Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

Favorieten

Geboortekaartjes minimalistisch

64 Producten
acryl geboortekaartje met foto TA05500-2300111-15 1

4,62Minimalistische geboortekaartjes voor een unieke baby.

Less is more met een simpel geboortekaartje. Ze zijn elegant door hun eenvoud. Kies je favoriete geboortekaart en personaliseer naar wens. Ga aan de slag in onze handige editor met leuke lettertypes en symbooltjes. Een basic geboortekaart wordt zo helemaal uniek! 

Eenvoudige geboortekaartjes maak je zelf.

Een minimalistisch geboortekaartje hoeft niet altijd wit te zijn. Ook mooie pasteltinten of stoer kraft papier kan minimalistisch ogen. Alles hangt af van de manier waarop jij het kaartje personaliseert. Mooie typografie in combi met je lievelingskleur en misschien het eerste kiekje van jouw baby? Ja hoor, het kan allemaal! 

Minimalistische geboortekaartjes kunnen ook fonkelen.

Als je kiest voor een eenvoudig kaartje, wil je waarschijnlijk wel dat er een echte blikvanger op te zien is. Ga voor een geboortekaartje met foliedruk voor een fonkelend effect. Je kunt kiezen tussen goud, zilver, koper of rosé folie. Wat is jouw favoriete, glanzende kleur?

Jouw proefdruk van een simpel geboortekaartje.

Natuurlijk wil jij het perfecte geboortekaartje maken voor je wonder. Dat begrijpen wij als geen ander. Maak daarom de mooiste versie van jouw minimalistische geboortekaartje en bestel een proefdruk van je eigen creatie. Alleen dan weet je zeker dat het kaartje helemaal naar je zin is. Ben je helemaal blij met je design? Yeah! Zet het kaartje dan alvast klaar in je account, zodat je straks alleen de laatste gegevens nog aan hoeft te passen. 

Enveloppen vooraf bestellen.

Je basic geboortekaart is helemaal naar wens en het ontwerp staat klaar in je account. Top, nu is het wachten tot je kindje geboren wordt. Wel is het handig om alvast de envelopjes te bestellen. Zo kun je tijdens je zwangerschapsverlof op je gemakje alle enveloppen schrijven of voorzien van adresetiketten. Geen last minute stress voor jou dus! Bij Tadaaz vind je enveloppen in verschillende maten en kleuren. Plak je envelop dicht met een matching sluitsticker voor een mooi geheel.  

Verzendservice geboortekaartjes.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de geboortekaartjes door ons te laten verzenden. Als je voor deze handige verzendservice kiest regelen wij alles voor je! 

Het complete, minimalistische plaatje.

Wie Tadaaz kent weet dat wij houden van het complete plaatje! Van geboortekaartjes tot geboorte traktaties en zelfs geboortesnoep. Behalve dat vind je ook de leukste houten kinderkamer decoratie en talloze leuke designs kinderkoffertjes. Veel plezier alvast met je zoektocht naar het ideale kaartje en bijpassende leuke items. O ja! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze ijzersterke klantenservice. Altijd happy to help!

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.