Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Originele traktaties71 producten

logo
mini-geurstokjes-soft-pink-met-gouden-afwerking-TA782-271-15-1
logo
mini-stolpjes-goud-TA782-244-15-1
logo
bellenblaas-roze-TA782-194-15-1
logo
mini-geurstokjes-zwart-met-gouden-afwerking-TA782-272-15-1
logo
ambachtelijk-rond-zeepje-roze-TA782-218-15-1
logo
bellenblaas-blauw-TA782-249-15-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo

 € 3,52

Nieuw
logo
Nieuw
logo
Limited edition
logo
logo
logo
NieuwOriginele geboorte traktaties voor jullie kleintje

Het is eindelijk zover! Na negen lange maanden wachten stellen jullie hoogsteigen wondertje voor aan de wereld en onthullen jullie eindelijk zijn of haar prachtige naam.  

Misschien verzweeg je ook al het geslacht van jullie kindje. Vertel eens, is het een jongetje of een meisje geworden? Of is het misschien een meerling zoals een tweeling of een drieling. Meervoudig veel plezier! 

De manier om in stijl met jullie kleinste uit te pakken is met originele geboorte traktaties. Stal ze uit waar je maar wil, en maak optimaal gebruik van de ruimte. In de woonkamer of in de babykamer als jullie die graag aan bezoekers laten zien. 

Kies zorgvuldig je originele geboortesuiker

Maar eigenlijk lopen we vooruit op de zaken. Jullie moeten immers in onze webshop nog een leuke verpakking uitkiezen en beslissen voor welke geboorte traktatie jullie vallen.  

Als je er al jaren van droomt, dan ga je het beste voor een originele suikerbonen verpakking. In onze webshop vind je leuke kubusdoosjes, snoepzakjes, blikjes, stoffen zakjes en met een bijpassende button of label. 

Ze zijn allemaal te verkrijgen in dezelfde stijl als jullie geboortekaartjes, doopkaartjes en bedankkaartjes. Je kunt ze vullen met de lekkerste snoepjes in een weelderig kleurenpallet. Jullie kleintje verdient niets minder dan een ware streling voor het oog. 

Voor sommigen duurt het kiezen van een naam heel lang, voor anderen valt de beslissing pijlsnel. Vaak spenderen koppels ruwweg twee of drie maanden aan het kiezen van een naam. Eens je gekozen hebt, ben je maar al te blij om die naam te claimen. Het is daarom niet meer dan normaal dat je de naam mooi laat stralen op je originele geboortesuiker. 

Originele doopsuiker: pak de geboortebedankjes eens anders aan

Behalve suikerbonen willen steeds meer jonge ouders toch iets origineler uit de hoek komen met hun bedankjes. Ook hen komen we in onze webshop graag tegemoet met niet alledaagse geboortesuiker. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke weckpot? Vul die met de ingrediënten voor koekjes en laat je vrienden en familie lekker hun eigen doopsuiker maken. Of als het de tijd van het jaar is kan je ze met heerlijke zelfgemaakte en biologische jam vullen. Plak er een gepersonaliseerde sticker op of een leuk geboortelabel en tadaaz! Prachtige alternatieve doopsuiker voor een lief kindje, als je het ons vraagt.

Nu we toch in de biologische sferen zitten: als jullie zoontje of dochtertje in de lente geboren wordt kan je ook een beugelflesje met een gepersonaliseerde sticker kiezen als doopsuiker en het vullen met vlierbloesemsiroop. De siroop is snel en gemakkelijk gemaakt en past perfect om je champagne een heerlijk fruitige smaak te geven. Proost! 

Voor de allerkleinsten kan je dan weer een speels alternatief voor doopsuiker voorzien. Zo zijn onze bellenblazen en potloodkokertjes altijd een grote hit! Opnieuw kan je die personaliseren met een vrolijke sticker in dezelfde lijn als de andere doopsuiker en als jullie geboortekaartjes. 

Sinds kort bieden we jullie ook kaarsje en zeeppompje aan, perfect voor de romantici onder ons. Kies voor een heerlijk aroma en laat je gasten wegdromen telkens ze aan jullie prachtige wolkje denken. 

Laat de naam van jullie kindje schitteren

Je kan je doopsuiker verpakking personaliseren met foto’s en je eigen tekst als je dat wenst. Zo kan je ook kiezen voor een favoriet lettertype en de naam van je kindje zowel op je geboortekaartjes als op je doopsuiker in dat lettertype te laten schitteren. Daarnaast kan je ook geboorte bedankjes met goudfolie bestellen om een wonderbaarlijk spektakel van de naam te maken.