Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

home

Geboortekaartjes met bosdieren

100 Producten

Geboortekaartje bosdieren.

Verwelkom jouw kleine wonder met een geboortekaartje vol lieve bosdieren. Hertjes, konijnen, beren, uiltjes, vosjes en al hun vriendjes komen uit het beestenbos jouw kleintje begroeten. 

Of jullie nu graag gaan wandelen in het bos of jullie dragen de natuur een warm hart toe. Dan is een geboortekaart met bosdieren echt iets voor jullie. 

Geboortekaartje met dieren.

Een geboortekaartje met dieren is altijd een topper! Denk maar aan geboorte aankondigingen met jungle dieren of met wolfjes! Bosdiertjes brengen echter een bepaald soort magie met zich mee. Je waant je precies in een sprookje

Geboortekaartje met konijn.

Konijntjes zijn super schattige bosdiertjes die leuk staan op je geboortekaartje. Ontdek onze geboortekaartjes met konijntjes of kaartjes waar ze samen met hun dierenvriendjes uit het bos je kleintje welkom heten. 

Geboortekaartje met beren.

Een hyper populair thema voor geboortekaartjes zijn geboortekaartjes met beren. Beren in combinatie met andere dieren uit het bos of kaartjes waar beren centraal staan, die vind je allemaal in ons aanbod. 

Geboortekaartje met vosjes.

Ook vosjes zijn al jaren een populair thema voor geboorteaankondigingen. Deze pluizige beestjes zien we vaak samen met hun vriendjes uit het bos terugkeren op onze geboortekaartjes met vosjes, maar ook alleen zijn ze vaak te vinden op kaartjes. Ze zijn dus  perfect om jouw bosdieren geboortekaartje helemaal af te maken. 

Geboortekaartje voor de herfst. 

De herfst is natuurlijk hét bosseizoen bij uitstek. Paddenstoelen schieten uit de grond, de dieren maken zich klaar voor hun winterslaap… Een kaartje met bosdieren is dus een perfect geboortekaartje voor herfstbaby’s

Naast deze herfstige geboortekaartjes vind je in ons assortiment kaartjes ook zomerse ontwerpen met bosdieren, vlinders en bloemen. Je hoeft je dus echt niet te beperken tot één seizoen met deze geboortekaartjes. 

Geboortekaartje acryl met bosdieren.

Wil je graag een trendy geboortekaartje met bosdieren? Kies dan voor een geboortekaartje op acryl. Deze transparante kaarten tillen je ontwerp meteen naar een hoger level. Kies uit onze vele ontwerpen of maak zelf een ontwerp met bosdieren. 

Een bosdieren geboortekaartje bestellen.

Een babykaartje maak je heel eenvoudig via onze online editor. Kies je favoriete geboortekaartje met bosdieren en personaliseer het met de naam van je baby. Voeg alle leuke info toe zoals gewicht, lengte… en voeg eventueel een foto van je newborn toe.

Daarna kan je een proefdrukje bestellen en kan je je geboortekaartje met bosdierne in het echt bewonderen. Eens je kleintje er is hoef je enkel nog de datum goed te zetten en kan je meteen bestellen. 

Traktaties met bosdieren.

Grote broer of zus is vast en zeker apetrots nu het kleintje er is. Laat ze daarom trakteren op school of in de opvang met een traktatie die bij het geboortekaartje past. Bak bijvoorbeeld koekjes in de vorm van beren of konijnen en werk het zakje af met een naamsticker met de naam van de baby. Zijn de kindjes al iets groter? Dan kan je ook een snoepzakje vullen met lekkere noten. 

Cadeautip op je geboortekaartje met bosdieren.

Dragen jullie de natuur een warm hart toe? Vraag dan om een bedrag te storten voor een goed doel dat zich inzet voor de natuur of het bos in plaats van babykleertjes, speelgoed…Of maak zelf een rekening aan en maak zelf een deeltje over naar zo’n goed doel. Zeker als het een tweede kindje is kan je toch super veel spullen hergebruiken en heb je al die cadeaus niet nodig.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.