Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes lief

233 Producten

De meest lieve geboortekaartjes voor jullie kindje.

Jullie baby is de allerliefste van de hele wereld! Dat willen jullie aan iedereen laten weten met een evenzo lief geboortekaartje. Er zijn super veel lieve thema’s waaruit je kunt kiezen natuurlijk. Want diertjes zijn lief. Maar ook silhouetjes, bloempjes en natuurlijk kaartjes met een foto van jullie wonder zijn o zo schattig. Onze collectie zit boordevol lieve babykaartjes! Vind je lieve geboortekaartjes bij Tadaaz!

Lieve jongens en schattige meisjes.

Weet jij welk geslacht je baby heeft? Maak dan gebruik van de handige filter op onze site. Je ziet in 1 oogopslag alle lieve geboortekaartjes voor jongens of meisjes bij elkaar. Dat maakt het gelijk een stuk overzichtelijker. Als je gaat voor de grote verrassing bij de geboorte, dan kun twee kaartjes maken en klaar zetten in je account. Of je gaat voor een unisex kaartje in neutrale kleuren. Verwacht je een tweeling? Ook hiervoor is een filter beschikbaar!

Een lief geboortekaartje met foto.

Een geboortekaartje is echt helemaal uniek met de foto van jullie baby. Bovendien is het kaartje daarmee sowieso lief. Want er gaat niets boven de eerste foto van jouw lieve baby. Of misschien pakken jullie het professioneel aan? Een newborn fotoshoot levert vaak hele mooie, maar ook tedere foto’s op.

Getekende babykaartjes.

Mooie illustraties geven jouw geboortekaartjes die extra lieve look waarnaar jij op zoek bent. Lieve tekeningen in zachte kleuren zoals roze, mintgroen en babyblauw. Voeg daar jouw tekst in een sierlijk lettertype aan toe en pas de kleur van de tekst naar wens aan. Je ziet, jouw lieve geboortekaartje is klaar in een handomdraai.

Blinkende details in goud-, zilver-, of koperfolie.

Wil jij net een tikkeltje extra voor jouw lieve baby? Neem dan zeker een kijkje bij onze geboortekaartjes met goudfolie. Een zacht roze kaartje met blinkend gouden bloemblaadjes voor je dochter bijvoorbeeld, wat een beauty! Voor lieve jongetjes hebben we deze kaart in een blauwe versie ontworpen. Weet je niet wat het wordt? Dan is deze kaart ook in trendy mintgroen verkrijgbaar! Dat laatste is trouwens ook hip voor een meisje vinden wij.

Een lief babykaartje kan ook stoer zijn.

Je bent een stoere mama en dat wil je ook laten zien als je lieve baby geboren is. Dat treft, want lief en stoer is een perfecte combinatie. Kraft papier geeft een lief kaartje een super stoere uitstraling. Combineer met een kraft envelop en een leuke sluitsticker voor een perfect stoere look. 

Een proefdruk geboortekaartje.

Heb je jouw favoriete lieve kaartje gevonden? Maak er je eigen ding van en bestel een proefdruk van jouw eigen design! Leuk om dit thuis te bewonderen en bovendien ben je dan overtuigd van de kwaliteit en afwerking van onze producten!

Een warm welkom voor jullie wonder.

Jullie wondertje is geboren! Bestel nu het geboortekaartje dat je met zoveel liefde hebt gemaakt en verstuur aan iedereen die moet weten dat jullie kindje er is. Vieren jullie zijn of haar komst met een babyborrel of kraamfeest? Kies een bijpassend borrelkaartje en geboorte traktaties voor een perfect geheel!

Jouw lieve geboortekaartjes versturen.

Als jullie kindje geboren is, kun je alle gegevens aanvullen in het kaartje en je kaartjes bestellen. Dit kan op twee manieren:

  • De kaarten als pakketje bij je thuis laten leveren. Leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en er leuke sluitstickers op te plakken.
  • Sla jij het vullen en adresseren van de enveloppen liever over? Kies dan voor onze verzendservice en wij regelen alles voor je!

Wensen of vragen. Laat het ons weten.

Onze online tool is handig in gebruik. Je past eenvoudig je tekst, de tekstkleur en lettertypes aan. Ook foto’s toevoegen en geboortesymbooltjes zoals een weegschaaltje en een klokje behoren tot de mogelijkheden. Heb je vragen over het customizen van je kaartje? Onze ijzersterke klantenservice helpt jou graag verder.