Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Originele traktaties

47 Producten

logo
bellenblaas-wit-TA782-135-15-1
logo
glazen-buisjes-met-kurk-TA782-155-15-1
logo
set-van-8-frisse-zeepjes-TA782-161-15-1
logo
wikkel-voor-zeepje-met-regenboog-en-eigen-tekst-TA1575-2000071-15-1
logo
kraambedankje-kokertje-met-potloodjes-TA782-102-15-1
logo
pink-cloud-zeepjes-hibiscus-TA782-154-15-1
logo
logo
logo
LIMITED EDITION
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
LIMITED EDITION
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
LIMITED EDITION
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Originele geboortebedankjes voor jullie kleintje

Het is eindelijk zover! Na negen lange maanden wachten stellen jullie hoogsteigen wondertje voor aan de wereld en onthullen jullie eindelijk zijn of haar prachtige naam. Al dat verzwijgen weegt op een mens en alleen al van het idee dat jullie de naam nu overal kunnen laten pronken is genoeg om euforisch te worden. 

Misschien verzweeg je ook al het geslacht van jullie kindje. Vertel eens, is het een jongetje of een meisje geworden? Of is het misschien een meerling zoals een tweeling of een drieling. Meervoudig veel plezier! 

De manier om in stijl met jullie kleinste uit te pakken is met originele geboortebedankjes. Stal ze uit waar je maar wil, en maak optimaal gebruik van de ruimte. Zet alles bijvoorbeeld al neer in de ziekenhuiskamer, als jullie daar graag al veel gasten ontvangen. Wachten jullie toch liever tot jullie weer thuis zijn, dan kunnen jullie de doopsuiker origineel etaleren in de woonkamer of in de babykamer als jullie die graag aan bezoekers laten zien. 

Kies zorgvuldig je originele geboortesuiker

Maar eigenlijk lopen we vooruit op de zaken. Jullie moeten immers in onze webshop nog een doopsuiker verpakking uitkiezen en beslissen voor welke doopsuiker jullie vallen. Zo zijn er uiteraard de klassieke opties voor suikerbonen maar ook heel originele suikerbonen verpakkingen. 

Als je er al jaren van droomt, dan ga je het beste voor een originele suikerbonen verpakking. In onze webshop vind je leuke kubusdoosjes, snoepzakjes, blikjes, stoffen zakjes en met een bijpassende button of label. 

Ze zijn allemaal te verkrijgen in dezelfde stijl als jullie geboortekaartjes, doopkaartjes en bedankkaartjes. Je kunt ze vullen met de lekkerste suikerbonen, chocolade dragees of snoepjes in een weelderig kleurenpallet. Jullie kleintje verdient niets minder dan een ware streling voor het oog. 

Voor sommigen duurt het kiezen van een naam heel lang, voor anderen valt de beslissing pijlsnel. Vaak spenderen koppels ruwweg twee of drie maanden aan het kiezen van een naam. Eens je gekozen hebt, ben je maar al te blij om die naam te claimen. Het is daarom niet meer dan normaal dat je de naam mooi laat stralen op je originele geboortesuiker. 

Originele doopsuiker: pak de geboortebedankjes eens anders aan

Behalve suikerbonen willen steeds meer jonge ouders toch iets origineler uit de hoek komen met hun bedankjes. Ook hen komen we in onze webshop graag tegemoet met niet alledaagse geboortesuiker. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke weckpot? Vul die met de ingrediënten voor koekjes en laat je vrienden en familie lekker hun eigen doopsuiker maken. Of als het de tijd van het jaar is kan je ze met heerlijke zelfgemaakte en biologische jam vullen. Plak er een gepersonaliseerde sticker op of een leuk geboortelabel en tadaaz! Prachtige alternatieve doopsuiker voor een lief kindje, als je het ons vraagt.

Nu we toch in de biologische sferen zitten: als jullie zoontje of dochtertje in de lente geboren wordt kan je ook een beugelflesje met een gepersonaliseerde sticker kiezen als doopsuiker en het vullen met vlierbloesemsiroop. De siroop is snel en gemakkelijk gemaakt en past perfect om je champagne een heerlijk fruitige smaak te geven. Chin chin! 

Voor de allerkleinsten kan je dan weer een speels alternatief voor doopsuiker voorzien. Zo zijn onze bellenblazen en potloodkokertjes altijd een grote hit! Opnieuw kan je die personaliseren met een vrolijke sticker in dezelfde lijn als de andere doopsuiker en als jullie geboortekaartjes. 

Sinds kort bieden we jullie ook kaarsje doopsuiker en zeeppompje doopsuiker aan, perfect voor de romantici onder ons. Kies voor een heerlijk aroma en laat je gasten wegdromen telkens ze aan jullie prachtige wolkje denken. 

Laat de naam van jullie kindje schitteren

Je kan je doopsuiker verpakking personaliseren met foto’s en je eigen tekst als je dat wenst. Zo kan je ook kiezen voor een favoriet lettertype en de naam van je kindje zowel op je geboortekaartjes als op je doopsuiker in dat lettertype te laten schitteren. Daarnaast kan je ook geboorte bedankjes met goudfolie bestellen om een wonderbaarlijk spektakel van de naam te maken.