Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Hippe geboortekaartjes zee voor jouw kindje.

Geboortekaartjes dieren zijn sowieso perfect om de komst van een kindje aan te kondigen. De allernieuwste trend hierin zijn dieren uit de onderwaterwereld: mooie visjes, walvissen, zeeschildpadjes en octopusjes natuurlijk. 

Met stip op 1: geboortekaartjes walvis.

Er wonen zoveel dieren in de zee, maar er zijn een aantal diertjes die perfect passen op een lief babykaartje. Een schattige walvis staat met stip op nummer één! Een stoere pentekening van een walvis op het kaartje van jouw wonder of juist een lieve tekening in zachte pasteltinten. Je vindt ze allemaal terug op deze pagina!

Geboortekaartjes met visjes.

Behalve een walvis kun je natuurlijk ook allerlei andere zeedieren verwachten op onze geboortekaartjes zee. Visjes in allerlei kleurtjes, een lief schilpadje of een octopus. Allemaal zwemmend in die wonderlijke onderwaterwereld. Wat een prachtige sfeer!

Unieke geboortekaartjes met folie.

De trend goudfolie ontbreekt uiteraard niet in deze collectie. Op een aantal designs kun je de naam van je kindje in goudfolie laten bedrukken. Ontdek ze snel en maak jouw kaartje helemaal persoonlijk via de online editor.

Unieke ontwerpen met dieren uit de onderwaterwereld.

Nederland is een land aan zee, geboortekaartjes in dit thema zijn dan ook extra populair. Neem een duik in de onderwaterwereld en ontdek de mooiste designs. Kaartjes met afgeronde hoeken geven jouw kaart die extra zachte look. Mooie pasteltinten en stoere pentekeningen of juist basic kaartjes met alleen de naam en één zeediertje als detail. 

Proefdruk geboortekaart zee.

Heb jij de perfecte geboortekaart met zeediertjes gevonden voor je zoon of dochter? Bestel dan zeker een proefdruk en ontdek de look & feel van jouw eigen creatie. Wat leuk om te zien hoe jouw babykaart straks bij familie en vrienden op de mat zal vallen.