Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes folie

192 Producten

Schitterende geboortekaartjes met foliedruk 

Kondig de geboorte van je kersverse zoon of dochter aan in stijl! Wil je van dit al zo bijzondere moment een nog specialer moment maken? Kies dan voor het kaartje waar jullie zelf écht blij van worden. Met onze geboortekaartjes foliedruk maak je de leukste ontwerpen nog schitterender. 

Folie elementen: iets extra’s voor ieder geboortekaartje

Ons ontwerpteam heeft zich uitgeleefd met goud- en zilverfolie. De kaartjes zijn op die manier ontworpen dat jullie de naam van je kindje bijvoorbeeld in goudfolie kunnen laten afdrukken. 

De kleur van de folie wordt vooraf gekozen aan de hand van de kleuren van het geboortekaartje. Zo ben je zeker dat de folie past bij het kaartje. Niet alleen de naam bevat foliedruk, ook motiefjes op het kaartje zelf bevatten vaak goudfolie, zilverfolie, koperfolie of rosé folie. 

Een wow-reactie op jullie geboortekaartje folie

Wil je jullie kleintje direct in de schijnwerpers zetten? Kies dan voor een geboortekaartje met glimmende elementen dankzij onze foliedruk. De ontvangers van het geboortekaartje zullen de envelop openmaken en direct versteld staan van jullie kaartje. Het kan niet anders dan dat jullie vrienden en familie onder de indruk zullen zijn. 

Hoe werkt de foliedruk op ons kaartje?

Het assortiment bestaat uit geboortekaartjes met een motief zoals stipjes, confetti, hartjes of een silhouet dat in foliedruk gedrukt wordt. Andere kaartjes bevatten een naam of letter in zilver, koper- of goudfolie. De naam of de letter kun je in onze editor eenvoudig aanpassen. De letter(s) zullen dan door onze drukwerkmachines worden afgedrukt op de manier zoals jij aangeeft in het ontwerp. 

Een proefdruk bestellen van een foliedruk geboortekaartje? 

Wil je van te voren zien hoe het resultaat van het bewerkte geboortekaartje eruit zal zien? Bestel dan eerst een proefkaartje. Bewerk het kaartje in de editor en laat het vervolgens een eerste proefdruk maken en bij jullie bezorgen. Zo kunnen jullie zelf het resultaat bekijken en voelen. 

Heb je meer vragen over het bewerken van het kaartje of hoe het precies gedrukt wordt? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Een geboortekaartje met goudfolie versturen aan je naasten

Heb je alle standaard geboortekaartjes wel gezien en wil je jullie naasten graag verrassen met een indrukwekkend geboortekaartje? Dan raden we je aan om een geboortekaartje met gouden elementen of de naam in goudfolie te kiezen. 

Ook andere kleuren zoals zilverfolie, koperfolie of rosé folie zijn onderdeel van ons assortiment geboortekaartjes met folie. Tadaaz heeft meer dan zestig jaar ervaring in drukwerk. Je bent bij ons dus in goede handen om je kaartje met precisie te laten drukken. 

Liever een geboortekaartje met koperfolie, zilverfolie of rosé folie?

Is goudkleur niet helemaal jullie ding maar past een coole zilverkleur beter bij jullie? Je vindt in het assortiment van Tadaaz naast goud en zilver ook geboortekaartjes met koperfolie of zelfs rosé folie. Deze opvallende, blinkende folie laat jullie pasgeboren kindje nu al stralen! De koperfolie geboortekaartjes en rosé folie geboortekaartjes zijn nóg net iets unieker. 

Geboortekaartjes foliedruk: van lief naar hip en speels

Wat maakt onze geboortekaartjes met folie anders dan de andere geboortekaartjes in het assortiment van Tadaaz? Deze kaartjes met fonkelende folie springen eruit! 

Een geboortekaart met goudfolie heeft net dat tikkeltje extra en staat te stralen in je kast of op het dressoir. Valt het licht van de zon erop? Dan stralen ze helemaal van top tot teen. Een mooi kaartje voor jullie kindje waar jullie trots op zijn en dat jullie maar al te graag aan de buitenwereld willen laten zien! 

Geboortekaartjes met folie

In bijna alle stijlen bieden we minstens één geboortekaartje met foliedruk. Zo vind je zeker een geboortekaartje met folie dat bij jullie stijl past. Dus ben je op zoek naar geboortekaartjes goudfolie, geboortekaartjes zilverfolie of een andere kleur? In onze collectie geboortekaartjes vind je vast wel iets wat jullie erg mooi vinden. 

Een fonkelend kaartje voor een schitterende baby

Uiteraard zijn jullie apetrots op jullie kersverse kleintje. Het is dan ook superleuk om hem of haar voor te stellen aan de buitenwereld met een kaartje dat net zo schitterend is als jullie baby zelf. Dankzij geboortekaartjes met foliedruk kan dit ook! Ga voor stijlvolle goudfolie of romantische rosé folie en stel jullie kindje stijlvol voor aan vrienden en familie.