Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartje aquarel

31 Producten
logo
fleurig geboortekaartje in de vorm van een hartje TA05500-2400009-15 1
fleurig geboortekaartje in de vorm van een hartje TA05500-2400009-15 3
Nieuw
logo
geboortekaartje stolp met giraf en goudfolie TA05500-2200073-15 1
geboortekaartje stolp met giraf en goudfolie TA05500-2200073-15 2
logo
geboortekaartje bloemenkrans en goudfolie TA05500-2100035-15 1
geboortekaartje bloemenkrans en goudfolie TA05500-2100035-15 2
logo
geboortekaart met maantje en naam in goudfolie TA05500-2100146-15 1
geboortekaart met maantje en naam in goudfolie TA05500-2100146-15 2
Extra groot formaat
logo
lief geboortekaartje met confetti en hartje in goudfolie buromac 589005 TA519-005-15 1
lief geboortekaartje met confetti en hartje in goudfolie buromac 589005 TA519-005-15 2
logo
geboortekaartje met walvissen en schildpadden met holografische zilverfolie TA05500-2200113-15 1
geboortekaartje met walvissen en schildpadden met holografische zilverfolie TA05500-2200113-15 2
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Geboortekaartjes aquarel. 

Geboortekaartjes met waterverf zijn hip en trendy! Vier de geboorte van je kleintje met zo’n leuk aquarelkaartje. Personaliseer het met de naam en de geboortedatum en maak het kaartje helemaal eigen. 

Geboortekaartje waterverf voor jongens en meisjes.

Een geboortekaartje met aquarel is zowel voor jongens als voor meisjes geschikt. Pas eventueel de achtergrondkleur aan zodat het aansluit bij het geslacht van je kindje of kies een neutrale kleur. Groen is bijvoorbeeld een neutrale kleur die prachtig is voor een geboortekaartje in aquarelstijl. 

Ook blauw zien we vaak terugkomen bij aquarel geboortekaartjes en kan zowel voor jongens als voor meisjes. De kleur blauw wordt vaak gebruikt als achtergrond voor een sterrenhemel of als water bij een zee-thema waardoor de kleur ook uitermate geschikt is voor meisjes.  

Wat is aquarel?

Aquarel is een kunstvorm die bekend staat om zijn zachte, subtiele kleuren en de delicate penseelstreken die een betoverende esthetiek creëren. Deze kenmerken maken aquarel perfect voor geboortekaartjes, omdat ze een gevoel van tederheid en verfijning toevoegen aan de aankondiging van de geboorte van jullie baby. Onze collectie geboortekaartjes in aquarelstijl omvat een verscheidenheid aan ontwerpen. Zo vind je er zeker eentje die past bij jouw favoriete stijl. 

Into aquarel.

Waarom moet je kiezen voor een geboortekaartje met aquarel? Aquarel is helemaal hip. Met zo’n geboortekaartje ben je dus zeker dat je een trendy ontwerp te pakken hebt. Misschien ben je zelf erg creatief en ben je helemaal into aquarel schilderen? Dan kan je zelf een leuk geboortebord schilderen dat bij het kaartje past. Wanneer je dan je geboortekaart met bijpassende traktaties bij je thuis op een tafeltje of kast wilt presenteren kan je dat bord er bij plaatsen en wordt het een prachtig geheel. Later kan je schilderij de kamer van je kleintje opfleuren. 

Een aquarel geboortekaartje met goudfolie. 

Een aquarel geboortekaart kun je echt helemaal aanpassen naar jouw wensen. Kies een leuke foto en een leuke tekst en speel wat met lettertypes en kleuren om er een unieke kaart van te maken. Er zijn ook kaartjes waarop de naam van je kleintje in folie gedrukt wordt. Ook daar kan je nog heel wat personaliseren, want je kan een foliekleur kiezen die best aansluit bij je ontwerp. Kies voor goudfolie, roségoudfolie, koperfolie of holografische zilverfolie. Zo straalt de naam al van mijlenver. 

Mooi en kwalitatief.

Naast het esthetische aspect hechten we ook veel waarde aan de kwaliteit van onze geboortekaartjes. Elk kaartje wordt gedrukt op hoogwaardig papier met oog voor detail, zodat jullie erop kunnen vertrouwen dat de aankondiging van jullie baby een blijvende indruk zal maken. Bovendien streven we ernaar om milieuvriendelijke opties te bieden, omdat we geloven in het belang van het beschermen van de planeet voor toekomstige generaties.

Traktaties in aquarelstijl.

Naast onze geboortekaartjes in aquarelstijl, bieden we ook een scala aan bijpassende traktaties en decoraties om jullie baby's aankomst te vieren. Of het nu gaat om gepersonaliseerde snoepzakjes, bellenblazen of leuke stickers, we hebben alles wat jullie nodig hebben om van de geboorte van jullie baby een onvergetelijke gebeurtenis te maken..

Een geboortekaartje aquarel bestellen.

Bij Tadaaz draait alles om het vieren van bijzondere momenten en we zijn vereerd om deel uit te maken van jullie reis naar het ouderschap. Daarom maken we het bestellen van geboortekaartjes graag zo eenvoudig mogelijk voor jou. We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte geboortekaartjes en traktaties die jullie baby's aankomst op een prachtige en memorabele manier zullen aankondigen.

Populaire categorieën.