Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Hippe geboortekaartjes

206 Producten

Hippe geboortekaartjes. 

Jullie verwachten een nieuw wonder, gefeliciteerd! Wat een blijde gebeurtenis! Wij bij Tadaaz voelen ons vereerd jullie te mogen helpen met de zoektocht naar een stoer en hip geboortekaartje. En die taak nemen wij niet licht op. Want of het nu een jongen, een meisje of een tweeling wordt. Je wilt natuurlijk een hippe geboortekaart voor jouw kleintje versturen. En precies daarvoor ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! Onze collectie blinkt uit in trends. Ontdek het zelf: hip, hipper of ... het hipst!

Zelf hippe geboortekaartjes ontwerpen.

Hip is een ruim begrip. En wat jij hip vindt, vindt je man misschien helemaal niet hip. Ons aanbod hippe geboortekaartjes is dan ook heel divers. We maken jouw zoektocht iets makkelijker door het gebruik van filters op onze site. Je kunt selecteren op verschillende thema's en kleuren. Pasteltinten zijn écht een kenmerk van hippe geboortekaartjes. Voeg hier de trend blinkende goudfolie aan toe en jouw kaartje is écht hip. Ontdek nu onze collectie hippe geboortekaartjes.

Hippe geboortekaartjes maken voor jullie zoon of dochter.

Een leuke trend zijn geboortekaartjes met dieren. Hoe lief zijn de olifantjes, uiltjes en girafjes die de geboorte van jouw wonder helpen aankondigen! Combineer met een mooie foto van je newborn en je hebt een unieke geboortekaart.

Geboortekaartjes jungle.

Dé trend van dit moment is het thema jungle! Onze designers hebben dan ook de allerleukste kaartjes ontworpen! Bekijk onze allerleukste kaarten met the Big Five, palmbladeren en andere typische rimboe elementen! 

Geboortekaartjes met goudfolie.

Geboortekaartjes mogen stralen en goud is trendy! Precies de reden waarom wij ook geboortekaartjes met goudfolie aanbieden. Wat een prachtig effect die gouden blaadjes op het roze geboortekaartje voor jouw dochtertje. Of het silhouet jongen dat in goudkleurig reliëf op het kaartje gedrukt staat. Wist je dat je ook de naam van jouw kindje in goudfolie op de kaart kunt laten drukken? Een heus wow-effect! 

Hippe geboortekaartjes met foto.

Wil jij echt je eigen draai aan het geboortekaartje geven? Dan is een geboortekaart met foto voor jou de perfecte keuze! En je hebt geluk, want ons aanbod fotokaarten is enorm! Ook deze zijn in allerlei vormen, maten en kleuren beschikbaar. Is het kaartje van jouw keuze geen fotokaart? Geen paniek, je voegt heel eenvoudig een fotovak toe aan al onze geboortekaartjes. Kies de allermooiste eerste foto van jullie newborn om een unieke, hippe geboortekaart te kunnen versturen.

Geboortekaartjes met hout.

Een geboortekaartje ontwerpen is één van de leukste dingen tijdens je zwangerschap. Je kiest een bestaand ontwerp uit ons aanbod en maakt er helemaal je eigen versie van! Onze kaartjes zijn volgens de laatste trends. Zo hebben we kaartjes met houten elementen zoals een hartje of een vliegtuigje wat jouw geboortekaartje een speciale look geeft!  

Een hip geboortekaartje proefdruk.

Heb jij je favoriete hippe geboortekaartje gevonden? Fijn! Geniet nu van het maken van je eigen versie hiervan. Maak het kaartje compleet met je eigen tekst, leuke symbooltjes en een foto. Speel met leuke lettertypes en maak je eigen creatie. Wil jij zeker weten dat het kaartje helemaal is wat jij ervan verwacht? Bestel dan een proefdrukje van jouw eigen ontwerp. Wat leuk om je lief geboortekaartje in het echt te zien. Bovendien staat het kaartje dan al helemaal klaar in je account. Zo is het makkelijk om straks de laatste gegevens toe te voegen als jullie kindje er is.

Geboortekaartjes versturen.

Na de negen maanden lange reis is het eindelijk zover. Jullie kindje is geboren en je kunt de geboortekaarten versturen aan familie en vrienden. Dit kan op twee manieren:

Je laat de geboortekaartjes als pakketje bij jouw thuis leveren. Leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en er leuke sluitstickers op te plakken. 

Wil je liever genieten van je baby de eerste dagen? Kies dan voor onze verzendservice en wij regelen alles voor je!  

Geboortekaartjes en meer.

Als je het leuk vindt om een wow-effect te creëren bij de geboorte van je zoon of dochter, dan kun je uitpakken met een totoaalpakket om de geboorte te vieren! Van uitnodigingen voor het kraamfeest tot geboorte traktaties en ook prachtige cadeaus voor geboorte. Je vindt het allemaal bij Tadaaz!

De klantenservice Tadaaz is er voor jou.

We kunnen ons voorstellen dat niet alles helemaal duidelijk is tijdens je zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. We helpen je graag met al jouw vragen en opmerkingen. Onze klantenservice is bereikbaar via mail, chat, telefoon en Whatsapp!