Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44De liefste geboortekaartjes hertje van Tadaaz

Een baby op komst, gefeliciteerd! Nog even en dan kunnen jullie het grote nieuws vertellen aan vrienden en familie. En dat doe je het liefst met een geboortekaartje dat helemaal bij jullie past. Tadaaz geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en thema’s. Leuke dieren geboortekaartjes zijn super populair en helemaal hip: geboortekaartjes met een hertje zijn daar een leuk voorbeeld van. Of wat dacht je van een geboortekaartje met bosdieren?

Hoe geboortekaartjes hertje maken?

Je kunt de geboortekaartjes aanpassen door op ‘personaliseer’ te klikken. Pas je favoriete kaartje naar hartenlust aan met behulp van onze handige editor en maak je geboortekaartjes zo uniek mogelijk. Want precies daarvoor is de ontwerptool bedoeld! Hoe ga je te werk:

1.       Kies je favoriete design

2.       Customize naar wens

3.       Bestel 1 of 2 proefdrukjes

4.       Blij met je geboortekaartje(s)? Bestel je kaartjes zodra de baby geboren is!

Proefdruk geboortekaartje hertje

Natuurlijk wil jij het allermooiste geboortekaartje versturen als jullie wonder eenmaal is geboren. Bestel daarom een proefdrukje van je kaart. Wij bieden twee geboortekaartjes aan een gunstige kennismakingsprijs.  Zo weet jij zeker dat het kaartje helemaal is wat jij ervan verwacht. Je betaalt geen kosten voor de verzending van dit leuke verrassingspakketje!

Geboortekaartjes verzenden: zelf doen of verzendservice?

Jullie kindje is geboren, het kaartje is aangevuld en nu kun je de bestelling afronden en de geboortekaartjes versturen. Dit kan op twee manieren:

·         De kaarten als pakketje bij je thuis laten leveren. Leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en er leuke sluitstickers op te plakken.

·         Wil je liever genieten van je baby deze eerste dagen? Kies dan voor onze verzendservice en wij regelen alles voor je! Vragen? Onze happy klantenservice helpt je graag verder!

De allerleukste extraatjes om de geboorte te vieren

Wist je dat we behalve geboortekaartjes nog veel meer hippe producten hebben om  de geboorte van je kleintje te vieren? Een raambord, leuke traktaties, kinderkamer decoratie en nog veel meer. Ontdek het geboorte assortiment en laat je verrassen.

Eigen ontwerp geboortekaartjes

Ben je helemaal zelf aan de slag gegaan met je geboortekaarten? Dat is pas uniek! Bij Tadaaz vind jij allerlei formaten kaarten, traktaties, stickers en meer terug om je eigen ontwerp te uploaden. Bestel ook hier je proefdrukje en laat je verrassen.