Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Houten geboortekaartjes origineel en hip.

Binnen enkele maanden breidt jullie gezinnetje uit. Hoog tijd dus om eens na te denken over een origineel geboortekaartje. Het perfecte geboortekaartje kiezen kan wel wat tijd in beslag nemen, want je wilt natuurlijk niet zomaar een kaartje. Nee, het moet origineel, hip en trendy zijn. Dan zijn jullie bij Tadaaz aan het juiste adres! Overweeg zeker een geboortekaartje in hout of een geboortekaartje met houten figuurtje. 

 

Houten geboortekaartjes.

Geboortekaartjes in hout zijn helemaal hip! Jullie kiezen jullie favoriete ontwerp en passen het naar believen aan in de editor. Daarna gaan wij aan de slag met onze lasermachine en laseren we jullie houten geboortekaartjes uit echt hout. Dat is pas origineel! 

Omdat we kaartjes uit hout laseren en niet drukken krijgt jullie ontwerp een bruine, gebrande kleur. Dit zorgt ervoor dat onze geboortekaartjes hout heel simpel en stijlvol zijn. Geen fan van felle kleuren? Dan is dit echt iets voor jullie! 

 

Geboortekaartjes met houten vormpje.

Liever iets meer kleur, maar toch met een touch of hout? Dat kan! Tadaaz biedt ook een groot aanbod gewone geboortekaartjes met houten figuurtjes. Zo kan je toch een houten element integreren zonder een volledig houten kaart te maken. Zo is er een geboortekaartje met houten hartje, een geboortekaartje met houten welpje… Jullie vinden zeker en vast een geboortekaartje dat bij jullie kleintje past. 

 

Een proefdruk van jullie houten geboortekaartje.

Bij heel wat van onze geboortekaartjes met hout kunnen jullie een proefdruk bestellen. Zo zien jullie al in real life hoe jullie kaartje er zal uitzien en kunnen jullie nog aanpassingen doen vooraleer jullie de kaartjes bestellen. Als jullie dat willen kunnen jullie zo ook eens de mening van de oma, opa, meter of peter vragen. Houden jullie de naam graag nog geheim? Maak dan twee proefdrukken en zet een valse naam op het ene kaartje. 

 

100% multiplex berk.

Onze houten kaartjes en houten vormpjes zijn gemaakt uit 100% multiplex berk van 2 mm dik. Het voordeel hiervan is dat dit hout heel erg licht is en het dus geen bakken vol geld kost om deze kaarten op te sturen.