Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk geboortekaart. Code: PD24BIRNL

home

Stickers weckpot

8 Producten

Gepersonaliseerde stickers om op een weckpot te plakken

De geboorte van jullie kleine spruit komt dichterbij, gefeliciteerd alvast! De bedankje moeten klaargemaakt worden om te kunnen stralen in je woonkamer en de babyborrel. Heb je alvast een idee van wat je zoal wil? Het is leuk om te kiezen voor een doopsuiker assortiment, met verschillende bedankjes voor je familie en vrienden. 

 

Als je meerdere bedankjes hebt staan, ziet het eruit als een prachtig geheel. Ook kunnen je vrienden en familie op die manier zelf kiezen wat ze het liefst mee naar huis nemen. Tussen de klassieke doopsuiker kun je ook kleine geschenken zetten, zoals gepersonaliseerde zeeppompjes, bellenblaas, kaarsjes, bloempotjes... 

 

Maar het is wel nog steeds leuk om te gaan voor iets lekkers. Zo kan je ook spelen met de verpakking van je suikerbonen of snoepjes. Ga je liefst voor een kartonnen doosje of kies je liever iets duurzaams? Dan kan je gaan voor weckpotten. Met de stickers weckpot personaliseer je ze naar hartenlust. Deze potjes kunnen nog hergebruikt worden en dienen als mooie herinnering aan de geboorte van je kindje.Je eigen gepersonaliseerde stickers.

 

De stickers zet je gemakkelijk naar eigen hand via de online editor. Daar kies je zelf de kleur van je ontwerp. Vervolgens de naam in een zelfgekozen lettertype en tot slot voeg je eventueel een schattige foto toe. Zo eenvoudig is de sticker al klaar! Als je zeker wil zijn van de maten van de weckpotten, kun je ze er ook bij bestellen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.