Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Sluitzegels

35 producten
logo
ø 3,70 cm

Sluitsticker leeuw (3,7 cm)

ø 3,70 cm
logo
ø 3,70 cm

Sluitsticker bambi (3,7 cm)

ø 3,70 cm
logo
ø 3,70 cm

Sluitsticker girafjes (3,7 cm)

ø 3,70 cm
logo
ø 3,70 cm

Sluitsticker vosje (3,7 cm)

ø 3,70 cm
logo
ø 3,70 cm

Sluitzegel regenboog (3,7 cm)

ø 3,70 cm

Schattige sluitzegels geboorte voor je enveloppen.

Wil je graag dat de enveloppen van je geboortekaartje netjes gesloten is en tot in de puntjes afgewerkt? Dan is het een goede keuze om te gaan voor geboorte sluitzegels.

 

Je eigen sluitstickers voor geboorte.

Maak je eigen stickers op maat en kies zelf je ontwerp. Het is leuk om te kiezen voor de bijpassende sluitzegel bij je geboortekaartje, dat vormt een afgewerkt geheel. 

 

Er zijn heel veel verschillende ontwerpen mogelijk, zoals een beertje, voetjes, aquarel, auto’s, bloemen, … Bovendien kan je er zelfs goudfolie op laten drukken. 

 

Sluitzegels maken kan via de online editor, waar je zelf je ontwerp en stijl kiest. Daarna kies je nog de gewenste kleur. En als je dat wil kun je ook de naam er al op plaats. Het is zelf mogelijk om te gaan voor een sticker met de foto van je kindje erop. 

 

Veelzeggende sluitzegel.

Kies je ervoor om de inhoud al bekend te maken vooraleer je vrienden en familie de envelop openen? Dit kan je doen door de envelop dicht te plakken met bv. een roze sticker bij de geboorte van een dochtertje en blauw bij een zoontje. 

 

Maar ook een sticker met ‘just born’ kan ook, zo weten ze direct dat het gaat om een geboortekaartje in de envelop. 

 

Of wens je alles al prijs te geven voor het openen van de enveloppen? Dan kan je een foto sticker erop plakken. 

Sluitzegel op maat.

Bij Tadaaz vind je zeker een sluitzegel die bij jouw geboortekaartje past. Wil je toch meer mogelijkheden om je sluitzegel te personaliseren? Check dan zeker onze naamstickers!

Sluitzegels geboortekaartjes bestellen.

We raden aan om je sluitstickers voor geboortekaartjes te bestellen samen met de enveloppen een paar weken voor de bevalling. Het voordeel? Je kan al tijdens je zwangerschapsverlof adressen schrijven en postzegels plakken. Dan hoef je daar na de bevalling niet meer aan te denken. 

Sluitzegels kun je meteen samen met de enveloppen bestellen. Dan vergeet je die zeker niet tijdens de drukte van de kraamweek. Wil je een sluitzegel met een foto van je kleintje, dan moet je uiteraard wachten tot na de bevalling. 

 

Need some help?

Heb je vragen over sluitzegels bestellen voor geboorte? We helpen je graag verder. contacteer onze klantendienst via mail, chat, telefoon of WhatsApp. Ze helpen je graag met alle vragen rond onze collectie sluitzegels en zoveel meer.