Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes zonder foto

525 Producten
...

Een prachtig geboortekaartje zonder foto voor jullie baby

Komt er een klein wondertje aan binnenkort? Gefeliciteerd! Zijn jullie voor de geboorte van jullie kindje nog op zoek naar de perfecte geboortekaart zonder foto? Dan bieden wij jullie het ideale en unieke geboortekaartje voor jouw kindje! En een goede voorbereiding is het halve werk, dus begin op tijd met het maken van je geboortekaartjes, dan kun je straks extra snel genieten als je baby er is. 

Willen jullie liever geen foto op het kaartje te zetten? Dat is best een goede keuze, want dan moet je niet overhaast en snel een foto nemen na de geboorte.

Er zijn tegenwoordig ook nog heel wat hippe geboortekaartjes zonder foto om jullie pasgeboren kindje aan te kondigen bij jullie familie en vrienden.

 

Ruime keuze geboortekaarten zonder foto

Voor zowel geboortekaartjes voor jongens als meisjes, is er een ruime keuze in onze collectie. Het aanbod geboortekaartjes wordt regelmatig geüpdatet en kent de nieuwste trends! 

Kies natuurlijk een kaartje naar jouw eigen smaak, daarom hebben we heel wat stijlen in ons assortiment. Jouw favoriete babykaartje vinden is niet gemakkelijk, daarom hier een korte voorstelling van onze geboortekaartjes.  

 

Alle stijlen en kleuren, voor jouw kaartje

Ben je fan van diertjes en kunnen en jungle en bohemian look jullie zeker bekoren? Dan ben je zeker fan van de kaartjes met tijgerprint, beren, giraffen, planten, … Deze look is altijd een frisse en moderne manier om je kindje te verwelkomen. 

 

Als jullie meer te vinden zijn voor luxe en stijlvolle ontwerpen, dan zal  jullie kaartje zich bevinden in de luxe en chique collectie. Deze kaartjes hebben vaak een afwerking met goudfolie en wanneer je beweegt met het kaartje blinkt het. Hier scoor je ongetwijfeld mee.

 

Hip en trendy kaartjes gaan ook vaak de deur uit, deze stijl zal iedereen wel bevallen. De ontwerpen zijn vaak strak en hebben prints als bolletjes, strakke lijnen, sterren, aquarel vlekken, … 

 

Maar ook retro en vintage is een uitgesproken stijl voor het geboortekaartje van zowel een zoontje als een dochtertje. Mooie bloemenprints, ruiten, auto’s en klassieke kinderwagens passeren de revue in deze collectie. Als je er wel van houd om terug in de tijd te gaan, dan zal jullie favoriete ontwerp zeker in deze stijl zijn.

 

Spelen met de vorm van het geboortekaartje

De vorm van het kaartje is vervolgens ook een keuze die je maakt. Als je het liefst eenvoudig wil houden, kies je voor een enkele geboortekaart of een gewone dubbele kaart. 

Ben je meer fan van iets minder cliché? Dan heb je de keuze om te gaan voor langwerpige kaarten of babykaartjes met afgeronde hoekjes.

 

Wil je iets totaal anders qua vormgeving van je ontwerp? 

Ga voor een vlaggenlijn. Hierop kun je veel laten drukken en dit kan leuk opgehangen worden in de huizen van je vrienden en familie. 

Maar ook kun je bij de geboorte van je zoontje gaan voor de vorm van een coole robot. Of wat dacht je van een schattige papfles om de geboorte mee aan te kondigen? Dat spreekt voor zich! 

Een ander leuk idee is de vorm van een tipi, deze kun je op speciale wijze openklappen en dit zal je vrienden en familie op een heel verrassende wijze bekoren. 

Hou er bij deze ontwerpen wel zeker rekening mee dat ook de envelop hieraan moet aangepast zijn. Maar dat kun je er bij ons gewoon makkelijk bij bestellen. 

 

Creëer de mooiste afwerking

Een afwerking met goudfolie is de trend van het moment. Je scoort er ongelofelijk mee, aangezien iedereen er fan van is. Een stralend kaartje, letterlijk en figuurlijk.

 

Maar ook een houten afwerking heeft een leuke en unieke look? Dit kan met een opplakmotiefje, die je er makkelijk zelf op plakt. Dat geeft een compleet ander beeld en je maakt je kaartje nog schattiger.