Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes vintage

59 Producten

Het allerleukste retro & vintage geboortekaartje.

De geboorte van jouw kleine spruit komt heel snel dichterbij en deze unieke gebeurtenis wil je natuurlijk met een uniek geboortekaartje aankondigen. Niet alleen in je kleding en inrichting van je huis kan je jouw stijl duidelijk naar voor laten komen. Er bestaat ook een geboortekaartje dat jou op het lijf geschreven is. Want met een vintage geboortekaartje is jouw vintage look compleet!

Geboortekaartjes van vroeger.

Hoe zien deze retro of vintage geboortekaartjes er dan meestal uit? Felle kleurtjes komen in ieder geval niet zo vaak aan bod. Het zijn eerder nostalgische ontwerpen die we in de jaren ‘70 ook zagen. Neem een duik in onze collectie vintage geboortekaartjes en laat je verrassen door het nostalgische aanbod.

Geboortekaartjes retro stijl.

Wat heel retro is, zijn kaartjes op ecologisch papier. Deze eco geboortekaartjes zijn bijzonder in trek bij mensen die deel uitmaken van een zero waste beweging. Daarnaast kan je deze geboortekaartjes retro of vintage ook herkennen aan een bepaalde tekenstijl. Lieve diertjes komen dan ook vaak aan bod op deze geboortekaartjes.

Geboortekaartjes vintage look.

Retro en vintage zijn stijlen die vaak in één adem genoemd worden. Eigenlijk dit niet hetzelfde, want vintage betekent zoiets als tweedehands. En dat zijn onze prachtige geboortekaartjes natuurlijk niet. Door het gebruikte papier en de kleuren krijgen ze die jaren ‘70 look waarnaar jij op zoek bent!

Retro geboortekaartje zoon.

De ontwerpen van geboortekaartjes retro voor jongens hebben vaak een leuke tekening op de voorkant. De tekening kan een silhouet jongen zijn. Een ander leuk en heel populair thema voor mensen die dol zijn op vintage of retro zijn diertjes! Heb je een voorkeur? In ons aanbod vind je beertjes, een geboortekaartje met hobbelpaard, uiltjes of een vogeltje. Een geboortekaart hond, of met vosjes, een konijntje, giraffe, een hertje en een olifant. Wat een leuke beestenboel is dat!

Retro geboortekaartjes meisjes.

Je hebt al besloten dat jouw lieve meisje een geboortekaartje in retro stijl zal krijgen. Dan zijn er nog verschillende opties! Misschien wil je graag een schattig diertje centraal op het geboortekaartje hebben? Of wil je broer en/of zus ook wat aandacht geven op de geboortekaart. Silhouette geboortekaartjes zijn dan precies wat je zoekt! Het hoeft natuurlijk niet altijd een thema te hebben. Meisjes retro geboortekaartjes kunnen ook gewoon lief en schattig zijn, bijvoorbeeld met bloemetjes. 

Vintage kaartjes op ecologisch papier.

Veel mensen die kiezen voor een vintage geboortekaartje zijn zich heel bewust van ecologie. Daarom zijn heel wat van onze vintage geboortekaartjes op ecologisch papier. Zo hebben we een zo minimaal mogelijke impact op het milieu want het papier is met extra aandacht voor verantwoord bosbeheer. Onze papiersoorten zijn natuurlijk FSC gecertificeerd!

Zelf retro kaartjes maken.

We hebben heel wat geboortekaartjes retro style voor jongens en meisjes voor je uitgekozen die volgens ons passen in jouw vintage stijl. Nu kun jij aan de slag met je ontwerp in onze online editor. Speel met kleur, tekst, lettertypes en symbooltjes tot het kaartje helemaal perfect is. Een foto toevoegen is zeker ook een optie voor jouw favoriete vintage geboortekaartje! 

Tevreden. Bestel je proefdrukje.

Weet je nog niet wat het geslacht van jullie wondertje is? Dan kan je alvast twee ontwerpen in jouw account aanmaken én van beide een proefdruk bestellen! Zo hoef je op het moment van de geboorte helemaal niet meer veel te doen. Nog even de juiste datum, gewicht en lengte invullen en KLAAR! Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder met je geboortekaartje!

Op dit moment bestel je geboortekaarten.

Als jullie kindje is geboren kun je eindelijk je kaartjes bestellen. Pas de laatste gegevens aan in het kaartje in je jouw account en bestel! Je kaartjes versturen kan op twee manieren:

  • De kaarten als pakketje bij je thuis laten leveren en zelf aan de slag gaan met je envelopjes en stickers.
  • De verzending van je kaartjes uitbesteden aan Tadaaz. Kies voor onze verzendservice en wij regelen alles voor je! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze klantenservice voor alle details.