Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

home


Paspoort geboortekaartjes voor jouw mini. 

Verwelkom jouw mini met een prachtig paspoort geboortekaartje en laat de hele wereld weten dat hij of zij  geboren is. Bij Tadaaz vind je een ruim aanbod geboortekaartjes in tal van stijlen. Zo vind je er naast geboortekaartjes met paspoort thema ook leuke geboortekaartjes met bloemen, dieren…Voor elk uniek kleintje een uniek geboortekaartje in je favoriete stijl. 

Geboortekaartje baby paspoort.

All aboard! Verras vrienden en familie met een uniek geboortekaartje paspoort en neem hen mee op reis met je kleintje. Want het leven is toch wel één grote reis niet? Een paspoort geboortekaartje met foto is super leuk om je kleintje te verwelkomen en maakt het een echt uniek kaartje. Bovendien lijkt het dan helemaal op een echt paspoort. 

Een origineel geboortekaartje. 

Na lang wachten is je kleintje er ein-de-lijk! Maak een origineel geboortekaartje om dat te vieren. Ga voor een paspoortkaartje of een kaartje met originele vorm. Denk maar aan een rond geboortekaartje of een geboortekaartje in hartvorm. 

Waarom een paspoort geboortekaart?

Misschien zijn jullie verzot op reizen en willen jullie je kleintje de reismicrobe al van kleins af meegeven? Misschien was reizen het thema van jullie bruiloft en willen jullie dit doortrekken naar de geboorte van jullie kleintje? Of misschien vind je het gewoon een originele manier om je kleintje voor te stellen? Stuk voor stuk goede redenen om voor een paspoort of ID geboortekaartje te kiezen. 

Traktaties in reis thema.

Wil je het kraambezoek een leuk bedankje meegeven? Of wil grote broer of zus graag trakteren op school? Voorzie dan leuke traktaties die passen bij het geboortekaartje. Enkele ideëen. 

  • Een snoepzakje met een wereldbol en de naam van je kleintje
  • Mini reiskoffer doosjes die je kan vullen met heerlijk snoep
  • Koekjes versierd als wereldkaart of in de vorm van een vliegtuig

Wil je de traktaties graag in hetzelfde thema als je geboortekaartje? Maak dan een labeltje of sticker in de stijl van je kaartje en gebruik het om je traktaties af te werken. Zo vormt alles een mooi geheel. 

Presentatie van je traktaties.

Het is super leuk om die traktaties samen met je geboortekaartje uit te stallen in huis. Zo heb je een leuk tafeltje of hoekje in het teken van je baby. Presenteer je traktaties bijvoorbeeld in een vintage reiskoffer. Struin wat rommelmarkten of kringloopwinkels af om een leuk exemplaar te vinden.

Je kan ook een leuke memorybox personaliseren in het thema van je kaartje. Later kan je die dan gebruiken om herinneringen in te bewaren voor je kleintje. 

Heb je veel plaats? Dan kan je ook een wereldkaart kopen, die aan een bord hangen en je traktaties eraan hangen met duimspijkers. Zorg dan dat je bij het bevestigen van je naamlabel een lusje maakt in het koordje zodat je ze kan ophangen.

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.