en maten. 

Met een geboortesticker op je geboortetraktaties blijft de naam van je kleintje echt wel plakken. Onze stickers bestaan in verschillende vormen en maten. Zo hebben we ronde stickers in de aanbieding die je ook als sluitsticker voor geboortekaartjes kan gebruiken. Daarnaast zijn er ook vierkante stickers en stickers die je op een bellenblaas kunt plakken. Superleuk voor de allerkleinste kraambezoekers. 

Bij onze geboortekaartjes zijn er meestal heel wat mogelijkheden om een bijpassend bedankje te maken met behulp van naam stickers geboorte. 

Sluitstickers geboorte.

Onze gepersonaliseerde naamstickers voor geboorte kunnen ook gebruikt worden als sluitsticker voor het geboortekaartje. Als je de naam van het kindje liever nog niet weggeeft op de envelop dan kan je ook gaan voor een bijpassende sluitsticker met een leuk symbooltje of een toffe quote. 

Sluitzegels bestellen kan je al een tijdje voor de geboorte doen samen met de enveloppen. Dan ben je zeker dat je deze tijdig in huis hebt. Sluitzegels helpen je om sneller je enveloppen dicht te plakken. Je wilt natuurlijk de geboorteaankondiging zo snel mogelijk de deur uit hebben. 

Je kan ook kiezen voor een standaard sluitsticker uit onze collectie sluitzegels. Er zijn heel wat ontwerpen met leuke symbooltjes die bij heel wat kaartjes passen. 

Geboortelabels met de naam van je kleintje. 

Op sommige bedankjes kan je nu eenmaal geen sticker plakken. Neem nu bijvoorbeeld een zeepje. Op zo’n traktaties kan je moeilijk een geboorte sticker kleven, maar vaak kan je er wel een label aanknopen. Onze geboortelabels worden geleverd met een touw van 30cm zodat je ruim voldoende hebt om het aan eender welk bedankje te knopen. 

Met onze editor maak je heel makkelijk en snel een geboorte label dat past bij de stijl van je geboortekaartje. Toch geen label gevonden dat er perfect bij past? Gebruik dan dezelfde kleuren en lettertypes en eventueel symbolen om zelf een geboorte label te ontwerpen dat bij je geboortekaartje past. 

Geboortekaartjes versieren met een label. 

Uiteraard kan je onze geboortelabels ook gebruiken om label geboortekaartjes te maken. Mits de nodige creativiteit van mama of papa maak je zo een uniek geboortekaartje met label. Bestel dan de losse labels op hetzelfde moment als de geboortekaartjes en knutsel je droomkaartje zelf in elkaar. Pas op: een geboortekaartje dat je zelf in elkaar zet, daar heb je best wel wat tijd voor nodig. Zorg dus voor hulp van vrienden en familie als je de kaartjes zo snel mogelijk de deur uit wilt.