Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

Favorieten

Sluitzegels en geboortestickers.

Werk de enveloppen van je geboortekaartjes af met een prachtige sluitzegel of personaliseer een naamsticker in de stijl van het geboortekaartje. Zo is alles perfect op elkaar afgestemd. Onze geboortestickers zijn de perfecte manier om je geboortetraktaties af te werken. Kies een leuke traktatie, naamsticker er op en klaar!

Naamstickers geboorte

Stickers bellenblaas

Sluitzegels

Stickers weckpot

Adresstickers

Transparante vinylstickers.

Werk je geboortetrakaties af met onze stijlvolle, transparante geboortestickers. Deze ronde vinylstickers hebben een transparante achtergrond waardoor de naam van je baby nog meer in het oog springt.

ø 3,70 cm

Ronde naamsticker geboorte transparant (3,7 cm)

ø 3,70 cm

0,27

Perfect geluk op een sticker.

Na maanden van aftellen mag je eindelijk je wondertje in de armen sluiten. Waarschijnlijk is dit het meest pure gevoel van geluk dat je kunt ervaren! Zo schattig lief en helemaal perfect, precies zoals je had gedroomd. Dit gevoel wil je uiteraard delen met iedereen die het horen wil. Vandaar dus dat jullie een perfect geboortekaartje hebben gekozen om de geboorte van jullie kindje wereldkundig te maken.

Mooie afwerking van de envelop.

Laat jouw geboortekaartje extra opvallen als het bij jouw familie en vrienden op de deurmat valt! Want bij Tadaaz vind je alles terug om het geboortekaartje van jouw kindje met extra aandacht te verzenden. We hebben leuke adresstickers met een vrolijk motiefje om de adressen vooraf op te schrijven of te printen. Ook heel handig, want dan hoef je dit niet meer te doen als jullie kleintje is geboren. 

Plak op de achterkant van je envelop een leuke sluitsticker die past bij de stijl van je kaart of gebruik deze om de envelop dicht te plakken. Deze extraatjes maakt van jouw envelop een opvallend en uniek geheel! Geen twijfel mogelijk, jullie geboortekaart zal in stijl arriveren.

Sluitzegels: leuke combinatie met het geboortekaartje.

Een leuke sluitzegel zet de toon en de ontvanger kijkt nog meer uit naar wat er in het envelopje te vinden is. Is het een geboortekaartje met diertjes, schattige babyvoetjes, een lief silhouetje of het eerste kiekje van jullie kindje? Kies jouw sluitzegel passend bij het kaartje door deze in dezelfde stijl te kiezen als je geboortekaartje voor een leuk geheel!

Geboorte stickers in alle kleuren en maten.

De geboorte van jullie wondertje is een prachtig moment. Het versturen van je geboortekaartje is misschien niet het eerste waar je aan denkt als jullie kindje er eenmaal is. Er zijn ook absoluut geen regels voor het tijdstip van het versturen van je geboortekaartjes, dus doe dit wanneer jij het aan iedereen wereldkundig wilt maken. 

Tadaaz heeft alles in huis om jouw geboortekaartje als een heus cadeautje te verzenden. Kleine accentjes zoals de sluitzegel op het envelopje, toveren al een glimlach op het gezicht van diegene die jullie heugelijk nieuws ontvangt. Vind wat je zoekt in het Tadaaz aanbod en jullie baby wordt zeker de ster van alle vrienden en familie!

Sluitstickers geboorte met goudfolie of tekst.

Op zoek naar een sluitzegel geboorte die opvalt en glimt? Kies dan voor Tadaaz’ sluitstickers met goudfolie, zilverfolie of koperfolie. De stickers beelden een lieflijk silhouetje uit of lieve babyvoetjes. Zelfs geboortestickers met naam behoren tot de mogelijkheden waarbij je de naam van jullie pasgeborene op de sticker kan laten drukken. Zo wordt het een echte geboortesticker die je niet alleen op de envelopjes kunt plakken maar ook op leuke bedankjes voor het kraambezoek of voor op het kraamborrelkaartje. 

Onze geboortestickers kun je bestellen per vel van ca. 25 stuks. Handig want dan heb je er meteen een heleboel en genoeg om alle geboortekaartjes van een geboortesticker te voorzien. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.