Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes goudfolie135 producten

logo
dromerig-geboortekaartje-met-luchtballon-en-goudfolie-TA05500-2200116-15-1
Nieuw
logo
geboortekaartje-met-droogbloemen-en-goudfolie-TA05500-2200129-15-1
Nieuw
logo
geboortekaartje-met-sterrenbeeld-en-goudfolie-TA05500-2200114-15-1
Nieuw
logo
ovaal-geboortekaartje-met-sterrenbeeld-en-goudfolie-TA05500-2200115-15-1
Nieuw
logo
vierkant-geboortekaartje-met-halve-maan-in-goudfolie-TA05500-2200121-15-1
Nieuw
logo
geboortekaartje-met-hippe-vorm-en-goudfolie-TA05500-2200120-15-1
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logoIn het oog springende geboortekaartjes goudfolie

Het verwelkomen van een baby is een spannende tijd voor elk gezin. Of het nu het eerste, tweede of derde kindje is, het blijft een wonder. En dát wil je op unieke wijze wereldkundig maken!  Een geboortekaartje met goudfolie geeft jouw babykaart letterlijk een ‘touch of gold’.

Geboortekaartjes goudfolie: dé trend van het moment!

Een geboortekaart met goudfolie zet jullie pasgeboren zoon of dochter meteen in de schijnwerpers. De folie ligt als een fonkelend laagje op elk kaartje, dit geeft je kaartje een unieke look. Laat de naam van jullie kindje drukken in goudfolie en geef je kaartje een extra luxe uitstraling. 

Je geboortekaartje met folie laten drukken bij Tadaaz

Bij Tadaaz vind je twee soorten goudfolie geboortekaartjes. We hebben kaartjes waarvan de details standaard zijn afgewerkt in goudfolie. Een roze kaartje met gouden bloemblaadjes is daar een mooi voorbeeld van. Kaartjes met vaste folie details kun je niet zelf aanpassen, ze worden standaard in folie gedrukt.

Geboortekaartjes goudfolie zelf ontwerpen

Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om je geboortekaartjes goudfolie zelf te maken! De naam van je kindje stralend in goudfolie op de voorzijde. Gecombineerd met een mooi detail in folie is jouw design uniek en tijdloos. Een kaartje dat indruk zal achterlaten bij vrienden en familie. Laat jullie geboortekaartje met goudfolie drukken bij Tadaaz voor de hoogste kwaliteit.

Ontdek de allermooiste geboortekaartjes goudfolie

Heb jij al een idee welk kaartje je wil versturen? Een geboortekaartje met diertjes, een schattig babypaspoortje of heb je een heel eigen kaartje in gedachten? Het maakt eigenlijk niet uit welk thema bij jou past. We hebben aan alle stijlen wel een geboortekaart met goudfolie toegevoegd! Ontdek dus snel je favoriete kaart in ons ruime assortiment.

Geboortekaartjes goudfolie & zilverfolie

Naast goudfolie hebben we ook de andere trendy foliekleuren in ons assortiment verwerkt.  Zilverfolie, koperfolie en rosé folie zijn ook prachtig om jouw geboortekaartjes mee af te werken. Wat is jouw favoriete foliekleur?

Proefdruk geboortekaartjes met folie

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden? Yes, dan kun je nu naar hartenlust customizen en je proefdruk bestellen. In het echt zien hoe je kaartje gedrukt is geeft jou ongetwijfeld een goed gevoel. Extra leuk: je kunt hierbij ook gratis een envelop mee laten sturen. Leuk om het totaal pakketje in je eigen brievenbus te krijgen toch!

Jouw geboortekaartjes versturen

Jullie kindje is geboren en alle gegevens staan in het kaartje ingevuld. Nu kun je de bestelling afronden en de geboortekaartjes versturen. Dit kan op twee manieren:

  1. Alle geboortekaartjes als pakketje bij je thuis laten leveren. Leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en er leuke sluitstickers op te plakken.
  2. Wil je liever genieten van je baby deze eerste dagen? Neem dan contact met ons op voor de handige verzendservice en wij regelen alles voor je!

Onze klantenservice helpt bij al jouw vragen

Heb jij vragen of opmerkingen over de geboortekaartje met foliedruk of onze verzendservice? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder om het geboortekaartje van je dromen te maken.