Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes silhouet

33 Producten
logo
geboortekaart vierkant met schaduw silhouetjes TA05500-2400024-15 1
geboortekaart vierkant met schaduw silhouetjes TA05500-2400024-15 2
Nieuw
logo
goudfolie geboortekaart grote broer zus in groene velvet look TA05500-2200006-15 1
goudfolie geboortekaart grote broer zus in groene velvet look TA05500-2200006-15 3
logo
acryl geboortekaartje met silhouet en broertje TA05500-2300110-15 1
logo
geboortekaartje silhouet jongen in blauw aquarel buromac 589044 TA589-044-15 1
geboortekaartje silhouet jongen in blauw aquarel buromac 589044 TA589-044-15 2
logo
velvetlook geboortekaartje met silhouet van broertje TA05500-2400034-15 1
velvetlook geboortekaartje met silhouet van broertje TA05500-2400034-15 2
Nieuw
logo
babyroze geboortekaart met silhouet schommelend meisje buromac 507037 TA507-037-15 1
babyroze geboortekaart met silhouet schommelend meisje buromac 507037 TA507-037-15 2
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Silhouet geboortekaartjes.

Een geboortekaartje in de brievenbus krijgen, dat is toch altijd weer een heel gelukkig moment? Iemand van jouw familie of vrienden heeft er een kleine spruit bij! Daarom besteden we er ook zoveel aandacht aan om deze geboorte aankondiging extra speciaal te maken met een schattig geboortekaartje. En een geboortekaartje met silhouet is altijd goed.

Schattige geboortekaartjes met een silhouet.

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende stijlen en thema’s. Wil je van je zoon een stoere boy maken, ga dan voor een stoer geboortekaartje. Ben je zelf een dierenliefhebber en wil je dat voor je zoon of dochter net zo? Ga dan voor een geboortekaartje met dieren. Er zijn tal van geboortekaartjes met dieren silhouet te vinden.

Silhouet thema voor boys en girls.

Silhouet meisje.

Een silhouet geboortekaartje voor een meisje is gegarandeerd een schot in de roos. De afbeelding van het meisje wordt vaak gecombineerd met een schattige poppenwagen, een bloemetje, vlindertjes, lieve diertjes … Het geeft het kaartje gelijk een hele schattige look. Voor meisjes zijn populaire kleuren natuurlijk roze of pêche. Soms worden nog details toegevoegd die de kaart extra speciaal maken zoals goudfolie of een strikje.

Silhouet jongen.

Een silhouet afbeelding van een jongen gaat heel vaak samen met speelgoed zoals een treintje, autootje, fietsje of een vlieger. Populaire kleuren voor jongetjes zijn geboortekaartjes met blauw maar ook geboortekaartjes in mintgroen zijn nog steeds populair. 

Geboortekaartje met silhouette en eigen foto.

Natuurlijk kun je niet wachten om een foto van jouw mooie, knappe baby te showen en dat kan ook al op het geboortekaartje! Niet alle babykaartjes hebben al standaard een foto op het ontwerp staan. Maar via onze online editor voeg je zelf in een handomdraai een fotovlak toe. Ook de kleur van de tekst, het aantal foto’s en leuke symbooltjes kun je zelf wijzigen.  

Geboortekaartje met grote broer of zus.

Geboortekaartje silhouet zusje.

Als je al een meisje thuis hebt rondlopen, wil je haar natuurlijk ook nog in the picture zetten op het silhouette geboortekaartje! Wat is er schattiger dan grote zus die de komst van de lieve baby aankondigt? Een derde kindje op komst? Dit silhouet gebooortekaartje met kindjes in bakfiets is perfect voor jullie!

Geboortekaartje silhouet broertje.

En natuurlijk kan ook grote broer zijn broertje of zusje verwelkomen op het kaartje. De tekst kan je dan ook leuk in die zin aanpassen op het kaartje zoals: ‘Mama zegt: ‘jij bent heel stoer want jij bent grote broer!’ of ‘Ik weet nu nog niet waarvoor hij dient maar ik weet het zeker: straks wordt hij mijn grote vriend’. 

Het perfecte silhouet kaartje voor je zoon of dochter.

Geboortekaarten met een silhouet zijn super populair! Je kunt een silhouetje dan ook op allerlei soorten kaarten terugvinden. Kraft kaartjes, vlaggenlijntjes, Oud Hollandse kaartjes of babykaarten in pasteltinten. Maak het kaartje helemaal naar je zin door een passend stoer of juist lief lettertype te kiezen. 

Proefdruk geboortekaart bestellen.

Kaartje helemaal naar je zin aangepast? Dan kun je eenvoudig een proefdruk van jouw creatie bestellen. Want je wil het kaartje waarmee je jouw wonder wereldkundig maakt toch al eens in het echt gezien hebben? 

Geboortekaartjes versturen.

Jullie kindje is geboren en alle gegevens staan in het kaartje ingevuld. Nu kun je de bestelling afronden en de geboortekaartjes versturen. Dit kan op twee manieren:

  • De kaarten als pakketje bij je thuis laten leveren. Leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en er leuke sluitstickers op te plakken.
  • Wil je liever genieten van je baby deze eerste dagen? Dan versturen wij de kaartjes voor jou naar jouw adressen. Meer informatie vind je hier.

Populaire categorieën.