Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes getekend

200 Producten

Getekende geboortekaartjes: origineel en lief.

Op zoek naar een getekend geboortekaartje met een vrolijke tekening erop? Vul je geboortekaartje aan met een vrolijke tekening naast de naam van de pasgeborene. Denk aan een hippe pandabeer, een uiltje of een vosje voor op de voorkant van het kaartje.

Geboortekaartje met tekening.

Een getekend geboortekaartje laat je geboortekaartje opvallen tussen alle andere kaartjes. Kies voor een schattig diertje of een kinderwagen op je babykaart. Elk getekend element zorgt voor een opvallend detail zodat deze anders is dan alle andere geboortekaartjes. Een speciaal moment verdient een speciaal kaartje.

Een persoonlijk tintje aan het geboortekaartje.

Het geboortekaartje getekend zorgt ervoor dat jullie als ouders een persoonlijke touch kunnen geven aan de kaart. Welke stijl past bij jullie als ouders? Houden jullie van sierlijk, van hip, vintage of van klassiek

Laat dit tot uiting komen in de stijl van het kaartje. Houden jullie misschien van een bepaald lettertype? Er staat vast wel een getekend geboortekaartje tussen dat helemaal bij jullie past!

Klassiek getekende geboortekaartjes.

Klassieke geboortekaartjes zijn stijlvol en tijdloos. Rustige kleuren en sierlijke lettertypes typeren deze stijl.Klassieke geboortekaartjes hebben vaak mooie illustraties. Denk aan lieve diertjes, een wiegje maar ook hartjes en silhouetjes. 

Een schattig geboortekaartje dieren.

Wil je jullie huisdier ook op het kaartje aanwezig laten zijn?  Of ben je geïnspireerd geraakt door de Afrikaanse Big Five dieren of andere jungledieren? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment geboortekaartjes met dieren.  

Pas je kaartje aan het seizoen aan.

In welk seizoen wordt jullie baby geboren? In de lente? Geef je kaart een voorjaars uitstraling bij een lente baby. Of voeg warme, zomerse elementen toe aan je geboortekaart in de zomer? 

Een mooie illustratie op je geboortekaartje.

Hebben onze getekende geboortekaartjes je overtuigd? Liever in plaats van dieren een silhouet van een getekende jongen of meisje op je kaart? Je kunt alle kanten op met je illustratie geboortekaartje. 

Bestel je proefdruk geboortekaartje.

Hebben jullie een mooie getekend geboortekaartje gevonden? Maak er dan je eigen creatie van. Pas naar hartenlust aan bestel een proefdruk. Wij drukken en versturen je kaartjes vliegensvlug.

Kindje geboren. Geboortekaartjes versturen.

Als jullie kindje is geboren kunnen de kaartjes besteld worden. Fijn dat alles al klaar staat in jouw persoonlijke account. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, doen wij waar we goed in zijn. De kaartjes drukken en verzenden. 

Geboortekaartjes versturen kan op twee manieren:

  • De kaarten als pakketje bij je thuis laten leveren. Leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en er leuke sluitstickers op te plakken.
  • Wil je liever genieten van je baby deze eerste dagen? Kies dan voor onze verzendservice en wij regelen alles voor je!

Hulp nodig.

Bij vragen of opmerkingen staat onze vriendelijke klantenservice voor je klaar! Je krijgt gegarandeerd snel een antwoord!