Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44Geboortekaartjes walvis, een prachtige duik in de wereld onder water!

Jullie kindje is onderweg, spannend! Wat speciaal om jullie zoon of dochter straks aan iedereen voor te stellen. Natuurlijk hoort hier een mooi geboortekaartje bij. Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van de allermooiste geboortekaartjes ben je bij Tadaaz aan het juiste adres! Onze geboortekaartjes met dieren spannen echt de kroon. Ontdek bijvoorbeeld de trendy geboortekaartjes walvis en verras familie en vrienden.

Geboortekaartjes met een walvis in verschillende stijlen

Een walvis is een grote lobbes die je op verschillende illustraties terug vindt in ons aanbod. Schattig roze voor een meisje, blauw voor een jongen, een stoere pentekening of misschien wil je wel een boel zeediertjes bij elkaar op je kaartje. Leuk dat het geboortekaartje past bij jouw stijl. Alles is mogelijk!

Walvis geboortekaartjes maken

Pas je favoriete geboortekaartje walvis eenvoudig aan door op Personaliseer te klikken. Maak je kaartje helemaal uniek met behulp van de editor. Speel met lettertypes, kleuren en toffe symbooltjes. Extra tekstvlak of fotovlak nodig? Dat kan! Ontdek het allemaal en creëer je eigen unieke geboortekaart met walvis.

Walvis geboortekaartjes met folie

Folie geeft een extra shine aan jouw geboortekaartje. Onze designers hebben verschillende kaartjes voor jou ontwerpen met een touch of foil. Natuurlijk kun je ook de naam van je kindje laten fonkelen op de voorkant! Wat een eyecatcher…

Bij Tadaaz kun je kiezen uit de populairste foliekleuren van het moment: goudfolie, koperfolie, zilverfolie en rosé folie. Kies je lievelingskleur en pas je kaartje naar wens aan.

Jouw proefdruk geboortekaartje walvis bestellen

Heb je jouw favoriete kaartje walvis helemaal naar wens aangepast? Leuk! Dan raden we jou aan om een proefdruk van je persoonlijke kaartje te bestellen. Zo zie je in het echt hoe jouw babykaart geworden is. Bovendien kun je extra goed nakijken of alles goed staat, in het juiste lettertype en of de kleur wel echt is wat je ervan verwachtte.

Geboortekaartjes met een walvis versturen

Is je proefdruk helemaal naar wens? Dan is het even wachten op het kleintje… Na de geboorte log je in en pas je de laatste gegevens in je kaartje aan. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, doen wij waar we goed in zijn: de kaartjes met liefde drukken en verzenden.

Verzendservice geboortekaartjes

We kunnen alle geboortekaartjes in één pakketje aan jou verzenden. Maar je kunt ook kiezen voor onze verzendservice. Wij regelen dan alles voor je, zodat jullie met volle teugen van de baby kunnen genieten. Vragen? Onze ijzersterke klantenservice helpt je graag verder!

De allerleukste geboorte traktaties met een walvisje

Behalve je walvis-geboortekaarten is er veel meer te ontdekken met dit lieve dier. Bij Tadaaz vind je de leukste geboorte traktaties, snoep, stickers en zelf een geboortebord met walvisje. Prachtig om het hele assortiment in dezelfde stijl samen te stellen.

Geboortekaartjes drukken met je eigen ontwerp

Misschien heb je zelf wel een geboortekaartje walvis ontworpen voor je kleintje. Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare partner waar je jouw design kunt laten printen. Ook daarvoor ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment eigen ontwerp en kies uit de vele mogelijkheden zoals goudfolie afwerking en verschillende kaart formaten.