Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

Favorieten

Geboortekaartjes panda

6 Producten
geboortekaartje met trendy panda TA05500-1800008-15 1
geboortekaartje met trendy panda TA05500-1800008-15 2

1,65Geboortekaartjes panda: ontdek deze schattige beer.

Geboortekaartjes met beertjes zijn sowieso schattig! l Met de pandabeer is de schattigheidsfactor nóg hoger! Die schattige pandabeer is bovendien super hip. De panda beer is één van de schattigste dieren geboortekaartjes, dat is zeker!

Een geboortekaartje panda beer maken

Heb jij je favoriete pandabeer al gezien tussen onze designs? Of misschien vind je een ander beren geboortekaartje wel helemaal bij jullie passen. Als je het perfecte exemplaar hebt gevonden kun je aan de slag met onze online editor. Bij Tadaaz geef je jouw geboortekaartjes een unieke twist in slechts 4 stappen:

Kies je favoriete geboortekaartje met pandabeer

Customize naar wens

Bestel een proefdruk en laat je verrassen!

Happy? Dan kun je na de geboorte de definitieve kaartjes bestellen

Een proefdruk geboortekaartje pandabeer

Als je jouw favoriete babykaart helemaal naar wens hebt aangepast, bestel dan een proefdruk van je creatie. Je ziet dan in het echt hoe je ontwerp eruit ziet en wat je eventueel nog zou willen veranderen. We versturen je proefdruk in een leuk verrassingspakketje, extra leuk toch!

Een geboorte assortiment om u tegen te zeggen!

Behalve de leukste geboortekaartjes met pandaberen vind je bij Tadaaz nog veel meer om de geboorte van je wondertje te vieren. Ontdek leuke traktaties, geboorte snoep en stickertjes. Bijna alles in de stijl van je geboortekaartje, het complete plaatje dus!

Geboortekaartje met pandabeertje versturen

Willen jullie met volle teugen genieten van jullie baby? Maak dan gebruik van de verzendservice! Wij regelen de verzending van jouw geboortekaartjes dan van a tot z. Neem contact op met onze klantenservice, happy to help!

Geboortekaartjes met jouw eigen ontwerp

Wist je dat  je bij Tadaaz ook je eigen ontwerp kunt laten printen. Dus heb jij helemaal zelf je geboortekaartjes ontworpen? Neem dan een kijkje bij ons assortiment eigen ontwerp en ontdek alle mogelijkheden. 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.