Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes bloemen

73 Producten

Een geboortekaartje bloemen om bij weg te dromen.

De collectie geboortekaartjes bloemen is sprookjesachtig mooi. Ontdek alle geboortekaartjes die bovendien prachtig zijn afgewerkt!

Redenen op te kiezen voor een geboortekaartje met bloemen.

Wij kunnen zo een paar redenen opsommen.

•         Je kondigt de geboorte van je kleine wonder super schattig aan.

•         Vrienden en familie zullen vertederd zijn het openen van de geboorte envelop.

•         Een geboortekaart met bloemen is tijdloos en altijd mooi!

De mooiste bloemen geboortekaartjes voor een meisje.

Natuurlijk denk je bij bloemetjes gelijk aan een meisje. Zachte pasteltinten en baby roze zijn dan ook niet weg te denken uit ons assortiment bloemen geboortekaartjes. De mooiste bloemenkransen op de voorkant van het kaartje geeft je babykaart een klassieke look. Maar ook fijne bloempjes in combinatie met kraft papier kun je terugvinden in het aanbod. Wat is jouw favoriet?

Zelf een geboortekaartje met bloemen maken.

Babykaartjes moeten persoonlijk zijn! Bij Tadaaz geef je jouw kaartjes een unieke twist in slechts 4 stappen:

Kies je favoriete bloemen geboortekaartje

Customize naar wens

Bestel een proefdruk en laat je verrassen!

Happy? Dan kun je na de geboorte de definitieve kaartjes bestellen

Geboortekaartjes met goudfolie.

Het zal je niet zijn ontgaan.. Goud is trendy! We hebben dan ook fonkelende goudfolie op verschillende manier verwerkt in onze designs. Een roze kaartje met gouden bloemblaadjes of een geboortekaart met bloemen waarop de naam van jullie kindje in goudfolie straalt op de voorzijde. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hippe geboortekaartjes.

Ga op zoek naar een hip geboortekaartje, jullie absolute favoriet! In de editor voeg je makkelijk een eigen foto en tekst toe. Veel kaartjes zijn bovendien aan te passen naar jouw favoriete kleuren. Personaliseer jouw favoriete kaart en vraag een proefdruk aan. Wij weten zeker dat jij overtuigd zult zijn van de kwaliteit van onze kaartjes!

Botanische geboortekaartjes met echte droogbloemen.

We hebben verschillende bloemen terug laten komen op onze ontwerpen. Ook geboortekaartjes in botanische stijl. Bovendien hebben we een prachtige collectie geboortekaartjes met echte droogbloemen, zoals trendy eucalyptus, poederroze of gedroogde bloemen in neutrale wittinten. Je kunt zelf je favoriete droogbloemen kiezen die je met je kaartje wil personaliseren, want je kunt ze apart bestellen. Handig toch!

Babykaartjes met bloemen versturen.

Je proefdruk ontvangen en helemaal happy? Dan is het wachten tot jullie baby geboren is. Dan kun je de kaartjes eindelijk definitief maken en bestellen. Als je bestelling bij ons binnen is, doen wij waar we goed in zijn. De kaartjes met liefde drukken en verzenden. We kunnen dit op twee manier doen:

  • We versturen het als pakketje en leveren alle kaartjes bij je thuis
  • Wij verzorgen de verzending van a tot z zodat jij kunt genieten van je baby deze eerste dagen. Je leest er alles over in onze verzendservice.

Een matching geboorte traktatie.

Behalve kaartjes vind je bij Tadaaz een leuk assortiment traktaties waarmee je alle gasten kunt verrassen. Ook stickers, babyborrelkaartjes en zelfs cadeaus kun je in dezelfde stijl terugvinden.

Jouw tevredenheid is onze zorg.

Het aller belangrijkste is dat het resultaat een origineel geboortekaartje is waar jullie helemaal tevreden mee zijn! Met het ontwerp kun je nog heel veel kanten op. Wist je dat je ook een eigen ontwerp kon uploaden via onze site? Bij vragen over jouw droomkaart kun je onze vriendelijke klantenservice bereiken. Ze helpen je graag verder!