Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Goedkope geboortekaartjes

131 producten

Goedkope geboortekaartjes voor jullie kleine schat. 

Een kindje krijgen brengt vaak heel wat kosten met zich mee. Kleertjes kopen, een bedje, een autostoel, een heleboel pampers… Geboortekaartjes kunnen ook een hele hap uit het budget nemen, maar vaak willen we niet besparen op de geboorteaankondiging van ons kleintje. Hij/zij wordt maar 1 keer geboren en dat moet iedereen weten, toch? Speciaal voor ouders die op zoek zijn naar een leuk geboortekaartje voor een redelijke prijs bundelden we onze goedkoopste geboortekaartjes.

Betaalbare geboortekaartjes met prachtige designs. 

Op zoek naar betaalbare geboortekaartjes voor jullie kleintje? Dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Onze goedkope geboortekaartjes zijn betaalbaar, maar zijn toch van hoge kwaliteit en hebben leuke designs. Voor onze goedkope geboortekaartjes betaal je €2 per kaart of minder (bij een gemiddelde bestelling van 75 kaartjes).  

Geboortekaartjes goedkoop van topkwaliteit.

Tadaaz maakt regelmatig nieuwe collecties met geboortekaartjes en houdt telkens rekening met verschillende prijsklassen. Zo is er altijd een hedendaags geboortekaartje voor elk budget verkrijgbaar. Ook onze goedkoopste geboortekaartjes hebben dus leuke designs en zijn prachtig afgewerkt. Sommige zijn zelfs afgewerkt met goudfolie en/of een originele vorm. Originele geboortekaartjes hoeven dus echt niet duur te zijn. 

Voordelige geboortekaartjes met originele vorm. 

Ook geboortekaartjes met een originele vorm kunnen goedkoop gemaakt worden. Zo vind je in ons aanbod goedkope kaartjes ook ronde en ovale geboortekaartjes voor een schappelijke prijs. Of wat dacht je van een leuk drieluik geboortekaartje? Ook die kunnen we maken voor een lage prijs. 

Enkele en dubbele kaarten aan een voordelige prijs.

Enkele kaarten zijn vaak goedkoper dan dubbele kaarten. Dat wil echter niet zeggen dat er geen betaalbare dubbele kaarten zijn. Er zijn zelf drieluik kaartjes die echt goed meevallen qua prijs. Wil je goedkope geboortekaartjes maken, dan hoef je dus heus niet te settelen voor een enkel kaartje.  

Goedkope geboortekaartjes bestellen.

We garanderen voor al onze kaartjes een snelle service en dit geldt ook voor een goedkoop geboortekaartje. Bestel je geboortekaartje voor 15u, dan zorgen wij dat het dezelfde dag klaar is voor verzending (of de eerstvolgende werkdag voor bestellingen in het weekend). 

Zelf een goedkope geboortekaart ontwerpen.

Ben je zelf creatief met InDesign of Canva of kan je super goed tekenen? Dan kan je zelf een geboortekaartje ontwerpen. Je kan gemakkelijk je eigen ontwerp uploaden en laten drukken tegen een voordelige prijs. Zo maak je een goedkoop geboortekaartje helemaal volgens jullie stijl. 

Proefdruk bestellen aan kennismakingsprijs. 

Wist je dat je van onze geboortekaartjes telkens een proefdruk kan bestellen? En wist je dat elke klant twee proefdrukjes kan bestellen aan een lagere prijs? Ja hoor, je eerste proefdruk geboortekaartje bestel je voor slechts €1 (€2,50 voor duurdere geboortekaartjes). 

We doen ook regelmatig acties waarbij je een gratis proefdruk kan bestellen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of houd onze sociale media in het oog om deze acties niet te missen.