Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

Favorieten

Sluitzegels geboorte goudfolie

12 Producten
sluitsticker met stempel babyvoetjes TA579-124-15 1
ø 3,50 cm

Sluitsticker met stempel babyvoetjes

ø 3,50 cm

0,21

0,21


Geboortestickers goudfolie voor stralende geboortepost

Op zoek naar geboortestickers goudfolie om het geboortekaartje met schittering op de deurmat te laten vallen bij vrienden en familie? Kies uit de mooiste geboorte stickers om op de enveloppen van jullie geboortekaartjes te plakken. In het sluitzegel assortiment van Tadaaz vind je ruime keuze aan sluitzegels en stickers dus laat je ogen gerust de kost.

Sluitzegels goudfolie als sluitzegel op de envelop

Gebruik de geboortestickers als sluitzegel bij het versturen van jullie geboortekaartjes. Let wel op dat je het juiste formaat kiest want de sluitzegels en stickers hebben een verschillende diameter, afhankelijk van de soort geboortesticker of sluitzegel. 

Personaliseer bedankjes met sluitstickers goudfolie

Op zoek naar een originele sluitstickers goudfolie om op de geboortebedankjes te plakken? Hebben jullie kubusdoosjes of ronde blikjes gekocht om op te vullen met geboortesnoep of doopsuiker? Deze leuke blikjes en doosjes kun je perfect personaliseren door er een vrolijke geboortesticker goudfolie op te plakken. Dat maakt het meteen een stuk leuker om weg te geven! 

Zelf creatief geweest met het ontwerpen van jullie geboortebedankjes? Dan is het extra leuk om het af te maken met een prachtige sticker met de naam van jullie kleine wondertje erop. 

Personaliseer kaartjes met stickers geboorte goudfolie

Naast dat je de stickers geboorte op bedankjes en op enveloppen kunt plakken, kun je ook kaartjes en uitnodigingen personaliseren. Maak de uitnodigingen voor de babyborrel extra persoonlijk door een leuke sticker op de achterkant te plakken. De geboortestickers met folie zijn bovendien extra luxe omdat ze blinken in het licht. Zo worden jullie uitnodigingen dankzij deze schitterende stickers extra goed gezien! 

Luxe sluitzegels met goudfolie voor op enveloppen

Sluitzegels hebben een diameter van 35 mm, doorgaans. Bestel de sluitstickers goudfolie per vel à 25 stuks tegelijk. Kies uit verschillende designs zoals gouden voetjes, kroontjes of de naam van jullie kleintje in goudfolie. Of kies voor een sticker in de vorm van een wolkje. 

Bij Tadaaz proberen we jullie te verblijden met de leukste ontwerpen met stickers: sommige stickers hebben een silhouet of figuurtje erop, andere modellen zijn voorzien van een leuke tekst zoals “just born” of je kunt er de naam van jullie kleintje op afbeelden. Een onmisbaar item om geboortekaarten en enveloppen op te leuken! 

Prachtige stickers met goudfolie, zilverfolie en koperfolie

Naast dat we een prachtig assortiment hebben met sluitstickers goudfolie vind je hier ook stickers met zilverfolie en koperfolie. Is goud niet helemaal jouw ding? Of past zilverfolie gewoon beter bij het geboortekaartje van jullie kleintje? Dan kun je een leuk exemplaar uitkiezen met een andere kleur folie.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.