Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Een geboortekaartje rosé folie voor jullie mooie kindje!

Elk kindje is uniek! Daarom wil je ook een uniek geboortekaartje versturen. Met een design voorzien van fonkelende foliedruk springt jullie geboortekaart echt in het oog!

Geboortekaartjes met goud, zilver, koper of rosé details

Natuurlijk zijn alle geboortekaartjes op onze site uniek. Vooral als je een kaartje helemaal personaliseert en er misschien een foto van jullie newborn aan toevoegt. Maar geboortekaartjes met folie hebben net een tikkeltje extra.  Ze zijn luxe en chique, maar ook stoer. Kortom, in alle stijlen verkrijgbaar!

Een geboortekaartje met foliedruk 

Een kaartje met een prachtige luxe uitstraling, dat is een geboortekaartje waarop de naam van je kindje in blinkende folie gedrukt wordt. Naast goudfolie hebben we nog andere kleuren zoals zilverfolie of koperfolie in ons aanbod. Iets minder bekend, maar zeker niet minder mooi: geboortekaartjes roze goud. Zoals de naam het al zegt, een goudtint met een roze of rosé gloed. 

Prachtige details afgewerkt in foliedruk

In ons aanbod vind je kaartjes met standaard folie details, meestal zijn dit onze Buromac geboortekaarten. Ze staan bekend om de luxe afwerking en hoge kwaliteit. Wat vind je van een geboortekaartje met goud afgewerkt, zoals zijn/haar naam met gouden sterretjes. Of een zilveren diertje? Ons baby paspoort met een ‘stempel’ van koperen voetjes is er ook eentje uit duizenden! Je ziet, het Tadaaz aanbod foliekaarten is eindeloos!

Ontwerp een uniek geboortekaartje met foliedruk

Wil jij een stapje verder? Laat dan de naam van je kindje drukken in een kleur folie die jij het allermooist vindt: een geboortekaartje met goudfolie, zilverfolie,... Ontdek je favoriete kaartje en bestel in slechts 3 stappen je proefdruk:

  1. Kies je favoriete foliedruk geboortekaartje
  2. Personaliseer naar wens
  3. Bestel een proefdruk en laat je verrassen!

Je geboortekaartjes met goudfolie versturen 

Tevreden? Yes! Dan hoef je nu alleen nog maar te wachten tot jullie wonder op de wereld komt. Ga terug naar je account en maak je geboortekaartje compleet met de laatste gegevens zoals de juiste geboortedatum en het gewicht. Wij doen nu waar we goed in zijn en drukken jullie kaartjes in een handomdraai.

Fonkelende folie op je uitnodiging kraamfeest, sticker en geboorte traktaties

Bij Tadaaz hebben we oog voor detail! Daarom houdt het niet op op bij de kaartjes. Ook je uitnodiging voor het kraamfeest, je sluitstickers en zelfs je geboorte traktaties kun je met schitterende folie laten drukken. Laat je verrassen door alle mogelijkheden!

Handige verzendservice

Ben jij super goed in voorbereiden? Bestel dan je enveloppen en sluitzegels van tevoren zodat jij de adressen al kunt schrijven tijdens je zwangerschapsverlof. Leuk om je pakketje geboortekaarten thuis te ontvangen en samen met papa of oma de kaartjes in te pakken en te versturen.

Heb je het al druk genoeg of wil je alleen maar knuffelen met je baby? Neem dan contact op met onze klantenservice voor alle info over onze handige verzendservice! We helpen graag en verzorgen de verzending van je kaartjes met liefde.