Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Een gratis proefdruk geboortekaartje voor jullie kindje

Natuurlijk wil je een origineel geboortekaartje versturen als jullie wondertje is geboren. Ontdek de allermooiste designs en bestel een gratis proefdruk van je geboortekaart. We doen namelijk regelmatig acties waarbij je gratis proefdrukken van je favoriete geboortekaartjes kunt bestellen! Blijf op de hoogte! Hou onze site en social media in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief. Leuk, want je krijgt dan gelijk 5% welkomstkorting die je op alle onze producten kunt gebruiken 😉

 

Indien we geen actie voor gratis proefdrukken hebben lopen, bestel je bij Tadaaz een proefdruk vanaf €1,-! Maak je favoriete kaartje en bestel een échte proefdruk. Afhankelijk van de afwerking varieert de prijs van €1,- tot €2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen? Dat kan! De eerste twee bestel je aan de kennismakingsprijs, daarna betaal je €5,- per stuk. Het proefdrukpakketje wordt gratis via brievenbuspost verzonden. 

Wat vinden klanten van onze service & kwaliteit?

Klanten waarderen ons regelmatig door middel van een sterrenwaardering. We gebruiken hiervoor één van de meest betrouwbare systemen én alle waarderingen zijn openbaar! Lees de klantwaarderingen.

Bestel een (gratis) proefdruk van je favoriete geboortekaartje 

logo

 

Een klein cadeautje in je brievenbus. Wat krijg je allemaal?

Je proefdrukje valt als een heus cadeautje thuis op de mat! Behalve jouw eigen creatie, krijg je ook een boel inspiratie cadeau: sluitstickertjes, een quote in goudfolie gedrukt, en jouw zelf gekozen envelop! Ontdek alle mogelijkheden en neem een duik in de unieke Tadaaz geboorte collectie

 

Ontdek ook alle andere producten van een een prachtige kwaliteit waarmee jij de geboorte van jouw kindje in stijl kunt vieren. 

 

Hoe bestel ik mijn proefdruk geboortekaart?

1.       Kies je favoriete geboortekaart

2.       Klik op ‘personaliseer’

3.       Maak je kaart

4.       Bestel je (gratis) proefkaartje geboorte

5.       Laat je verrassen door het resultaat 🎁

 

Een te gek geboorte assortiment!

Wist je dat je bij Tadaaz jouw hele geboorte assortiment kunt shoppen? Ontdek behalve kaartjes ook de leukste geboorte traktaties, stickers, geboorteborden én meer! Eigenlijk alles om de geboorte van jouw wonder in stijl te vieren. Handig toch!

Leuk om te weten: ook van de meeste personaliseerbare geboortelabels en traktaties bestel je eenvoudig een proefdruk aan de gunstige kennismakingsprijs. Vragen? Altijd happy to help!

De leukste geboortekaartjes met gratis proefdruk

Hippe geboortekaartjes ontwerpen, dat is onze missie! We zijn dagelijks bezig om de collectie geboortekaartjes uit te breiden met de mooiste ontwerpen. Bovendien weten we hoe belangrijk het is dat het geboortekaartje van uitstekende kwaliteit is. Het papier, de kleuren en de druk van jouw kaartje moet helemaal naar wens zijn. 

Bestel een (gratis) proefdruk van je eigen creatie. Alleen dan kun je zien hoe mooi de naam van je kindje in fonkelende goudfolie op het kaartje staat. Wat leuk dat jullie nu al precies weten hoe het geboortekaartje eruit komt te zien.

Proefdruk geboortekaartje eigen ontwerp

Ben jij een echte creatieveling en heb je het geboortekaartje van jullie kindje helemaal zelf ontworpen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een partner om jouw prachtige design te printen. Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Bestel een (gratis) proef van je eigen ontwerp en ontdek hoe helder de kleuren afgedrukt zijn op het papier. 

Geboortekaartjes verzendservice

Willen jullie straks alleen maar genieten van jullie wonder? Wij kunnen jouw geboortekaartjes rechtstreeks naar familie en vrienden versturen. We doen kaartjes in de enveloppen, voorzien ze van geprinte adresstickers en je kaartjes zijn al onderweg naar de ontvangers. Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice voor alle details!

Twee geboortekaartjes gratis proefdruk

We helpen je graag op weg om het geboortekaartje van je dromen te maken. We kunnen ons ook voorstellen dat je twijfelt tussen twee kaartjes. Daarom kun je bij Tadaaz van zelfs twee geboortekaartjes een (gratis) proefdruk bestellen! Afhankelijk van de afwerking varieert de prijs van €1,- tot €2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen? Dat kan! De eerste twee bestel je aan de kennismakingsprijs, daarna betaal je €5,- per stuk. Het proefdrukpakketje wordt gratis via brievenbuspost verzonden. 

Customize je kaartjes en sla ze op in je account. Heel handig, want zo kun je jouw eigen creaties altijd terugvinden. Volg alle stappen in het bestelproces en bestel je favoriete kaartjes! Wij zijn ervan overtuigd dat je verrast zult zijn door de kwaliteit van onze producten. 

logo

Van ons voor jou: twee leuke hydrofiele doeken

gratis* bij je geboortekaartjes! 

Wij zijn heel blij met jou als klant 😃, daarom geven we je graag een cadeautje bij je bestelling! 

*Bij een besteding vanaf €120,- aan geboortekaartjes krijg je deze trendy hydrofiele doeken.

Je hoeft er niets voor te doen, want we sturen ze automatisch mee met je bestelling geboortekaartjes.

 

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over je gratis proefdruk geboortekaart, neem dan contact op met onze Customer Service. 

We helpen je graag verder. Ook bij vragen over je uiteindelijke bestelling kun je altijd bij ons terecht.