Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Geboortekaartjes broertje zusje

30 Producten

Geboortekaartje broertje of een geboortekaartje zusje.

Ben je zwanger van je 2e kindje, of misschien wel van de derde of de vierde? Leuk! Gefeliciteerd. Als jullie kindje er eindelijk is wil je deze mooie gebeurtenis vast weer op een mooie manier aan iedereen bekend maken. Een lief geboortekaartje broertje zusje is hiervoor perfect geschikt. 

Jullie gezin wordt uitgebreid.

De geboorte van een  tweede kindje. Het is voor jullie natuurlijk net zo spannend als de eerste, maar voor grote zus of of grote broer is het nog veel spannender. Want jullie zoon of dochter is straks niet meer alleen… Wat een verandering! Nu op zoek naar een geboortekaartje voor jullie nieuwste aanwinst.

Kaartjes voor een zusje.

Je krijgt een meisje! Voor een meisje kan je alle kanten op, we hebben romantische geboortekaartjes, lieve geboortekaartjes, kaartjes met foto’s en glanzende folie maar ook met schattige silhouetjes. Wat is jouw favoriete stijl?

Een stoer broertje.

Ook voor een jongetje is er veel keus. Er zijn stoere kaartjes, kaartjes met jungledieren of vintage kaartjes. Kaartjes met originele vormen en leuke icoontjes om het kaartje nog net iets stoerder te maken. Je vindt ongetwijfeld het perfecte design tussen onze geboortekaartjes.

Een broertje of een zusje.

Weet je nog niet wat het geslacht van jullie kindje is? Spannend! Ook daar hebben wij rekening mee gehouden. Er zijn genoeg babykaartjes die voor zowel jongens als meisjes kunnen. Denk bijvoorbeeld aan de mintgroene kaartjes. Deze kleur kan echt voor allebei. 

Verschillende stijlen.

Er is heel veel keus. Het kan dus voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gebruik dan onze filterfunctie. Je kunt filteren tussen jongen of meisje. Of tussen stijl en thema. Denk bijvoorbeeld aan stoer, lief, hip en trendy of romantisch. Of wat dacht je van een geboortekaartje silhouet met broertje of zusje er bij? Super lief!

Geboortekaartjes broertje of zusje erbij.

Met onze selectie geboortekaartjes vind jij ongetwijfeld de perfecte kaart om jullie tweede kindje of misschien de derde of vierde aanwinst aan te kondigen. Vieren jullie deze blijde gebeurtenis met een kraamfeest? Neem dan een zeker een kijkje bij onze uitnodigingen kraamfeest en geboorte traktaties. Zo vieren jullie de gezinsuitbreiding helemaal in stijl!

Betrek grote broer of zus erbij.

Het valt natuurlijk niet mee voor grote broer of zus om te wachten tot het nieuwe broertje of zusje geboren wordt. Het is dan ook ontzettend leuk om ze te betrekken bij het kiezen van het geboortekaartje grote broer of geboortekaartje grote zus. Maak vooraf al een selectie favoriete babykaartjes en laat hem of haar meebeslissen welke het zal worden.

Geboortekaartje met foto.

Een geboortekaart met je eigen foto is één van de leukste manieren om grote broer en/of zus te betrekken in het geheel. Alle geboortekaartjes met foto zijn makkelijk terug te vinden op onze site.  Bovendien voeg je in een handomdraai een fotovak toe aan elke andere kaart! Wat leuk dat jullie kroost samen op het kaartje staat.

Met een lief gedichtje.

Wat we ook steeds meer zien, is een mooi gedichtje van grote broer of zus in het geboortekaartje. Geboortegedichtjes en leuke geboorte rijmpjes die in het kaartje komen maken het kaartje dan helemaal compleet. Dit is ook een fijne manier om zo ook grote broer en/of zus erbij te betrekken. Dit zijn onze favorietjes:

“Op mijn teentjes kijk ik over ‘t randje van de wieg. Dag klein zusje ik vind je lief.”

 “Welkom lief broertje, je bent mooi en zo klein. Ik wil je wel alvast vragen.. wil jij straks mijn stoere broer zijn? “

“Eindelijk, het wachten is voorbij. Nu is er een broertje/zusje voor mij!”

Bestel jouw proefdruk geboortekaartje.

Op onze site kan je heel wat geboortekaartjes vinden. Heb je een keuze gemaakt of twijfel je nog tussen 2 kaartjes. Geen probleem. Vraag een proefdruk aan en ontdek thuis welk kaartje je absolute topfavoriet is. 

Je geboortekaartjes versturen.

Als jullie kindje is geboren kun je eindelijk de kaartjes bestellen en versturen. Natuurlijk kun je samen met je partner de kaartjes in de enveloppen doen en voorzien van een leuke sticker versturen. Heb je liever tijd voor jullie gezin? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij zorgen ervoor dat je kaartjes netjes en op tijd verstuurd worden. Vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.