Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Een proefdruk geboortekaartje voor jullie kindje.

Natuurlijk wil je een origineel geboortekaartje versturen als jullie wondertje is geboren. Ontdek de allermooiste designs en bestel een proefdruk van je geboortekaart.

 

Bij Tadaaz bestel je al een proefdruk vanaf €1.

We doen regelmatig acties omtrent gratis proefdrukken! Indien we geen actie voor gratis proefdrukken hebben lopen, bestel je bij Tadaaz een proefdruk vanaf € 1! 

 

Maak je favoriete kaartje en bestel een échte proefdruk. Afhankelijk van de afwerking varieert de prijs van €1,- tot €2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen? Dat kan! De eerste twee bestel je aan de kennismakingsprijs, daarna betaal je €5,- per stuk. Het proefdrukpakketje wordt gratis via brievenbuspost verzonden. 

 

Liever een gratis proefdruk geboortekaartje? 

Blijf op de hoogte! Hou onze site en social media in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief. Leuk, want je krijgt dan gelijk 5% welkomstkorting die je op alle onze producten kunt gebruiken ?

Bestel een proefdruk van jouw favoriete geboortekaartje.

 

Een klein cadeautje in je brievenbus.

Je proefdrukje valt als een heus cadeautje thuis op de mat! Behalve jouw eigen creatie, krijg je ook een boel inspiratie cadeau: sluitstickertjes, een quote in goudfolie gedrukt, en jouw zelf gekozen envelop! Ontdek alle mogelijkheden en neem een duik in de unieke Tadaaz geboorte collectie

 

Ontdek ook alle andere producten van een een prachtige kwaliteit waarmee jij de geboorte van jouw kindje in stijl kunt vieren. 

 

Hoe bestel ik mijn proefdruk geboortekaart?

1.       Kies je favoriete geboortekaart

2.       Klik op ‘personaliseer’

3.       Maak je kaart

4.       Bestel je proefkaartje geboorte

5.       Laat je verrassen door het resultaat ?

 

Een te gek geboorte assortiment.

Wist je dat je bij Tadaaz jouw hele geboorte assortiment kunt shoppen? Ontdek behalve kaartjes ook de leukste geboorte traktaties, stickers, geboorteborden én meer! Eigenlijk alles om de geboorte van jouw wonder in stijl te vieren. Handig toch!

Leuk om te weten: ook van de meeste personaliseerbare geboortelabels en traktaties bestel je eenvoudig een proefdruk aan de gunstige kennismakingsprijs. Vragen? Altijd happy to help!

Geboortekaartjes meisje

Geboortekaartjes jongen

Geboortekaartjes tweeling

De leukste geboortekaartjes met proefdruk.

Hippe geboortekaartjes ontwerpen, dat is onze missie! We zijn dagelijks bezig om de collectie geboortekaartjes uit te breiden met de mooiste ontwerpen. Bovendien weten we hoe belangrijk het is dat het geboortekaartje van uitstekende kwaliteit is. Het papier, de kleuren en de druk van jouw kaartje moet helemaal naar wens zijn. 

Bestel een proefdruk van je eigen creatie. Alleen dan kun je zien hoe mooi de naam van je kindje in fonkelende goudfolie op het kaartje staat. Wat leuk dat jullie nu al precies weten hoe het geboortekaartje eruit komt te zien.

Proefdruk geboortekaartje eigen ontwerp.

Ben jij een echte creatieveling en heb je het geboortekaartje van jullie kindje helemaal zelf ontworpen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een partner om jouw prachtige design te printen. Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Bestel een proefdruk van je eigen ontwerp en ontdek hoe helder de kleuren afgedrukt zijn op het papier. 

Geboortekaartjes verzendservice.

Willen jullie straks alleen maar genieten van jullie wonder? Wij kunnen jouw geboortekaartjes rechtstreeks naar familie en vrienden versturen. We doen kaartjes in de enveloppen, voorzien ze van geprinte adresstickers en je kaartjes zijn al onderweg naar de ontvangers. Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice voor alle details!

Geboortekaartjes dieren

Geboortekaartjes met goudfolie

Geboortekaartjes met bloemen

Twee geboortekaartjes proefdrukken.

We helpen je graag op weg om het geboortekaartje van je dromen te maken. We kunnen ons ook voorstellen dat je twijfelt tussen twee kaartjes. Daarom kun je bij Tadaaz van zelfs twee geboortekaartjes een proefdruk bestellen tegen het gunstige kennismakingstarief! Daarna betaal je €5,- per stuk.

Customize je kaartjes en sla ze op in je account. Heel handig, want zo kun je jouw eigen creaties altijd terugvinden. Volg alle stappen in het bestelproces en bestel je favoriete kaartjes! Wij zijn ervan overtuigd dat je verrast zult zijn door de kwaliteit van onze producten. 

Happy to help.

Heb je vragen over je proefdruk geboortekaart, neem dan contact op met onze Customer Service. 

Ook bij vragen over je uiteindelijke bestelling kun je altijd bij hen terecht.